Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 366
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Дано фермер да е Вл.Николов или Гечо та да вкарат нещата в ред с добра организация.Ако пак е някоя от жените,ще е отново мазало.

# 526
 Ензим , не знам дали е сила, дали е издръжливост , но  хич не е лесно , без натиск не става.
 Интересно кого ще избере Диана за фермер. Признавам му на Папи, хвърли всички в шок с избора на Марина и постигна добър "сеир". Ако посочи някой с умения в организиране и строителство , ще настане скука. Ако избере Калоян , Виолета или Анита, ще продължи линията на 'мухи без глави" си играят на фермери и кавгите са гарантирани.   Признавам си , хареса ми хаоса в който Марина хвърли фермата, ако го нямаше и Владо Н. , щеше да е "провалчик "отвсякъде. Mask
Искам някой шемет да е фермер , след патката Марина всеки ще е по-добър.
Не се хващайте толкова на "умна е затова я мразят" за Ивона . И Владо Н. е умен , а него го уважават. Каролев е умен, но не го харесвате заради поведението му. Не сме с тях ежедневно и коментираме само каквото ни показват ,  а такова високо неодобрение не постига дори пръдливкото , въпреки, че даваха как му правят забележки.   Едно добро има в победата на Ивона, може Андрей да намали малко македонската тема, че ми писнА.  

# 527
  • София
Не вярвам да е Владо, тъй като той подкрепи Ивона, но дано избре мъж. Мисля си обаче, че ако избере Калоян, ще е все едно е избрал жена. А е възможен избор заради общото им ратайство.

# 528
Дано фермер да е Вл.Николов или Гечо та да вкарат нещата в ред с добра организация.Ако пак е някоя от жените,ще е отново мазало.
Да, и да вземе новият фермер да избере по-работливи ратаи. Например Марина, видяхме, че се справя с животните. ☺А на Иван Гинчев също му е ред и му се полага ратайство вече.😂

Не се хващайте толкова на "умна е затова я мразят" за Ивона . И Владо Н. е умен , а него го уважават. Каролев е умен, но не го харесвате заради поведението му. Не сме с тях ежедневно и коментираме само каквото ни показват
Точно, и аз това казах по-назад в темата. ☺

# 529
  • Бургас
В първия епизод много харесах Виолета. По-скоро ме трогна историята и, самотна майка с две деца, рано изгубила съпруга си. Обаче ... Съжалявам, че ще го кажа, но се държи отвратително, невъзпитано и на моменти злобее ужасно. Разочарована съм.
Браво на Ивона! Показа, че не говори празни приказки, беше наистина подготвена добре, показа спортсменски дух и психическа издържливост. Убедена съм, че другите ще се замислят дали да я предизвикват на дуел, я как Вилито взе да бие отбой накрая.
Диана игра добре, но не умее да губи. Не ми харесват такива хора, правят се на много велики, а като се види кой колко може и почват да си търсят оправдания за загубите. И никога вината не е в тях, все другите криви. Радвам се, че отпадна дано и македонската тема за този сезон да приключи, дойде ми в повече.

# 530
  • София
Може да има пак битка между първите напуснали като в първи сезон. Втори сезон май директно върнаха Михо след гласуването на фермерите. Ще си го извъртят както им е удобно. 😄

# 531
Здравейте, закъснях с гледането, снощи за първи път гледах , и ми хареса Ивона, а фермерите защо не я харесват,била едричка - това много ме подразни и не е маниачка, явно се подготвя и това ми харесва , ще ви чета , за да разбера историята

# 532
Уфф, за кво изобщо трябва да връщат отпаднали участници, толкова е нечестно.. Angry
И е тъпо, поне за мене, иди ми - дóйди ми.😏

# 533
Според мен причината за масовото не харесване на Ивона не е нито факта че е умна нито факта че много говори.Даже подозирам че агитката и без Яни са били накарани да седнат там от продукцията за да не е напълно капо.Явно нещо в характера и е провокирало тази неприязън Имам чувството /без да твърдя че съм права/,че Ивона по един или друг начин се държи надменно с останалите,по някакъв начин им навира постоянно колко по -по- най от тях.
Обвиниха я,че се меси в разговорите-ами то зависи и как се меси.Ако намесата и е да клъвне този или онзи,ако  намесата и е да се д а се самоизтъкне или се меси  с ирония към останалите ето ти повод  за такова отношение.
Да умна е ,подготвена ,радвам се че победи и има натри носовето ,но  има нещо което ние не знаем.Има някаква причина за това масово не харесване

# 534
  • Другата България
Има някаква причина за това масово не харесване
Е то това е ясно на всички, въпросът е каква? Как са пропуснали да ни покажат?
П.П. Имам някакви съмнения, че може да върнат Диана по някаква причина, твърде "любима" беше на И и А.
И аз това си помислих снощи, след като отпадна. Като че ли по-вероятно е да върнат нея, отколкото Папи.  Thinking

Едва ли ще я върнат днес е минала през предаванията на бтв. Не знам минали сезони как е било.
Това няма никакво значение, вЕрвай ми. Тъкмо съспенса ще е по-голям. Дано не съм права.

# 535
BlushАко толкова много хора не я харесват, вероятно им е дала повод, но на нас не, все още. От монтираното до тук, не е показано да мрънка повече от юристката, от Иван-Германия или от Мишо.

Аз за първи път гледам Фермата, не съм си написала домашното с предишни сезони Hug и аще не мога да им схвана графика.
В неделя битка, в понеделник им съобщават кой е фермер към обяд, май? Какво правят докато нямат фермер?

Във вторник фермера избира ратаи. Ратаите работят от вторник по обед, примерно, до четвъртък, когато дуелиста избира противник. После ги пращат в къщичките, какво се правят фермерите без ратаи, най-се притеснявам кой чисти обора );
Бети от кой до кой ден им ги поставя задачите, аз разбирам, че нямат цяла седмица да си изпълнят плана (почесващ се емотикон)

# 536
Не мога да разбера защо съдите че Ивона с нещо ги дразни ? И то кои дразни ? - Най-големите простаци.Останалите, като Гечо например или Дарина и Франческа просто искаха да се смесят с колектива.И забележете, че никой не изтъкна причината за тази омраза.Единствено Калоян каза че можела да служи само като справочник, което беше адски тъпо, като вземем напредвид неговата роля в работата...Вижте само как се държаха.Едни достойни хора никога не биха се държали така, както се държаха Каролев,Виолета,Диана,Михаил,Станислав,Елена,Божидара.Дори и да е най-дразнещият човек на света, нямат право да се отнасят така с нея.Защо не дразни Владо Николов,Иван С. или Яни ? Защото са едни от малкото стойностни хора във Фермата.Яни много правилно се изказа-различните не ги харесват.А и самата тя снощи спомена че за първи път разбира за тази омраза, което показва че другите не са дръзнали да и го кажат в очите и си мислиха, че е сигурна отпадаща за това се разкриха така.Във вчерашният епизод Ивона се държа повече от перфектно, една лоша дума не каза за Диана, докато от другата страна не беше така.

# 537
  • Вестерос
Когато няма фермер и ратаи всички правят всичко. Така беше предните пъти. Сега може никой нищо да не прави Grinning

Честно казано аз също търпя, но евала на Ивона. Лично щях да избухна срещу Виолета и Станислав , много грозно ѝ го казаха в очите. Тя каза, че предполага, че така говорят за нея и я обсъждат, но не са в очите ѝ казали, което отново говори колко са "стойностни". 

# 538
  • Другата България
Не мога да разбера защо съдите че Ивона с нещо ги дразни ?
И то кои дразни ? - Най-големите простаци.
Laughing Задаваш си въпрос и сам си отговаряш.
За да са всички срещу нея явно ги дразни. Очеизвадно е.
Във вторник фермера избира ратаи. Ратаите работят от вторник по обед, примерно, до четвъртък, когато дуелиста избира противник. После ги пращат в къщичките, какво се правят фермерите без ратаи, най-се притеснявам кой чисти обора );
Марина. hahaha
Който свари, Гечо или Яни според мен, кой друг да го изчисти? Или Калоян.
Със задачите и на мен не ми е много ясно, във вторник май им се поставят задачите до петък, но може и да греша.

# 539
  • Вестерос
Тази година според мен им е 6 дневна седмицата. Миналата беше 5.

Общи условия

Активация на акаунт