Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 349
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Значи всички във фермата са простаци, освен Яни. ☺ Който не харесва Ивона, е простак.😂

# 541
Не мога да разбера защо съдите че Ивона с нещо ги дразни ?
И то кои дразни ? - Най-големите простаци.
Laughing Задаваш си въпрос и сам си отговаряш.
За да са всички срещу нея явно ги дразни. Очеизвадно е
Кое му е очвединото ? Ти нали знаеш, простите хора от какво се дразнят, а до този момент хората които изброих показаха, че са такива. Та, простите хора завиждат на някой по-добър от тях и за това само търсят причина за да го намразят.Снощи ти сам/а видя колко оправдания изтъкнаха, че тяхната "мощна" приятелка загуби след сигурната победа...Първо беше вманиачена, накрая пък излезе че победила щото можела да разпределя точките.А и бъди сигурен/на, че ако имаше причина за тази омраза, нямаше продуцентите да изпуснат да ни я покажат.

# 542
Значи всички във фермата са простаци, освен Яни. ☺ Който не харесва Ивона, е простак.😂
Научи се да четеш и пак ела Simple Smile Да съм казал някъде, че който не я харесва е простак ? Или само че чудиш за какво да се заядеш.Сигурно си голям фен на Каролев,Станислав,Михаил,Диана и Виолета...

# 543
  • Другата България
Че ги дразни с нещо, как кое?
Тази година според мен им е 6 дневна седмицата. Миналата беше 5.
Това какво значи - че имат само неделя почивка, а Бети идва в събота, така ли? newsm78

# 544
Пак ти казвам, и повече няма да споря.Ако имаше реална причина ВСИЧКИ да мразят Ивона толкова много, щяха да го покажат, вместо да дават г*зовете на Виолета и Валерия докато се къпят.Това твоето е само предположение.И аз мога да предположа много неща за теб, но не го правя.И по-добре...

# 545
  • Другата България
Аз не споря с теб, в грешка си.
Казвам какво мисля.
А ти си свободен да предполагаш каквото пожелаеш.

# 546
Липсват ми класовите битки. Дали ще има такива тази година??

# 547
Научи се да четеш и пак ела Simple Smile Да съм казал някъде, че който не я харесва е простак ? Или само че чудиш за какво да се заядеш.Сигурно си голям фен на Каролев,Станислав,Михаил,Диана и Виолета...
Страшни заключения правиш! Но собствено мнение нямаш☺. Защо за пореден път обясняваш, че Ивона е мразена само от простаци, като се видя, че май никой във фермата не я харесва. Аз не се влияя от това кой кого харесва, а от собствените си наблюдения. И не виждам за какво толкова мога да харесам Ивона. Хайде, посочи ми, моля те.☺
П.П. Щом ми даваш съвет да се науча да чета, да ти дам и аз един - научи се да пишеш.

# 548
Как да не се влияшеш от това кой кого харесва като казваш, че е дразнеща щом другите не я харесват.И пак те питам, да си видял някой освен (пак ще се повторя, но явно трябва да ти се обяснява не един път) Каролев,Виолета,Станислав,Елена и Диана да за казали че не я харесват ??? Това, че са застанали при подкрепящите Диана не означават че не харесват Ивона или че я мразят.И Марина застана при тях, а е явно че двете не се траят.И това, че не виждаш нищо за което да харесваш Ивона си е лично твой проблем.Сигурно Ивона снощи се държа неадекватно, за разлика от противничката си...Хвана ме яд, че говорите глупости, че щом другите са подкрепили Диана, знащи е дразнеща, което е единствено във вашите мисли и представи.

# 549
Нищо конкретно не казваш. За какво мога да харесам Ивона?
Ти се влияеш от другите, явно не разбираш какво казвам. Аз не харесвам Ивона след случката с историческата игра, не ме бърка кой там я харесва, кой - не. Тези неща теб те впечатляват, не мен. Явно не разбираш написаното от мен, трябва и в четенето да се поупражняваш, Джерард.☺ С най-добри чувства ти го казвам. ☺

# 550
А защо никой освен Яни не каза че я харесва заради..нещо си.Дори тези които бяха уж нейна агитка казаха, че са там защото все пак трябва да има някой, буквално от съжаление.
Което прозвуча много кофти, но е факт.

# 551
  • Другата България
Да, това верно беше много кофти.

# 552
Нищо конкретно не казваш. За какво мога да харесам Ивона?
Ти се влияеш от другите, явно не разбираш какво казвам. Аз не харесвам Ивона след случката с историческата игра, не ме бърка кой там я харесва, кой - не. Тези неща теб те впечатляват, не мен. Явно не разбираш написаното от мен, трябва и в четенето да се поупражняваш, Джерард.☺ С най-добри чувства ти го казвам. ☺
Как ще се влияя от другите бе човек, като ти си този който съди Ивона, че е дразнеща, щом и другите се дразнят от нея.Доста си противоречиш.

# 553
Повечето, както и тук някои писаха:"За Ивона съм, но Диана ще победи" са мислили по същият начин.  Също са усетили, че и продукцията подкрепя Диана. А мен толкова много ме дразнеше това, особено по време на дуела.
Та в този ред на мисли и на овчия принцип, характерен за нашите ширини почти всички се строиха да подкрепят Дидка. Убедени, че тя продължава... Ето Иван Берлински не знаеше и той горкият, къде да седне, та се мести...
Искам да им видя сега отношението към Ивона!

# 554
Не ми пука кой харесва и кой не Ивона.За мен тя е амбициозна, знае какво иска и полага усилия да го получи.За момента в предаването, говори изключително добре и възпитано, показва че е много интелигентен и умен човек, никого не е обидила, никого не е нагрубила, към никого не е показала злоба и ненавист, макар да има хора които да си го заслужават.Снощи поведението и беше повече от блестящо.

Общи условия

Активация на акаунт