Да спортуваме заедно!

• 14 686
  • 145
  •   1
Отговори
# 75
Държа на комфорта и се съобразявам с телосложението на детето.
Съобразявам се и с желанието на детето, като го оставям да избере между няколко предварително избрани от мен неща.
Критериите ми за дрехите - да са от качествени материи, задължително за долниците е да имат ластик в талията или друга възможност за стесняване.

# 76
  • София
Държите ли повече на комфорта, или на модерната визия, и оставяте ли детето да направи само своя избор?
- Държа повече на комфорта, избираме заедно, визията избира детето, материята избирам аз.

# 77
За спорт винаги избирам качествени неща за детето си.

# 78
  • на последния етаж
За мен е важно качеството, комфорта, на приемливата цена. Важно ми е на мен/на децата ми да ни харесва, не толкова дали е модерна дадена визия. Съобразявам се с избора на детето.

# 79
Здравейте! При избор на спортен екип и обувки най-важен е комфортът, но също така и качеството на материалите, от които са направени. За раницата е важно, освен да е удобна, и да е лека и издръжлива.  Децата задължително трябва да си харесат облеклото, раницата и обувките, за да ги носят с удоволствие.

# 80
  • в 1001-та нощ
За сега избирам аз. С комфорта не бих направила компромис, но и визията е важна Simple Smile

# 81
Все още аз избирам дрехите Simple Smile
Държа на качество, макар и цената да е по-висока. Винаги избирам утвърдени марки и съм супер доволна. Както за нас, така и за детето, предпочитам да платя повече, но екипите да са качествени и да изкарват по-дълъг период.

# 82
  • Варна
На най-малката още не й е необходим спортен екип, но за двамата по-големи винаги гледам да са от хубава, неспарваща материя, да са естетически издържани и удобни. Признавам, че гледам да купувам известни марки, тъй като смятам, че традициите в изработката на спортни облекла си казват думата и техните продукти са по-качествени.
Отскоро най-голямата сама си избира спортните екипи и обувки, аз само одобрявам избора й (или пък я разубеждавам аргументирано, ако се е спряла на нещо неподходящо).

# 83
  • София
При избора на спортни екипи и маратонки гледам да съчетая удобство, материя и визия. Вече се налага да отчитам и мнението на децата, защото не винаги харесват моя избор.

# 84
  • Пловдив
Детето ми все още е малко само да избира какво да носи. Аз залагам главно на удобството. Особено що се отнася до обувки и маратонки не правя никакъв компромис.

# 85
  • София
Всичко накуп търсим - с две пораснали деца се търси модерна визия с добро качество - здрави и неспарващи материи. И тъй като се умножават по две покупките - и приемлива цена. Smile

# 86
Винаги при избора на спортен екип и маратонки гледам да са с модерна визия, качество и не на последно място цена. Както всяка година досега и тази есен за училище закупихме един от страхотните модели на Champion и конкретно този модел https://www.google.bg/search?biw=1707&bih=827&tbm=isch&a … rc=TklLg8tTQoCNGM:
Смело мога да твърдя, че е със страхотно качество, хубава материя и на страхотна цена.  Peace

# 87
Винаги избирам комфорта, но и качеството не е за пренебрегване. От години не купувам нищо от пазара, държа нещата които купувам да са качествени и да не са за 1 месец. Оставям детето да си избере модел и цвят и след това го обсъждаме дали е направил добър избор. 

# 88
  • Лясковец
Държа на качество и удобство,предпочитам долнището да е с ластик в долния край,да е удобно на моя малък футболист,той си избира предимно цвета,другото избирам аз

# 89
Критерии за подбор - качество на материята, издръжливост, комфорт, визия. Това важи и за трите неща - спортен екип, обувки и раница. Избираме ние родителите, а се купува след консултация с детето, ако то потвърди - тогава.

Общи условия

Активация на акаунт