Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 053
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 305
С това "Кой иска чистичко", очаквах да им пръсне в лицето и да ги забърше и тях с парцала. Че се и чуди защо не искат чистичко😞ми, щото искат да са живички. Мегз как само и дръпна препарата; ще започна да я харесвам, казвам ви. Леко жичките й не са наместени, но ако не друго, поне има характер.
Ваня Щерева в момента я виждам като абсолютно мекотело. Нямам особени впечатления от нея, но я мислех за жена с позиция.

# 1 306
Не съм ви чела, хващам се за последния коментар.
Може да е искала да третира Мегз, три дни стоя с перуката и не се къпа, за псевдо татуировките да не говорим, нали все я беше страх да не се изтрият от водата. Mr. Green

# 1 307
  • София
Ваня Щерева в момента я виждам като абсолютно мекотело. Нямам особени впечатления от нея, но я мислех за жена с позиция.
Аз все още мъничко се надявам, че Ваня в някакъв момент ще покаже характер. Като й кипне или като я настъпят по мазола.
Снощи единственото весело нещо беше Алфредо, който наричаше участничките в конкурса "уЖаснички".  Joy

# 1 308
  • У дома
Гледам повторението и ШеФ Гъз. Абе някой виждал ли е Ганито преди всички тия силикони и операции...??
Да тая Мис с Аче май чистеше ooooh! С кеф да и изчистиш мутрата мазна доволна Tired Ама те мноого насериозно са взели тоя конкурс ooooh! ooooh! ooooh!
Поправям се ей я Ганито...
Скрит текст:

# 1 309
Абе някой виждал ли е Ганито преди всички тия силикони и операции...??
Ей ти още
Скрит текст:

# 1 310
Рейна, и аз имам още надежда за нея, защото ни трябва някой да даде отпор, иначе шефчето ще си пени до финала.
Хранова ще запази неутралитет, защото тя има да пази реноме. Влязла е за попълване на хазната си, а не за да прави впечатление или да я да запомни някой.

П.п. От Патрашкова насам дойде една мода - уж, интелигентни жени да се лепнат за някоя актуална бръмчалка...чудя се Щерева да не би още при влизането си да е имала и тя такава нагласа.

# 1 311
  • Бургас
Щерева ми е адски неприятна особа на мен,ау какви снимки,ужасна е Ганито. Sick

# 1 312
Някой ще пусне ли линк със снощния епизод?   Praynig

# 1 313
# 1 314
X-RayLily благодаря, но тези не тръгват от чужбина  Confused

# 1 315
Щерева ми е адски неприятна особа на мен,ау какви снимки,ужасна е Ганито. Sick
И на мен.

# 1 316
  • София
Рейна, и аз имам още надежда за нея, защото ни трябва някой да даде отпор, иначе шефчето ще си пени до финала.
Хранова ще запази неутралитет, защото тя има да пази реноме. Влязла е за попълване на хазната си, а не за да прави впечатление или да я да запомни някой.

П.п. От Патрашкова насам дойде една мода - уж, интелигентни жени да се лепнат за някоя актуална бръмчалка...чудя се Щерева да не би още при влизането си да е имала и тя такава нагласа.
Дано.  Peace Аз от Хранова и Енджи нищо не очаквам вече, повече залагам на Сашка и Мегз, че ще се включат в драмата евентуално. Много ми се иска довечера да номинират шефчето, но едва ли някой ще посмее. После даже не мога да си представя какво ще е.  Crazy

Ганито, милото, и преди, и сега, все на магистрална труженичка прилича.  Rolling Eyes

# 1 317
Аз оня ден иронично написах, че вече съм фен на Мегз, обаче на фона на останалите участници май наистина скоро ще започна да ѝ симпатизирам. Simple Smile

# 1 318
# 1 319
Да се включа и аз.
Шеф Петров ми е пълен льохман и злобар. Не си е намерил майстора да го сложи на място, че като е готвач не е върха на сладоледа и да не се пъне много.
Измислените ВИП-ове му мълчат защото са абсолютни "мърди" и ги мързи да готвят, добре им идва че има кой да ги обслужва и са като на инклузив. Не видях някой да се опита да приложи и елементарни готварски умения.
Антон Стефанов ми е "мазна пиперка". Ще праща другите да му варят яйца и да му режат домати. Пълен пу*дьо. Освен това и мен някой да ми се хили като пача, докато обяснявам нещо, ще ми падне пердето и ще му кажа вероятно "Много ли ти е смешно,а?". Колкото и да не може да се спре да се смее, махни се оттам докато ти мине. Факт е, че се извини после. Но като видя, че онзи дебел комплексар не схваща, да се държи по-мъжки. Не да го играе жертва и да шикалкави. Мъжки интригант.
Енджито с това Аче луда ли е? Казвам го като човек, който обича да му "мирише на чистичко" и ежедневно ползва белина в домакинството си. Но на маса за хранене, докато хората се хранят, wtf? На каква се направи? Голяма чистница? I dont think so.
Марчето се държи като "дърта ку*ва медалист" и обиграна бар дама. Толкова и личи горката, че е елементарна и меркантилна, за толкова години поне акцента да си беше оправила. Може да изкараш Мара от селото, но селото от Мара - не.
Малко ме дразни превъзнасянето на Джулиана, колко естествена била, колко сладка и т н. Хора, Джулиана е просто проста. Ни акъл, ни външен вид. Просто една елементарна простота и разглезеност с реакцията и за конкурса. От хората, с които може би няма да имам нищо да си кажа.
Сашка Васева - пълен кич. Дрехи, грим, прическа, всичко е отврат. Има проблясъци на мисъл, все пак е на 50 години жена,но външният и вид плаши. Направо я виждам в ролята на клоуна от То по Стивън Кинг.
Стана ми интересно Хранова как са и викали на младини, че беше любимка на дядо(по външен вид).
Мегз, която ми беше безкрайно антипатична, ми хареса това че се отстоява себе си и позицията си. Хубаво му кресна на шеф Петров, че все пак другите не са длъжни да им слушат панаирите. Интересно ще ми е за "диалога" с Мария, където и го рекна "Ами ти коя си?" . С елементарни хора като Мара и Шефа човек трябва да ги реже директно да не се мислят за Джулия Чайлд или Марая Кери.
Щерева ми е злобна, подмолна, прикрита, мазна и нагаждачка. Външният и вид ми е нечистоплътен и въобще ми е неприятна.
Тото, Роналдо и оня простак Петканов,са ми незабележими и предполагам че с тази схема ще стигнат до късен етап в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт