Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 648
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Варна
Марчето според мен, запази по-голямо самообладание при така създалата се ситуация. А нарече Мегз "психопат", защото някой от останалите и каза какво е казала Мегз за нея предната вечер ,"че не си изкарвала парите с пеене" и затова се наежиха една на друга. Обаче евала ,че не отстъпи на Готвач Петров, по едно време оня тръгна заплашително към нея , обаче тя снижи тона и почна да му говори бавно и отчетливо  и той се отдръпна. Харесва ми , че има кураж , въпреки ,че физически е доста по-дребничка от него.  Мен живота на Мара извън къщата не ме вълнува , гледам кой как се държи вътре  и симпатиите и антипатиите са ми на тази основа .

Не мислех ,че Мегз и Петров  ще се обединят след като Мегз му кресна в предния епизод, пък сега големи дружки станали.

В началото епизода ми хареса ,че се забавляват и после пак ни сервираха караници . Тото ми хареса как пее . Пък Джулиана не знам как да я коментирам, нелепа ми е - и външен вид и бисерите и , които ръси от време на време.  

/ аз докато публикувам ,пак сте минали на тема Свинаря , аз си мисля все пак , че темата е за това ,което се случва в къщата , а не кой как си живее животът отвън  Peace /

# 2 371
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
А нарече Мегз "психопат", защото някой от останалите и каза какво е казала Мегз за нея предната вечер ,"че не си изкарвала парите с пеене" и затова се наежиха една на друга.
Не й казаха, пуснаха им скандала на плазмата и този път Мария го чу, за разлика от предния път.  Peace

# 2 372
  • Испания
Погледнах във ФБ. Най-малко лайкове има дуо "Боб и Дзъби".  

# 2 373
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Дано не съберат лайковете, искам ги на боб и скандали.

# 2 374
  • Варна
А нарече Мегз "психопат", защото някой от останалите и каза какво е казала Мегз за нея предната вечер ,"че не си изкарвала парите с пеене" и затова се наежиха една на друга.
Не й казаха, пуснаха им скандала на плазмата и този път Мария го чу, за разлика от предния път.  Peace

Възможно е,  пропускам някои моменти , но после възникна диалог , кой чул веднага , само ,че не искал да и казва и т.н.  Но искам да кажа, че беше провокирана , не почна тя първа, ей така от нищото .

# 2 375
Казах ли ви днес, че Марето  не е чула репликата на Мегз за доходите й? Видя се как реагира. Мария каквато и да е, наистина омайва мъжете си и се женят за нея, не може да й се отрече - както сама каза - умее ги тези неща. Съвсем адекватно реагира. Ако на мен някоя "приятелка" ми каже, че съм компаньонка, ще отворя доста работа на зъболекаря й. Мария остана стаписана в първия момент, не можа да повярва на ушите си. Прекали Мегз, който и да й стои зад гърба, каквото и да знаят една за друга, нито мястото, нито времето е ББ да го изясняват. Може и Миглена да си иде в понеделник, ако феновете на певицата се активират.

Шефът как рипна като Антон се намеси... толкова е злобен, че нямам думи за него.

# 2 376
Мария няма да съди Мегз.Според мен,не беше достатъчно уверена и категорична,а просто се закани.Явно двете знаят една за друга твърде лични неща и сега Мария си дава сметка,че е направила грешка като е  допуснала Мегз до себе си.
Мегз е експанзивна,Мара я познава и знае,че като нищо може да изплюе нещо ,което НЕ трябва да става публично достояние.Все пак Мара даваше вид,че нищо не е в състояние да я извади от равновесие и да срази въображаемото й реноме.Но след избухването на Мегз включи отчаяна стратегия-да споделя колко е несретна и нещастна ,а много добре знае,че с това ще размекне и изманипулира наивните зрители.
Има от какво да се страхува от Мегз-определено.

# 2 377
  • Варна

Аз пък искам да им дадат мисия за физическа издръжливост , да видим кой е в най-добра форма.

# 2 378
  • Испания
Някои изпълнения имат над 3 000 лайка, имаше един с над 2 000. Не се знае още колко трябва да съберат.

На мен ми е все едно дали ще им признаят мисията за успешна или не.

# 2 379
  • Rock & Roll feeling ...
Цитат
Не се знае още колко трябва да съберат.
100 000 май .

Мария е участвала в оргия с 13 човека ли ?  

# 2 380
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Аз пък искам да им дадат мисия за физическа издръжливост , да видим кой е в най-добра форма.

Всички са лекета, дори на Петкан мускулите са декоративни.

100 000 им трябват да, Алекс на Ласкин го каза.

# 2 381
Да споделя една любима песен на Дани Милев заедно с Веско Ешкенази - https://www.youtube.com/watch?v=e_XE3lct7sw
Нищо не е само черно или бяло.

# 2 382

Искаш да се радваш на Шефчето потно и морно, признай си. Joy
Така съжаляваше, че не му дадоха да размята гъвкавата си снага.

Честно ви казвам, една садистична част от мен съжалява, че не ги спазариха с Ути за един сезон Hug Това щяха да са епични битки-черпак в черпан, тумбак в тумбак.

# 2 383
Свинаря на Мара не е на 60, а през януари ще навърши 54 г.

# 2 384
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Погледнах във ФБ. Най-малко лайкове има дуо "Боб и Дзъби".  
Съвсем разбираемо. Аз понеже точно по време на възлагането на задачите нещо се разсеях, не разбрах съвсем какъв трябваше да им е пърформънса. Чух, че ББ им каза, че иска да направят стендап шоу, те как решиха да правят тъпите интервюта?  Thinking

Сребърна паричка, така е, Мегз провокира скандала.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт