Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 581
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
А какво провокира Мегз да я нарече така пред останалите?
То с такава приятелка врагове не ти трябват, Мара може да е всякаква, но на такава злоба даже опитваше да се сдържа.

Според Мегз (това което аз разбрах от думите ѝ), след като Мария е дарила, е призовала и останалите да извадят някой лев и специално е натъртила как певиците в къщата даряват, пък бизнес дамите - не. Идеята ѝ на Мегз беше, че Мария демонстрира богатство, но с чужди пари, дадени ѝ от мъже, иначе ако разчита само на хонорари, едва ли би говорила и показвала само колко пари има. Това не изключва Мегз също да е прибодила кола и други неща от мъже, но пък в къщата не показва богатство и не казва кой как да си раздава парите. Разбира се, тя прекали и като цяло поведението и на двете не е ок за мен.

# 2 431
Две парцалеси спорят коя е по-по-най. Между другото нападките на Мария бяха в стил " 5 клас" - "село Раковски" и т.н. Понеже Стара Загора е столица, може би.
Виж квооо, на Стара Загора има табелка "Центърт на Вселената", така че много моля!!! JoyJoyJoyJoy

.      Joy Е, значи Дамата има право да напомня на другите ежеминутно, че не са и на нивото Grinning

# 2 432
Мара кълве завоалирано. Подмолно. Като изцепката с парите и бизнесдамите..всички разбраха посланието...но тя пряко не го каза...
Не понасям такова понедение....ненавиждам го.

# 2 433
Хахаха...тъпото парче Мйегс го защитава друго тъпо парче по телефона. Харесва ми брадъра този сезон. Кухи лейки с претенции ни показват нагледно колко е тежко да си проЗт.
Като видя шеф Петров и искам да го удавя в тенджерата с боб.

# 2 434
Е, Маги Желязкова много ниско смешна да цитира жълтите медии, че Мегз си купила награда. То и за нея много неща пише, както и за Гала и т н.
А кой беше този господин, който се включи в ефир да защити Мегз? Държеше се адекватно, за разлика от Желязкова.
Но иначе пък тя(МЖ) каза нещо много вярно - като си си дал дупето под наем в ББ ще си търпиш последствията. Това обаче важи за всички.

# 2 435
Хахаха...тъпото парче Мйегс го защитава друго тъпо парче по телефона. Харесва ми брадъра този сезон. Кухи лейки с претенции ни показват нагледно колко е тежко да си проЗт.
Боба с килограм сол ли ще бъде? Joy

# 2 436
  • У дома

JoyJoy
Но и сол...поне кило😂😂😂😂

# 2 437
Неее, никаква сол за шефчето. Кило черно пиперче ще му сипя, че да му напомня за другата мила душица Ути.

# 2 438
Ако трябва да избирам между Мегз и Мария, ще се наложи да спра да гледам предаването. Simple Smile Сякаш Тото засега ми е най-симпатичен, макар че изпълнява предимно ролята на табуретка в ъгъла. А може би точно затова ми е симпатичен - другите достатъчно блеснаха.

# 2 439
  • София
Защо си мислите, че с евтини дрехи не може да се забогатее?
По-добре (и по-лесно) е да продадеш 1000 рокли по 70лв, отколкото да продадеш 10 за 500 ... Замислете се в нашата бедна държава какъв процент хора могат да си позволят цени като втората.
Не мога да се сетя за нито една верига магазини или онлайн магазин ако щете, който да не е пропсерирал с евтина стока (па макар и не толкова качествена).
Peace
Този, който твърди това, няма никаква представа от търговия... продажбата на евтини стоки е възможно най-печелившата формула за успех... дет се вика алфата и омегата на успеха.
Ингвар Кампрад по тази формула превзе света и стана милиардер!  Naughty

Но аз не мисля, че тези в студиото не са наясно, просто следват лизането на задника на Миче от Гала, която се страхува от злобния миньон и не и се ходи в съда... пък и често и гостува!  Wink
Я, как спираше Желязкова при всяко отваряне на устата, щото тя единствена каза, откъде започна конфликта всъщност...  Sick

# 2 440
И аз съм за сол, ама цианкалиева 😈

# 2 441
Събуждам се преди малко,  взимам си телефона да ви чета и денят ми започва със смях, който докато изчета 45-те нови мнения, премина в бурен кикот!
Награда получава "свеЦки жОрналиЗД" на Бона 💐🤣🤣
И тия с щерките - прескачайте по едно предаване, че да забавите във времето превръщането на щерките си в Мари и Мегзове. Аз от днес забранявам на сина ми да прави палачинки, че не ща шеВ Гъz вкъщи.

# 2 442
Печалба се прави с оборот, а не с цена...така си е.

# 2 443
Сега гледах и аз Гала, и повторението на скандалчето.
По мое мнение двете завоалирано си казаха следното :
Каканижева- ти не си певица , а си лягаш с мъже за пари.
Мара - ти не си бизнес дама , а си лягаш на първа среща с мъже и им плащаш.
Е та това е тЕ цЕлото чудо  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мара си ляга срещу пари , а Мегза плаща , за да и легнат.
Според мен !!!

# 2 444
Защо си мислите, че с евтини дрехи не може да се забогатее?
По-добре (и по-лесно) е да продадеш 1000 рокли по 70лв, отколкото да продадеш 10 за 500 ... Замислете се в нашата бедна държава какъв процент хора могат да си позволят цени като втората.
Не мога да се сетя за нито една верига магазини или онлайн магазин ако щете, който да не е пропсерирал с евтина стока (па макар и не толкова качествена).
Peace
Този, който твърди това, няма никаква представа от търговия... продажбата на евтини стоки е възможно най-печелившата формула за успех... дет се вика алфата и омегата на успеха.
Ингвар Кампрад по тази формула превзе света и стана милиардер!  Naughty

Имам близка роднина, която също от дете винаги мечтаеше да шие. Продаде си златна верижка, пръстен, обеци навремето, за да си купи първата шевна машина. Беше на 16 години тогава. Живееше /и още живее/ за да твори. Впоследствие нещата лека- полека започнаха да потръгват- обикаляше страната и предлагаше на малките магазини продукцията си, след това отвори първия си  магазин, втори, направи цех, втори. С времето започна да приема поръчки да шие И на ишлеме. Жената си има сериозен, доста печеливш бизнес, стандартът й на живот е доволно висок.
Скрит текст:
Предлагали са й да си купи "Златната игла", но тя отказа.  Peace
Така че не е никак невъзможно с талант, отдаденост и правилни инвестиции човек от нищото да изгради доста добър бизнес и да има изключително прилични доходи.  Peace

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 12:30 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт