Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 271
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 970
но от мъж към жена....егати и комплексите има тоя на тема етнос, явно Shocked

Да, още повече, че Сашка изобщо нищо не му е направила! Тя още от началото помня, че му каза да не се занимава с нея и да не и говори, обаче Ромалдо нахален! Все след нея върви и само се чуди какво да се заяде. Да не говорим за жалките му опити да и направи интрига със съквартирантите.
И той се оказа един плазмодий ...
Дотук мъжете в къщата до един са кръгли нули.

# 2 971
Последно на колко е ливанската перла?
В търговския регистър егенето й започва с 82...През ноември става на 35.

# 2 972
Мичка ми се струва, че обича алкохола повече от кинтите. Кефи ме! То инак как се прави любов по цели нощи?

Мичке, наздраве!

ДИАЛОГ НЕ МИ ТЪРСЕТЕ!

# 2 973
Според мен Мария е чела мненията за шеф Петров като излиза по участия и затова му се опълчи.Преди малко e качила клипче как праща целувки в сторито на инстаграма си преди участие. Може да са й донесли чантичката, за да даде някой лев за телефона.. Grinning

# 2 974
  • Варна
Току що гледах епизода и съм изумена от Мегз с нейния солариум за лице и колекцията с умрели насекоми Hushed

# 2 975
  • София
Големи конспирации в тази тема. Grinning Телефонът беше термоподложа за ютия, а лаптопът не е сигурно, че е за постоянно. Останах с впечатление, че им го дадоха за мисията с песните и танците, да си пуска музиката от там. Ще видим следващата седмица дали са го оставили или са го прибрали след края на мисията.

# 2 976
Че какво са за спонсора на Мегз 200000 лв, за джип, ако пере милиони през фирмата й! Според мен тя има финансов гръб, не просто някой богат любовник, а човек, който има ползва от бизнеса й и затова го е създал в този му вид. Мегз няма грам акъл да го управлява този бизнес, правилно някой беше казал по-назад, че тя казва, че не знае колко е един час, как според вас такъв човек може да ръководи голяма фирма с персонал и ресурси! Мегз е един кух параван в момента това е. Имала е идея, има някакъв талант, но не е способна да създаде наистина красива, качествена и изящна рокля. Затова и нивото на дрехите е кофти. В началото е произвеждала тя, сега й е по-лесно да препродава китайски дрехи и козметика, така че и да е имала някакъв талант, той е отишъл в нищото. Ламтенето за пари и слава са взели връх! И спонсорът й ги е осигурил. Хем той си печели, хем тя е известна звИзда, дизайнер и бизнес дама! И всички са доволни! Simple Smile

# 2 977
  • Варна
Какъв е хонорара на Мария? Когато се омъжи за Християн се тиражираше, че е бил 10 000лв с цел да не я канят собствениците на дискотеки (защото цената е много висока за Мария), за да не излага сем. Гущерови. Сега видях, че има средно по 1,2 участия в седмицата.
Топ имената на поп-фолка за момента са Галена, Преслава, Алисия, Анелия, Джена, Емануела, Яница. Първите 2 имат поне по 18 участия в месеца.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 03:08 от Вилхелмина

# 2 978
Нека поговорим малко и за Антон!
Мислите ли, че е мъж? Визуално, да, но... поведението му, май клони към лява резба!
Супер противно човече е в моите очи!
А, му бях фен!

# 2 979
Яница е от вървежните певици? Коя е изобщо тя? Grinning

# 2 980
Антон е пълна мижитурка. Скочи да напада Мегз, а после на Шефа мълчи като паметник.
По-назад беше публикуван ценоразпис, според който Преслава е с най-висок хонорар(10 000), Мария беше с 6000(но към момента беше отбелязана на промоция 4200 май).
Не знам дали и до каква степен е параван бизнесът на Мегз, преди дори и да се постне нещо за нея в звездни компромати не съм отваряла, защото ми е неприятна. Снощи разгледах профила и в инстаграм. Постоянно рекламира и тества на клипчета продуктите, които продава (дрехи, перуки, очила, червила, перуки, екстеншъни, контут кит и т н). Щом си прави този труд постоянно явно държи да се продават.

# 2 981
Нека поговорим малко и за Антон!
Мислите ли, че е мъж? Визуално, да, но... поведението му, май клони към лява резба!
Супер противно човече е в моите очи!
А, му бях фен!
И аз бях с доста по-различно мнение за него преди да го видя в къщата. За лява резба незнам, но ми прилича на някаква мижитурка. Не поема своите битки, а остава Мария да му ги води. И се измъкна с това, че нямало вече да разговаря с шефа-наистина много удобно.

# 2 982
Добро утро.
Вчера изгледах епизода, изчетох си всичко, което се изписали(над 400 нови отговора!!!), ама я, изпуснала съм момента с лещата от цицата на Сашето.
Тоя Антон като коментатор при Гала винаги е говорил, говорил, а сега пън. Добре не Биг Брадър му свери часовника, ама беше късно.

# 2 983
ББ обаче всячески защитава Мара. Чак вика съквартирант да го попита защо не я е защитил.

# 2 984
ББ не защитава Мара, а иска да уязви Антон.

Общи условия

Активация на акаунт