Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 249
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 360
  • Испания
Чести празник на сливата на всички Дами в темата...днес бил  Laughing

Пишете по нощите, а сега ми спите, м... Thinking

Да ти се връща!

Ако бях заспала, нямаше още снощи да разбера точната вързраст на Енджи. Пък и вмъкнах част от цитата, за да остане за поколенията.

# 3 361
Мария снощи е имала участие и преди това се е снимала при фризьора:

https://instagram.com/p/BZZa6IKAVYu/

# 3 362
Предлагам утре рано сутрин, всички да се отправим към библиотеките по градове, села, паланки в издирване и преглеждане на всички броеве на сп. "Животновъд"! След като онлайн търсенето на X-RayLily не беше успешно, време е за физически действия! Smile
П.П. Попаднах на група "Приятели на селскостопанската библиотека", дали пък и там някой няма да се отзове..

# 3 363
Е, че аз като бях заспала, пак я разбрах ... около 35 ли беше последно  Mr. Green

Тоз свинар явно не е супер трупер известен, щом го няма нийде из нета. Или нарочно е избягвал светлините на прожекторите и светкавиците...мноУ интересно, многоооо   Thinking

# 3 364
Тц....не е сигурно, ама Ич...

Да финала да сте намерили и постнали актуално фото на тоз Свинар-велик бизнесмен  Naughty
Как ще чакам до финала?!Следя ви като биг систър и чакам свинчо да покажете.
Гледам ТонитУ Стефанов и Петров се прегръщат.Някакви тактики преди елиминациите?

# 3 365
Да знайте, че ви търся диалог...ама ви нема...спите...

# 3 366

Аааа, разбрах вече защо по цял ден се гримирала, докато другите се къпят, обличат, бръснат за същото време.
Евала на девойчето!

Всичко от този сайт е китайски боклуци. Всяко едно нещо може да го купите от китайските магазини, или дори в левчето на ПОЛОВИН ЦЕНА! Всички сме виждали козметиката за 2-3 лева там. Мегз просто им прави по лъскаво представяне. Отделен е въпроса за качеството на козметика на тази цена. Опасна, е меко казано.

# 3 367
Къде ги гледаш?

Сашка пее Кукавица:

https://m.vbox7.com/play:50c9496500

# 3 368

Аааа, разбрах вече защо по цял ден се гримирала, докато другите се къпят, обличат, бръснат за същото време.
Евала на девойчето!

# 3 369
  • густо майна Филибето

Тоз свинар явно не е супер трупер известен, щом го няма нийде из нета. Или нарочно е избягвал светлините на прожекторите и светкавиците...мноУ интересно, многоооо   Thinking

Платил си е човека, за да изчезне от нета. Щот е убавец, сигурно Wink Аз харесах търговския му директор.

# 3 370
Е, че аз като бях заспала, пак я разбрах ... около 35 ли беше последно  Mr. Green

Според мен нарочно. Когато имаш толкова пари си лесна мишена. За мутри, за мошеници,..златотърсачки. Както се разбра, като му хареса някоя, знае как да я получи. Няма да се очудя и, ако е имало снимки, да е платил да бъдат махнати. Едно му признавам, липсата на его, желание да парадира и да е известен. Наистина е интересна птица.
Има имение в Старозагорските бани, в една от статиите за него, в коментарите пишеше някой който е работил там.
Обичал да спи до късен следобед, тогава не искал никой от персонала да се разкарва из къщата. Като излезел тогава.

# 3 371
Аз започвам да се прЕтИснявам за Мария. Какъв е този велик бизнесмен, дето една кьорава снимка няма в нета?!? Да не се окаже някой беден милионер с мижави седем-осем милиона... Тя за една-две години ще им види сметката и после какво, питам аз, с кого ще прави диалог по цели нощи?

# 3 372
Мария показва какво прави най-добре:

https://m.vbox7.com/play:7037f580d6

# 3 373
Платил си е човека, за да изчезне от нета.
За да изчезне безследно и да го няма на ни една снимка, хич даже не е случаен!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 15:53 от X-RayLily

# 3 374
В това видео Енджи обяснява, че е на 15 години и казва че жените след 20 годишна възраст не трябва да се питат за годините(към края):

https://m.vbox7.com/play:0c5749d2b6

А Мария преди влизането в брадъра е била в Гърция с генерал Свинаров, и Марая още оттогава била при баща си.

Общи условия

Активация на акаунт