Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 344
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 660
Утре сме на леща в къщи, ще пометна.Кръстещо се емоджи.
Аз вчера бях на леща, няма да помятаме зарад един брадър  nono

# 3 661
И сега ще я оплюете, ясно е, но да попитам колко неща не бихте направили заради детето си.
Ми не бих проституирала, нещата не са опрели до кокъл и не на всеки детето му учи в частно училище, щото тя го изкара така, че ще остане без образование, ако не намери пари да го изучи. Колко хора живеят в панелки или под наем в една стая, работят за минималната работна заплата, а тези суми, дето ги носи в чантата си те не са виждали никога накуп....Този вопъл на жената, дето имала пари и останала без тях ми е изкуствен и противен. Заради детето друг път. Дете се гледа и с по-малко от 2 бона на месец, а тя взима по 5-6  хиляди само за едно участие. Истинското й лице лъсна като се скара с шеф Петров. Ей тези неща, дето му каза  да й готвят петима готвачи, тя да им плаща заплати и т.н. и липсват сега, няма нищо общо детето й, то е само претекст.

# 3 662
Много дребна тая леща, бре. Аз затуй си сварих зрял боб, поне по-лесно да си го намирам в деколтетУ.
Да ви кажа под секрет, всичко ми се обръща, като прочета ХРИСИ и знам, че не се отнася за малко дете, а за възрастен шопар.

# 3 663
Божинката тъп, но и Мара не отстъпва:

# 3 664
Ох бе, Даро...ся пък дребна ти била лещата... Joy

# 3 665
Ако вие набарате мъжа на живота си, който е богат, джентълмен и т.н., ще го оставите ли за месец-два, за да влезете в риалити и да рискувате да ви го гепи друга?

Според мен напълно възможно е продуцентите на ББ да са се свързали с нея и да са уредили влизането й малко, след като се разбра за раздялата й с Гущеров. Затова сега иска или не трябва да влезе, ако още тогава е подписала договора. Тогава е била закъсала за пари /по нейните представи/ и този хонорар й е дошъл точно навреме. Нямало е как да знае, че само след няколко месеца ще срещне поредната "любов на живота си", която я кара да се чувства обичана, както никога до сега  Peace

На мен друго ми е интересно - като толкова много иска развод защо не махне Християн от кредита и да си получи развода  newsm78 И аз на негово място щях да искам да ме махнат, защото тя спре ли да плаща, трябва да плаща той.

А относно таксата на дъщеря й - убедена съм, че с бащата на Марая могат да си разделят таксата и да не се налага да я местят в друго училище. Друг е въпроса дали Мария наистина иска да дава пари за образованието на дъщеря си, както твърди или за нея е важно да намира кой да ги дава вместо нея  Peace

# 3 666
Абе, Мария това за 5-имата готвачи не го ли каза във връзка с ресторанта, който ѝ беше "дал" Хриси? Едва ли държи на работа отбор готвачи само за личните ѝ нужди в жилището на кредит.

От Ваня Щерева нищо не очаквам - псевдоинтелектуалка, която се чуди как да додрапа до славата, голи снимки, не знам що си, плюеше ги продуцентите какви хора подбирали, пък всяка година сигурно се влачи по корем, та дано да я изберат. Излезна ѝ късметът тази година, сигурно някой по-важен се е отказал, да си избута някак 1-2 елиминации и да си ходи.

# 3 667
А пък Александра и Петканов да не са се целували, че не успях да гледам клиповете в темата?

Междудругото, по повод на твърдението как Мария влязла в ВБ при току започната афера...ами, тя и без това през ден си излиза за участие, не мисля, че би било чак такава спънка за връзката й.

# 3 668
Бащата ма Марая си я гледа и тя се разбира чудесно с мащеха си и другото детенце.

Друг е въпроса,че Мара се правеше на интересна и  не му я даваше, парадирайки, че 'сама може да я издължа с парите на Пуфчо!"  

Парадира с детето, но мисли за собстеното си Д и преди всичко за ЕГОТО СИ!

# 3 669
А Мара защо се е разделила с бащата на малката? Пак ли изневери и т.н...?

# 3 670
Трябваха му пари, а нямаше трактор за залагане/продаване.

# 3 671
Значи пак много сте писали, човек да не излезе да се разходи, не мога да ви прочета.

Аз пък няма да обсъждам ни Свинаря, ни Мара, ни лещата на Сачка. Идвам да ви кажа да не възлагате много надежди, че кака ви НиЛо ще влезе в къщата. Бременна била. Каза ни го днес едно момче, чиито брат движи в тези среди. Ще поживеем пък ще видим дали е вярно.

# 3 672
Идвам да ви кажа да не възлагате много надежди, че кака ви НиЛо ще влезе в къщата. Бременна била. Каза ни го днес едно момче, чиито брат движи в тези среди. Ще поживеем пък ще видим дали е вярно.
И кво като е бременна, и ние сме хора. Close Ще излиза за прегледи, през другото време ще лежи и ще върти интриги...тя Сашка както спи до обед, доста ме съмнява да не е бременна ...или не, тя е в критическата по скоро... newsm78

# 3 673
Значи пак много сте писали, човек да не излезе да се разходи, не мога да ви прочета.

Аз пък няма да обсъждам ни Свинаря, ни Мара, ни лещата на Сачка. Идвам да ви кажа да не възлагате много надежди, че кака ви НиЛо ще влезе в къщата. Бременна била. Каза ни го днес едно момче, чиито брат движи в тези среди. Ще поживеем пък ще видим дали е вярно.
Чи от кого, ни беши ли девствена Joy

на колко у сашето

# 3 674
  • София

Тъй де, щяла да влиза с поредния футболист и да получи предложение за брак в ефир.

Общи условия

Активация на акаунт