Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 509
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 315
Петров, все пак, си е просто готвач, не съм учудена от интелектуалното ниво. На който и да е готвил, не е бил на масата му, а при тиганите. Сигурно е професионалист, не съм опитвала таратора му и не мога да дам мнение, но до там. Това, че снобите са готови да спонсорират многомилионните му любовни разходи, създавайки му усещане за хайлайф персона,  няма начин само по себе си да го направи стойностна личност.

# 316
  • Испания
Коментиращите какво са видели от живота в къщата, та коментират?

Близначките трябвало да се учат от другите певачки в къщата. Да бе, да.

# 317
... А ако наистина е Марги, съм още по-потресена, но и възхитена донякъде, от липсата и на комплекси.  Wink
Ама какво й придиряте толкова! Легнала е по корем жената за последни слънчеви бани тази година. Това, че операторът е снимал отзад, тя какво е виновна.

Не разбрах за какво всъщност се е вихрел Петров. Като почнаха с гадателките и магиите и аз загубих интерес. Пък то за правилно хранене ли било?

# 318
Изпуснах всичко тази вечер да му се не види.
А г-жа Патрашкова с нейното "борене", за какво се били борели близначките... за същото, за което и другите миндили вътре, за внимание, известност, някой лев и тва е.

# 319
  • София
Ако е шефчето...кой му е услужил с голям номер бански?! Laughing Или е напънал някой от на Мичето Joy
Всяка би му услужила. След днешния скандал никой вече няма да посмеее да му каже нещо на въпреки.  Laughing

# 320
... А ако наистина е Марги, съм още по-потресена, но и възхитена донякъде, от липсата и на комплекси.  Wink
Ама какво й придиряте толкова! Легнала е по корем жената за последни слънчеви бани тази година. Това, че операторът е снимал отзад, тя какво е виновна.

Не разбрах за какво всъщност се е вихрел Петров. Като почнаха с гадателките и магиите и аз загубих интерес. Пък то за правилно хранене ли било?
Шефът правеше презентация на някакъв таратор с въздух, Антон нещо взе да се смее и излезе, после се върна. Твърди, че не се е смял за таратора, ама Шефът като подпали...
Поправям се - салата Снежанка. Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 21:58 от Нина*

# 321
  • София
Не, бееее, сигурно е Маргито. Ама ми беше готино да се изгавря с шефчето Laughing
Честно казано, по-вероятно ми изглежда шефа да се е пльоснал така безцеремонно...  Joy
А ако наистина е Марги, съм още по-потресена, но и възхитена донякъде, от липсата и на комплекси.  Wink
Ако е шефчето...кой му е услужил с голям номер бански?! Laughing Или е напънал някой от на Мичето Joy
Тц... на Мичето са бели... явно шефа си ги носи от дОма...  Joy

# 322
Шеф Петров каза на Антон, че на погребението му щяло да има не повече от трима души. Никой нямало да отиде. Жал ми стана за Антон.

# 323
  • Варна
Е Антон се смееше за врачките, а не за таратора

# 324
  • Тра-ла-ла
Всяка би му услужила. След днешния скандал никой вече няма да посмеее да му каже нещо на въпреки.  Laughing
Joy

Ми те Водолеите си падат малко бисексуални. Днес ще се нацеди в бански, на следващия лайф ще е по сютюен и прашки Joy

# 325
Изпуснах всичко тази вечер да му се не види.
Скрит текст:
А г-жа Патрашкова с нейното "борене", за какво се били борели близначките... за същото, за което и другите миндили вътре, за внимание, известност, някой лев и тва е.

Нищо не си изпуснала. Едно глупаво скандалче и толкоз.

# 326
Не беше ли салата Снежанка?
Някой не е слушал лекцията ма шефа, а се смял май, май

# 327
  • Варна
Много са скучни днес, няма за какво да се закачи човек и да коментира .

На Шеф, Мегз нали му е ушила рокличка за днешния лайф.

# 328
  • София
Ми те Водолеите си падат малко бисексуални. Днес ще се нацеди в бански, на следващия лайф ще е по сютюен и прашки Joy
Това последното дано не ни го покажат, че ще трябва да ни леят куршум масово.  hahaha

# 329
  • Варна
Шеф Петров каза на Антон, че на погребението му щяло да има не повече от трима души. Никой нямало да отиде. Жал ми стана за Антон.
И на мен...Ама то Господ ги решава тези неща. Никой не знае какво го чака. Той защо е толкова сигурен за своето погребение. Това беше най-бруталното в тирадата му.

Общи условия

Активация на акаунт