Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 289
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Сандански
Ужас е този съквартирант не го харесвам сиг знаете кой Simple Smile

# 1 036
Е тоя Петров е непомосим злобар  ooooh!.. явно и затова са го вкарали, за да ги подлуди вътре.. Tired

# 1 037
  • София
Джулиана ли ще се окаже с най- големи топки?!? Само тя не му се дава.

# 1 038
  • Испания
Това е чиста проба малтретиране. Петров трябва незабавно да го изкарат от къщата.

# 1 039
Добре, че момичето не му се връзва. Той много си е повярвал Whistling
Хайде пак ги започна Tired

Ариа, и аз така, още на първото впръскване около мене ще я окъпя с препарат hahaha Joy Joy

Ей сега някой ще ни обвини, че сме гаднярки😄 А за Шефа  обезмаслител съм си приготвила. Ако не сте се пръскали, аз ще ви кажа, гадно е.

# 1 040
Този поне да оставяше отсрещната страна да се изкаже, а той нарежда като кречетало и ръси всякакви гнусотии, които му хрумнат. Наистина, другите защо не се намесват? Това на нищо не прилича вече.

# 1 041
Джулиана ли ще се окаже с най- големи топки?!? Само тя не му се дава.
Факт и в буквален, и в преносен смисъл!

# 1 042
Обаче Джулиана е единствената, която му се опълчва, другите мишкуват.

# 1 043
  • София
Малеее, тоя е направо пълен простак...излага се яко. Наистина дали, има приятели тоя охльов ooooh!
Вижда, че момичето се е разстроило и продължава, как такива намира само да ги манипулира, що не си отвори устата срещу Марчито или Маргарита или Мегз, ами тия тихите...ааа много ме ядосва тоя значиии #Cussing out
Мисля, че и тях може да подпука като нищо...  Rolling Eyes

# 1 044
  • Испания
Петров мачка, когото може. Я да му се озъби Джулиана... Ама е добра.

# 1 045
Щото ги е страх, може би наистина заради това, че им готви, иначе друго логично обяснение не виждам.

# 1 046
А за Шефа  обезмаслител съм си приготвила.
Какъв обезмаслител, за такава твар трябва препарат против хлебарки! Долно същество ooooh!

# 1 047
  • У дома
Гледам и не вярвам на ушите си. "Животно долно, педераст, лайнар, боклук"... Не мога да повярвам, че чувам това.

Е как, това е висошайшият....и кой пък му каза че е шеф и в кухнята, нагъл кюфтак ooooh!

И аз не разбирам, как никой не смее да му каже, че не е прав и така не може да обижда Sick Той или ги манипулира или просто не са скандалджии, явно имат по-висок праг на търпимост Whistling

Лили имам един Райд, вадя го hahaha Joy

# 1 048
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Тя и Хранова снощи като видя скандала с картите за гледане си взе подносчето и по терлици се измъзули, случайно нещо да не я намесят.

Винаги готвачите създават най-много проблеми!
Правило първо на къщата на ББ - изгонете първо готвача, живейте щастливо!

# 1 049
Значи Гани не я издържам с тоя лигав и провлачен говор като на 3 годишно ,той и акъла и толкова затова я манипулират и двамата !!

Общи условия

Активация на акаунт