Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 081
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 230
Добре им се получи социалния експермент. Показаха нагледно какво е обществото ни....овчо  Rolling Eyes

# 1 231
Едно време, като ученичка, се чудех що за тъпа песен пеят Подуене блус бенд, за храсти и нещо си, а колко актуална е и сега.
Храстът казал на дървото,
слез и ниско залегни.
Виждаш буря се задава,
тук до мен и ти се наведи.
Ще преживеем дружно с тебе, братко,
така на завет, от вятъра студен.
Ще се скатаем сладко-сладко,
ден след ден.
Дървото клоните разклати,
погледна тъжно старата гора.
Обрасла от досадни храсталаци,
вещаят бури, а цял живот пълзят.

# 1 232
Ако Маги Желязкова чете тук, само да отбележа, че "Мимето" е на Асен Босев, не на Ангел Каралийчев. Wink

# 1 233
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ама ние не сме видели Антон изобщо да е искал домат, не изглежда като човек преживяващ на доматки...Пък и Джулиана какво има да се обяснява, взима си зарзавата и толкова.

Време е за най-великия катализатор на драми - номинации в изповедалнята, а след това излъчването им на съквартирантите!

# 1 234
  • София
Чак пък, социален експеримент, и чак пък, какво ни било обществото! Все хора - все едни и същи. Хайде да не обиждаме истинските социални експерименти, като слагаме и това тъпо шоу в категорията! Това е шоу и няма нищо общо със социален експеримент, нито с обществото. Гледаме  едни хора, които са влезли вътре за пари и слава, опитите за сценарий на едни други в апаратната и монтажа, който ни предлагат след здраво цепи-лепи-вулканизира, и се подиграваме на всички, за да се изкефим.

# 1 235
  • София
Гледайки сега Петров и спомняйки си Ути в предишния сезон, започвам да се питам - абе гаднярството да не би да им е професионална черта??? Всички готвачи ли са такива? Simple Smile
Нямам личен контакт с много шефчета, но освен тези двамата /които всъщност не познавам лично!/, друг деспот и абсолютен звяр е шеф Ангелов! Контакта с него е много по-гаден  ooooh! още повече, защото си е командир по природа, за разлика от Петров, който в същността си е мишка и ако някой му се опълчи на висок тон като неговия, ще си свие перките.

Ако Мегз беше викнала на Ангелов, нямаше да е жива вече...  Joy

# 1 236
Мисля, че за първи път от както гледам ББ няма ни един, който поне малко са ми хареса. За сега се въздържах от коментар за Ваня Щерева и Марги Хранова, защото мислех, че ще покажат характер, но след снощи по скоро са ми в графата анти. Голям страх му имат на тоя Шеф бе. Как е възможно 15 човека да му мълчат. Сакън да не останат без гозбите му. А Щерева ако започне с облизване на г*за на Мара ще я призная наистина за втора Ернестина.

# 1 237
  • София
Шефчето трябва да се лекува, ама мнооого и дълго да се лекува. Тези от четвърти километър да се самосезират незабавно.

# 1 238
  • София
ми, нали всички ги мързи да готвят, то не е лесно да се готви за 18 човека всеки ден по три пъти на ден. Просто им е изгодно.

# 1 239
Гледайки сега Петров и спомняйки си Ути в предишния сезон, започвам да се питам - абе гаднярството да не би да им е професионална черта??? Всички готвачи ли са такива? Simple Smile
Нямам личен контакт с много шефчета, но освен тези двамата /които всъщност не познавам лично!/, друг деспот и абсолютен звяр е шеф Ангелов! Контакта с него е много по-гаден  ooooh! още повече, защото си е командир по природа, за разлика от Петров, който в същността си е мишка и ако някой му се опълчи на висок тон като неговия, ще си свие перките.

Ако Мегз беше викнала на Ангелов, нямаше да е жива вече...  Joy

И аз съм чувала същото за Виктор Ангелов ,той е немски възпитаник и за подчинените му било страшно,ако се опълчиш  Laughing Laughing Laughing

# 1 240
  • София
Джулиана е толкова проста, с неупешни корекции, с целулит, проскубана, изобщо където и да я погледнеш- на нищо не прилича и тръгнала да се сърди, че никой не я е избрал ??? Това адекватно ли е ? Няма ли кой да й каже истината и на нея ?
Джулиана ако имаше адекватна преценка за нещата, нямаше да се обезобрази така.  Peace

Нямам личен контакт с много шефчета, но освен тези двамата /които всъщност не познавам лично!/, друг деспот и абсолютен звяр е шеф Ангелов! Контакта с него е много по-гаден  ooooh! още повече, защото си е командир по природа, за разлика от Петров, който в същността си е мишка и ако някой му се опълчи на висок тон като неговия, ще си свие перките.
Не познавам Виктор в професионалното му амплоа и не зная как се държи там, но извън това си е съвсем нормален, докато за Петров не може да се каже същото.

# 1 241
  • София
Мисля, че за първи път от както гледам ББ няма ни един, който поне малко са ми хареса. За сега се въздържах от коментар за Ваня Щерева и Марги Хранова, защото мислех, че ще покажат характер, но след снощи по скоро са ми в графата анти. Голям страх му имат на тоя Шеф бе. Как е възможно 15 човека да му мълчат. Сакън да не останат без гозбите му. А Щерева ако започне с облизване на г*за на Мара ще я призная наистина за втора Ернестина.
От Хранова не съм очаквала повече от това, което показва дотук!  Rolling Eyes
От Ваня обаче съм не само разочарована, а и отвратена... А и се зарадвах, като влизаше!  Thinking
Тя не е от хората, които си оставят магарето в калта и мисля, че това е тактика - невидима, скатава се, за да спечели... но е толкова неприятно за зрителя, че май ще изхвърчи още щом я номинират. Ако я номинират, де... щото невидимите обикновено не биват номинирани.  Sick

# 1 242
# 1 243
Е това е старо, още като тръгна МШ. Коментирахме го в темата, а той във ФБ полудя...

# 1 244
Аз не гледам ББ всеки сезон, но от гледаното дотук винаги съм се чудила как мнооого рядко има някой свестен мъж. Даже не се сещам за такъв. Имаше едни потници, Пеньо, Пацо, всякакви вариации на Ути и подобни, оперния певец и всякакви други агресивни или откачени хора, но никога никой свестен и нормален мъж.

С принципни и морални мъже рейтинг не се печели.

Общи условия

Активация на акаунт