Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 159
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 095
Отврат е това дето го даваха днес и дефилирането и скандалите дето се водят от 3 дни, сълзи и сополи.
Тази дето чистеше, го правише от злоба.
Къде са мачовците - "твоя" Дани, Дани М. и другите мъже дето са в къщата,  забравих кой са дори???? Няма ли нЕкой мъж да тропне по масата и да въдвори ред или както винаги жените ще оправят нещата!

Колко е прикрита и самовлюбена тази ливанка,но злобата й,по-скоро злорадството й са силно изразени.Всъщност тя е най-големият нарцис в Къщата!

# 1 096
Мегз: СпретИ !!! Joy

# 1 097
Мегз се намеси . Пак жена, мъжете си мълчат .

И то много на място! Приятно изненадана съм!

# 1 098
Чакам грандиозния сблъсък между Мегз и Мара, сън няма да ме хване. Joy

# 1 099
Енджи нарочно го направи това с чистенето, личеше си по самодоволната й физиономия. Кой нормален човек ще пръска с такъв препарат (беше Аче, чиста белина и смърди ужасно) и то точно когато хората се хранят? "Искаш ли да ти е чистичко?" - да, но не докато има хора и храна на масата.
За това природно недоразумение шеф Недоклатенов, каквото и да кажа, все ще е малко  Sick

# 1 100
Ако го нападне някой яростно, имам чувството, че ПетроФ бързичко ще свие знамената. Чувства се силен, заради мълчанието, което приема за подкрепа, все го подчертава. Иначе си е мишка.

# 1 101
Неможах да го догледам. Спря тока 

Джулияна не трябва да му се дава на тоз Петров. След нея и Антон ще си намери други жертви. Как изобщо живее този човек. Как изобщо е стигнал до там до където е. В този бизнес трябва да има  екипна работа и уважение между колегите. Не виждам как работят хората с него.

Как може да сготви нещо вкусно се чудя? Гади ми се като го гледам. Ако съм на Антон на мястото ще си готвя само за мен. Кухнята не е негова. Продуктите са за всички. И никакво внимание, все едно на мен не ми говорят.
И какво излезе? Той заприлича на цар Плъх и около него мишоци. Mr. Green

# 1 102
  • Сандански
Кой Ви каза, че Мегз и Марето ще се карат? Simple Smile

# 1 103
Гледайки сега Петров и спомняйки си Ути в предишния сезон, започвам да се питам - абе гаднярството да не би да им е професионална черта??? Всички готвачи ли са такива? Simple Smile Този сладур се изживява като шеф на къщата и ще го гледаме до финала - никой освен Антон и евентуално Гани и Мегз няма да посмее да го номинира. Как пък един не събра кураж да му се опълчи?!?

# 1 104
Кой Ви каза, че Мегз и Марето ще се карат? Simple Smile

Алекс го каза, така завърши предаването

# 1 105
Нека се карат , нека се бият . Колкото повече , толкова по-добре за нас.
Шефът ще свие перките , ама да видим кога.

# 1 106
Колкото и хрисим човек да съм бих го цапардосала този бъркач на смески с един щранг по главата и да му забия две фиби във тупето

# 1 107
То, нали някой каза назад, даже в предната тема, мисля, че ходел да се разправя с клиентите по масите в заведението си. СпорЕл, гонел и се разпореждал

Представям си какво ме очаква, ако посмея да си поръчам шопска салата, примерно, без магданоз Scream

# 1 108
Яяяя, и аз не съм разбрала за Марчето и Мегз.
Мишелин, аз съм си поръчвала шопска салата без домати. Ама не уцелих ресторанта на шефчето.

# 1 109
То, нали някой каза назад, даже в предната тема, мисля, че ходел да се разправя с клиентите по масите в заведението си. СпорЕл, гонел и се разпореждал

Представям си какво ме очаква, ако посмея да си поръчам шопска салата, примерно, без магданоз Scream
[/quote

Амиии...бавна смърт и само 2 ма допуснати на погребението навярно...

Общи условия

Активация на акаунт