Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 206
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 110
  • До морето
То, нали някой каза назад, даже в предната тема, мисля, че ходел да се разправя с клиентите по масите в заведението си. СпорЕл, гонел и се разпореждал

Представям си какво ме очаква, ако посмея да си поръчам шопска салата, примерно, без магданоз Scream

Ей, прост народ! Къде търсиш ти шопска салата в гурмето на тоз невероятен шеф???? Кой те знае де си расла и нищо не отбираш от фюжън. Даже тука имаше една потребителка дето ме изяде с парцалите, че си позволих да кажа, че съм яла на шеф Петров гозбиците и не са ми харесали. Подозирам, че ще се яви и в този тема да го защити.

# 1 111
  • Бургас
...
 Подозирам, че ще се яви и в този тема да го защити.
Ще ти пише на лични, спок!

# 1 112
Аз да се изкажа обобщително :
Джули ще се окаже , все пак , момиче с характер. Тя правилно се присламчи към Антон-той е гей , а тя- прясно омъжена. Пък и така показва емпатия. Не и се получи с " и вълкът сит , и агнето-цяло" , но не и попречи да заеме позиция. Пък и за какво се разрева , какво е казал шефа , е това не разбрах. Ама тя си е  без опит житейски сред такива хиени. Симпатизирам и аз ,  симпатяга е.
А Енджи мноооо сЪ изложи-уж пробутва здравословни манжди , уж е символ на здравословни  практики. Как можа да ръси с тези разтвори около хранещи се хора ? Адски тъпа демонстрация.  

# 1 113
Абсолютно нямам обяснение, защо Енджи го направи това!? Rolling Eyes Освен да е от проклетия, друго не ми идва на ум.

# 1 114
И изцяло грешен ход от нейна страна.
Аз също симпатизирам на Джу, добричка ми се вижда, направи шоу с реването за короната, но явно такива представи има момичето.

# 1 115
Петров е новата Ирини, ама е в по-нешлифован вариант Sunglasses

# 1 116
  • в резерват
Засега най-голямото ми разочарование е Ваня. Всички други си показаха капацитета според очакванията ми. Ей така като влизаше Ернестина и като каза лафа за плеймейтките  и еволюцията си казах " давай маце, с теб съм". След два епизода ми са повръщаше от безусловната и любов точно към тия екземпляри. Ваня ми е като нейно ехо. Мразела чалга отношенията, ама вече   и тя си кюта и трайка на  шефско гурме и пиЧие с Дамата на трите Бона.

# 1 117
Абсолютно нямам обяснение, защо Енджи го направи това!? Rolling Eyes Освен да е от проклетия, друго не ми идва на ум.

Точно! НЕ Е добър човек!  Naughty

# 1 118
  • Испания
За мен започна и другият формат.

# 1 119
Оф , мм е на мнение , че не мога да готвя ориз . Аз го кисна , плакна  и все ли лепне. Ще върна епизода как великия шеф сипва направо в тиганЯ , да види моя как се прави Flushed Май така не съм пробвала.
Тази вечер се нагледах на професионалисти , мани , мани. Има какво човек да "научи" от извора:weary:

# 1 120
  • София
Гледайки сега Петров и спомняйки си Ути в предишния сезон, започвам да се питам - абе гаднярството да не би да им е професионална черта??? Всички готвачи ли са такива? Simple Smile Този сладур се изживява като шеф на къщата и ще го гледаме до финала - никой освен Антон и евентуално Гани и Мегз няма да посмее да го номинира. Как пък един не събра кураж да му се опълчи?!?
Повечето готвачи си го носят.Особено "по-главните".Майка ми е готвач от много години и е била шеф на кухнята в няколко заведения.Като тиранозавър е там, хич не я обичат. Неизбежно е, защото все някой се скатава и си принуден да викаш, да гониш, да ходиш по петите на всички и да следиш дали са свършили нещо.
И нейни колеги са същите.
Та явно професията ги кара да са такияа.
Освен разни дзен сладкари, които изглеждат супер усмихнати по ТВ.

# 1 121
  • Тра-ла-ла

Голяма оргия...докато се разделят на фронтове и ще свърши формата  Joy

# 1 122

ЕЕЕ , нали няма да ни напускаш темичката:disappointed_relieved:

# 1 123

Скрит текст:

Много народ бре Simple Smile

# 1 124
  • Испания
Аз не мия ориза, откакто живея тук. Отмива се нишестето. Никога не лепне.

А на мястото на Енджи бих ги напръскала с мухозол.

Голяма оргия...докато се разделят на фронтове и ще свърши формата  Joy

Просто в неделя са вкарали 100. В момента започва официално. Сигурно ще оставят 16-18. Както писах и преди, всяка година е различно и интересно.

Общи условия

Активация на акаунт