Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 304 344
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 635
Шопарът и без това окепазва храната. Таратор от въздух ще ме храни, па и един час лекции ще ми чете за него. Нека му се дореве и на него, да види какво е.

# 1 636
  • Варна
Дани Милев да няма "участия" в ресторанта на Шеф ? Онзи докато готви гол по потник, тоя да свири балади на клиентите ?

# 1 637
Тази мисия със солта цели да ядоса страшно много Шефа. Бай Брадър иска зрелища!

# 1 638
  • Тра-ла-ла
Като им гледам номинациите...то вътре няма читави хорица. Все едни подмазвачи, едни злоби, едни комплексари....

# 1 639
  • Варна
Аххх май си имаме цар на плазмодиите. Кой е този баш лизачев , сега го виждам. Как се е шмугнал охлюва му с охлюв в къщата

Да! Това беше изненадата на вечерта.

След рекламите очаквам бой, най-малкото.

# 1 640
Ужас. Много гадна задача. Ще го отнесе някой невинен.
Какво по дяволите е солариум за лице??

Сигурно нов артикул алиекспрес  hahaha Скоро и на сайта на Мегз - промо пакет Донатела Версаче (солариум за лице и руса перука) Mr. Green

hahaha Joy
Ваня даже отначало каза преса. Само преса за лице й липсва на Мегз.

# 1 641
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Алфредо направо забрави българския като опита боба.  Mr. Green

# 1 642
Дани май търси ресторант за бенда си. Шефът 2 ли има? Единият е срещу "Червило", а другият?

# 1 643
  • София
Дани Милев да няма "участия" в ресторанта на Шеф ? Онзи докато готви гол по потник, тоя да свири балади на клиентите ?
Joy

Ох, шъ мъ уморите... Joy

# 1 644
  • София
Алфредо направо забрави българския като опита боба.  Mr. Green
Голяма скица е Алфредо.

# 1 645
  • Испания
Щом съквартирантите не смеят да кажат "копче" на Петров, ББ трябваше да се намеси.

# 1 646
  • Варна
Значи сега всички, дето близаха шефското дупе, трябва да хапват боб, да се усмихват, песен да пеят и да твърдят, че по-вкусна храна не са опитвали.

# 1 647
Представям си да отида в ресторанта на Шефа и да си поръчам нещо от менюто и тоя да ми цъфне на масата и да ми презентира това, което ям. И ако се захиля - да ме изгони, мене невежата...

# 1 648
  • София
Изненадана съм, но като че ли номинациите на Мария бяха най-адекватни.

# 1 649
Joy

Ох, шъ мъ уморите... Joy
Балада за таратора и Сашо Македонеца.Smile

Общи условия

Активация на акаунт