Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 303
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 905

Ще падна от смях. Аз нещо не разбрах, защо не и дава развод Гущеров. 🤔

# 1 906
  • somewhere near the sea
Ще падна от смях. Аз нещо не разбрах, защо не и дава развод Гущеров. 🤔
Докато не го махнела като съдлъжник от нейния кредит. Пълни глупости са това.

# 1 907
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Типично българска черта е това да се парадира с фалшив стандарт. Смешно, но имам такива познати. Облича тениска за 180 кинта, дънки за още толкова и Найкове за 300. Накрая на месеца се стиска да даде пари за ток и парно и реве колко е скъпо. Жалко за такива хора.
Точно така е, за съжаление. Ние имаме съсед, който имаше ферари /или ламборждини беше, не помня  Blush/, но не го караше, защото нямаше пари да зареди.  Laughing

На мен Тото снощи рязко ми се реабилитира в очите. Да видим занапред как ще е.

# 1 908
Защитниците на Мария чуват ли се, тя сама казва, че не е изкарвала пари и че нямала пукнат лев, като в същото време демонстрира свръхлукс и мята хилядарки по екрана, т.е. парите не са изкарани от нея, от песни и това е очевиден факт. И Мегз не каза нищо кой знае колко грубо.
Друг въпрос са парите на Мегз, но ще дойде ред сигурно и за тях. Балончетата се пукат.

# 1 909
При Гала я разнищиха Мара hahaha

# 1 910
А, това не е за изпускане, сега ще си го пусна.  Grinning

# 1 911
Айде сега пак. Много добре си подреждала словореда. Абе излагате се бе! Всички до един.

# 1 912
Мара използва детето си, опитвайки се да прикрие собствената си меркантилност и парвенющина. Крайно грозно.

newsm10 Радвам се,че все пак има и реалисти ....

# 1 913
Радвам се,че все пак има и реалисти ....
Абе има, ама не са малко и другите - съчувстват, страдала жената...
Как само отсякоха в един глас Генчо и Патрашкова, че е за Народния заслужилата актриса... 😂 СлочаЕнос? Не мисла! 😈

# 1 914
  • somewhere near the sea
Като цяло обещанията за сезон на любовта не се случват. Така стана и в "социалистическия" сезон.

Бобът не беше доизяден и това е принос към озоновия слой.(според Въргала)

# 1 915
Как само отсякоха в един глас Генчо и Патрашкова, че е за Народния заслужилата актриса... 😂 СлочаЕнос? Не мисла! 😈
И как Кънчев бързо-бързо ги прекъсна най-безцеремонно.  Mr. Green

# 1 916
Гала каква долна клюкарка е, не е истина...как така нямала пари Мара, нали с първия си мъж е в добри отношения, той не плащал ли на детето училището... Sick много долна...отделно, знаело се че парите не били от участия... Sick Ми изкарай и ти пари с оная си работа, ама на 50 надали... hahaha

# 1 917
Айде сега пак. Много добре си подреждала словореда. Абе излагате се бе! Всички до един.
Обаче не ви ли се струва странно, че само нея хвалят за тези неща? Много е странно и тъпо. Сякаш е с някакво заболяване и показва прогресивен напредък, та се нуждае от насърчаване.  Rolling Eyes

# 1 918
  • ВАРНА
Снощи ме досмеша,когато Марги хранова подхвърли за боба:
-Не може ли с нещо да се разреди?
 Да.С една цистерна вода.При тази концентрация.

# 1 919
Скрит текст:

И как Кънчев бързо-бързо ги прекъсна най-безцеремонно.  Mr. Green
Да, да, а ние рупаме трева. 😁 Да не живее на друга планета Мара, та нищо да не се е чуло за нея? Не, че тоя, с който ще се развежда е много свЕт, ама поне си има кинти, та няма за какво да реве. Тате го е подплатил.

Общи условия

Активация на акаунт