Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 241
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 920
Твърдят че е било грубо изказването на Мегз другите, защото и техните "мангизи "не се знае откъде са и гарван гарвану око не вади Joy Joy

# 1 921
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, да, а ние рупаме трева. 😁 Да не живее на друга планета Мара, та нищо да не се е чуло за нея? Не, че тоя, с който ще се развежда е много свЕт, ама поне си има кинти, та няма за какво да реве. Тате го е подплатил.
Кънчев винаги прекъсва коментаторите, когато се чувства безпомощен да поведе темата в исканата от него посока.  Laughing

# 1 922
Този циганския Роналдо наистина ли си позволи да каже на една жена, която е в пъти по-успяла от него и на два пъти повече години, че ще я побърка, ако остане в къщата? Тото и той отнякъде изскачаше отзад да се прави на клоун. Абсолютни дебили!
Шеф Петров наистина ли иска да държи сметка на всеки, който има мнение? Че дори и не им дава да имат собствени усещания и емоции, ако той не им е позволил да ги имат. Отвратителен!

# 1 923
  • София
Да бе, ще плаща бащата - хвърлила се Мара на най - скъпото училище в България и сега реве. Другите певачки в Италианския лицей (престижно, но държавно училище), хай-дамата ги удря отгоре с Англо-американското и сега ще търси с кой да се въргаля, че 20 хиляди евро  трябва да се плащат. Горкото дете.

# 1 924
Айде сега пак. Много добре си подреждала словореда. Абе излагате се бе! Всички до един.
Обаче не ви ли се струва странно, че само нея хвалят за тези неща? Много е странно и тъпо. Сякаш е с някакво заболяване и показва прогресивен напредък, та се нуждае от насърчаване.  Rolling Eyes

Не помня как е говорела преди, но май откакто се хвана с Гущеров започна да изполва разни думи, чието значение не разбира. Ако е приятелка с оная другата певачка дето мисълта и тече още по бавно от Марийната, да и помогне с частни уроци щом толкова е задобряла.

# 1 925
  • Бургас
Горката Марая,верно не и завиждам с майка като Мара.

# 1 926
  • гр. Шумен
Не успях да гледам всички номинации (много ми прекъсваше нета), но от това, което видях, ми харесаха номинацията на Мара за шефа (не вярвах, че ще го кажа, но е права, че дебелакът се държи като неандерталец), номинацията на Марги за Мара (не е послушание да си изпълни мисията, а просто игра по правилата. Сори за защитниците й, но Мария за мен даде рушвет. Ами че тя утре може пак да го направи, ако има някаква грозна мисия, в която не й се участва, на битак го обърнаха тоя Брадър), номинациите на Тото (когато стане панаир и двете страни имат някаква вина, така мисля аз) и на Джулияна (втората й номинация също я изтървах, кого сложи на пангара?). Смях се с номинациите на Алфредо, нищо че бяха изсмукани от пръстите, е поне беше забавно. Другите не ми се коментират, щото не си струва.

# 1 927
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не помня как е говорела преди, но май откакто се хвана с Гущеров започна да изполва разни думи, чието значение не разбира. Ако е приятелка с оная другата певачка дето мисълта и тече още по бавно от Марийната, да и помогне с частни уроци щом толкова е задобряла.
Ами не знам, на мен ми е странен такъв комплимент. Ако е бавноразвиваща се - да, ама при равни други условия си е обидно дори.

# 1 928
Мария още преди Гущеров се правеше на интересна. Помня навремето в Сблъсък като и казаха нещо, което не и хареса опосумите и изръси "Влязох позитивно настроена, но ще си тръгна негативно", или нещо от сорта, забравила съм.
Харесва ми като играч Мара, поне прави шоу и дава зрелища. Като човек не вярвам на крокодилските и сълзи.
Това "Ай да видим сега бизнесдамите колко ще дадат" си беше чиста провокация.

# 1 929
ШеВа всичко знае най-добре, той много е живял и много е видял, никой не може да има по-вярно мнение от него. Неговото е най-вярно, той е ВЕЛИК, величествен, сюблимен, единствен и непостижим, ТОЙ Е, НЕГОВОТО ИМЕ Е властелинът на боба. Ще му посветя ода.

# 1 930
Ако трябва да избирам между Мегз и Мария избирам втората. Нея я разбирам донякъде какво говори и постъпките и също. Не и съчувствам, но разбирам. А онова наглото нито и разбирам говора, нито идеите. И се питам неиният джип от къде е, защото цената му е към 100 000 евро.

# 1 931
Този циганския Роналдо наистина ли си позволи да каже на една жена, която е в пъти по-успяла от него и на два пъти повече години, че ще я побърка, ако остане в къщата?
Изобщо не съм чула да казва подобно нещо.

# 1 932
Аз имам решение на проблема на Мара- продава ипотекирания апартамент(това, нали барабар с ипотеката) и за тази година ще си плати таксата към училището. Гордостта й е запазена, поведение пред детето на 6, главата вдигната високо и в портфейла 100 лв.

# 1 933
Типично българска черта е това да се парадира с фалшив стандарт. Смешно, но имам такива познати. Облича тениска за 180 кинта, дънки за още толкова и Найкове за 300. Накрая на месеца се стиска да даде пари за ток и парно и реве колко е скъпо. Жалко за такива хора.
Точно така е, за съжаление. Ние имаме съсед, който имаше ферари /или ламборждини беше, не помня  Blush/, но не го караше, защото нямаше пари да зареди.  :lol:

На мен Тото снощи рязко ми се реабилитира в очите. Да видим занапред как ще е.

Явно всеки има по един подобен екземпляр в обкръжението си. Познавам хора, които теглят бързи кредити. Връщат ги по половин година с безумни лихви, за да си купят дрехи, които не могат да си позволят със заплатата си, а сметките за ток, вода, бензин и т.н. са им високи и за всичко е виновна държавата. Все пак само в България "си светиш с последния модел Iphone, докато отиваш до външната тоалетна".

# 1 934
Този циганския Роналдо наистина ли си позволи да каже на една жена, която е в пъти по-успяла от него и на два пъти повече години, че ще я побърка, ако остане в къщата?
Изобщо не съм чула да казва подобно нещо.

Аз го чух. И тя го захапа май че флиртувал с Енджи, а и двамата били женени.

Общи условия

Активация на акаунт