Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 303 303
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 1 950
# 1 951
  • София
нали, ужким, Гала й се пишеше приятелка и всичките кокошки там, защо така я оплюха? Мара, че не е стока - не е, ама тези са гнусните, защото особено Гала, се мазни на всички, а после се обръща. Междудругото, тя ако е малко по-умна, няма да си показва ръцете в близък план, защото й издават възрастта, че и я състаряват - възлести и набръчкани.
Ах, Мара каква драма - била си продала бижутата. Индийски сериал ли гледаме или турски - там бижутата са всичко за една жена.

# 1 952
И според мен Мария говореше за периода след раздялата.

Меги, вземай под ръка г-жа Васева и тичайте при д-р Петър Дучев да ви направи по едни хубави, ама хубави зъби!

Не мисля, че г-жа Васева може да си позволи да си прави зъбите при Дучев. Мегз може и да може... Но сигурно ще им излязат между 10 - 20 000 лева

# 1 953
Според мен Мария чу, какво и каза Мегз, но не знаеше как да реагира и се измъкна от ситуацията.

# 1 954
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мисля, че г-жа Васева може да си позволи да си прави зъбите при Дучев. Мегз може и да може... Но сигурно ще им излязат между 10 - 20 000 лева
Разбира се, че Сашка не може да си го позволи. Ако можеше, едва ли щеше да си сложи толкова некадърни пластмасови зъби. Направо ми е жал, като й ги видя. Трябва да осъди стоматолога си.

# 1 955
Така ли? Мегз с лаптоп?!? Значи имат и интернет и четат!!!

Меги, вземай под ръка г-жа Васева и тичайте при д-р Петър Дучев да ви направи по едни хубави, ама хубави зъби!
Няма да е зле и двете да го направят. Не знам кой ги е докарал в този вид,  но първата с тези зъби може да събира есенни листа като едно градинско гребло, а за другата се притеснявам, че може да ги глътне и да се задави...такова чувство ми оставя, когато говори.

# 1 956
  • Бургас
Към тях двете може да се присъедини и певицата Камелия.

# 1 957
Добре де, Мара откога е пИвица, а още няма апартамент?  Смени два милионера, и поне едно жилище не можа ли да уреди...Язък. И не, че не може да плаща училище и жилище, ами много са й другите харчове - то почивки, то Шанели, то кое по-напред...Поне джипа да й бяха оставили, или да й купят по-малка кола...

# 1 958
  • Бургас
На 15-16 години влезе в Пайнер някъде.

# 1 959
Тя ако беше отговорила на Мегз, щеше да стане още по-груб скандал.
Щото и Мегз не е като да не я свързват с тоя и оня, и великата и Г класа беше получила като подарък с надпис "Обичам те". Whistling

# 1 960
На 15-16 години влезе в Пайнер някъде.
Ми та 20 години са това...

А за зъбите - според мен проблемът е и че си ги избират такива снежнобели, та и от самолет да се видят. Ми сложи си ги с нормален цвят, няма да си толкова смешен като с нареден теракот. Представям си Зуека и Рачков как ще ги имитират...

# 1 961
  • София
Работата е там, че всички се познават и се знаят, че са от едно и също тесто замесени и сами се менкат при разни мъже. На една хранилка са, просто тази хранилка има различни собствени и фамилни имена. А колкото до репликата на Магз "а ти коя си", Мара си я заслужи, защото се представя за по-хай. а всъщност всички там са на равна нога, независимо кой какво, колко и как има, нито на каква възраст е. Няма възраст, няма заслуги. Каквато е Мария, такава е и Мегз, такъв е и готвачът, такива са и близначките.

# 1 962
Ох! И Мегз, и Мария са... хвани едната, удари другата. Миглена само парадира с бизнеса си, а всъщност е въздух под налягане, Мария е от стара коза яре, знае как и на кого да запали фитила. В спора между двете и аз съм на страната на Мария и според мен изобщо не чу какво каза "дизайнреката" за парите й, иначе щеше да видим Марче в действие. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 963
  • Бургас
Точно 20г,време през което трябваше да има не един апартамент,ми няколко.То ум се иска малко,и според мен Мара не чу какво и казва Мегз.То на нея може ли да и се разбере нещо дори да я чуе човек:lol:

# 1 964
Нали се въртеше информация, че Мара не може да споменава Гущеров...оказа се че може. Тя с друго сеир не може да направи...само с "пичие" и "дамската ми чанта да ми донесат" не става.
И аз така разбрах,но тя каза не Гущеров,а Християн.Това в случай,че има буквалисти.Иначе не по врат,а по шия.Доколкото си спомням:дамската ми чанта да влезе. Joy
В спора и с Мегз не заемам никаква позиция.Кухи лейки са и двете.

Общи условия

Активация на акаунт