Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 305 606
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 325
Ама ако обиденият е дама, глобата трябва да е дваж по-голяма Naughty
А ако има и чест...кръв трябва да се лее за тая чест #2gunfire
Дуел? smile3508

# 2 326
На Мария това с "диалога" явно ѝ е любимата фраза, много често го използва. И каква е смешна, наду се като мисирка.
Каканашева пък е на всяко гърне похлупак.

# 2 327
Разконспирирани са. Алфонсо толкоз да не му дреме на шапката... перде.
Алфредо  Sunglasses
Дреме ти на шапката как му е името. 😉
Десетки страници по-рано се появи една потребителка, която го обърка името, но на мен Алфонсо ми харесва повече и си го ползвам. ОК?! (по Кичето)

Не искам да свършва драмата между двете дамички.

# 2 328
Аз ако бях Демир Доган нямаше да искам името ми да се спряга с това на Мегчето. С Малкоданска не се е крил, защото не е такъв кукундрел. Ама Мегз си е за криене, кой нормален иска да го свързват с нея.

# 2 329
Не искам да свършва драмата между двете дамички.
Взе ми думите от клавиатурата.

Аз ако бях Демир Доган нямаше да искам името ми да се спряга с това на Мегчето. С Малкоданска не се е крил, защото не е такъв кукундрел. Ама Мегз си е за криене, кой нормален иска да го свързват с нея.
Такива случаи не са единици, но идва въпроса, защо като е с нея се крият? Само секс и нищо повече, ако това е вярно Мегз сигурно си мисли, че е хванала Господ за шлифера. Няма по-голямо унижение за една жена, мъжът до теб да не иска да ви виждат публично, ако няма адекватна причина за това, разбира се, допускам, че при известните и това е възможно.

# 2 330
Добре де, то пък откога стана обидно на такива като Мара да им казваме, че са си парцали?
Значи като ми застане Мара насреща и аз трябва да ѝ казвам, че е дама, щото тя си мисли, че е такава  newsm78

# 2 331
На мен Мария ми приличаше на тези малките петлета(използвани за битки), кинта и двайсе ама скача смело, а Мегз като една тежка мисирка клъвне и застане в ступор.

# 2 332
Минах на старата версия , за да ви кажа колко ми е забавна темата  Joy
Ей , както си траехте и изведнъж взрив от страници , заради двете М  Joy Joy Joy
После ще коментирам. Според мен Мара може да я "бие " в съда не по текстовете за обида и клевета по Нак. кодекс , а за причинени щети по граждански път. Там всеки е виновен до доказване на противното. И ще и вземе пари , , дам. Според мен !
И да уточня , че ми се стори , че Мара каза на Мегз   че е "като "...не знам ко беше , а не- че Е.
Смях голям в темата и пушилка  Joy hahaha

# 2 333
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Мария това с "диалога" явно ѝ е любимата фраза, много често го използва. И каква е смешна, наду се като мисирка.
Тя си има няколко опорни думи, около които се върти - дама, диалог, датс ол....  Mr. Green

# 2 334
Тя си има няколко опорни думи, около които се върти - дама, диалог, датс ол....  Mr. Green
Да, а Сашето само я апострофират милата Joy

# 2 335
  • София
Aбсолютно предсказуем сценарий- билзначките остават, за да има кого да изгонят в понеделник.

Двете кокошки са на едно ниво.

# 2 336
Да нямаш приятели, като Мегз 😀
Още първите дни обясняваше на част от съквартирантите какво казала Алекс Б след раздялата с Петканов, колко съжалявала, била и споделила. Беше взела думата от Алекс на масата в началото, да обяснява нещо вместо нея пак за любовната драма.
Сега вади кирливите ризи на приятелката си Мария...

# 2 337
Щети...ама трябва и противоправно поведение да има. А кое е то?

Лягам си. Утре ще ви дочитам. За сефте от началото на шоото изгледах цял епизод. Аз доволен...от сеира Joy

# 2 338
Минах на старата версия , за да ви кажа колко ми е забавна темата  Joy
Ей , както си траехте и изведнъж взрив от страници , заради двете М  Joy Joy Joy
После ще коментирам. Според мен Мара може да я "бие " в съда не по текстовете за обида и клевета по Нак. кодекс , а за причинени щети по граждански път. Там всеки е виновен до доказване на противното. И ще и вземе пари , , дам. Според мен !
И да уточня , че ми се стори , че Мара каза на Мегз   че е "като "...не знам ко беше , а не- че Е.
Смях голям в темата и пушилка  Joy hahaha

Щети, какви щети?!? Тотално и безвъзвратно споминали се мозъчни клетки?  newsm78
По презумпция всеки е невинен, до доказване на противното  Peace

# 2 339
А може в съда да има и ценоразпис за обидите. Кое е по-обидно - психопат или компаньонка?

Общи условия

Активация на акаунт