Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 711
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 475
Мегз ако си оправи говора ще си повиши самочувствието и авторитета

Кое точно от говора има да оправя? Възможно ли е и ако да, как? За една прЕателка питам Bowtie

# 2 476
Обаче Марчето как подбра и Шефа... - На кого ги пъчиш тези гърди, ти за кой се имаш?...А той като го насметат и изведнъж губи слово и само повтаря - излагаш се, смешна си...

И каза нещо от рода на "...и като казваш това пак ме обичаш" Mr. Green
А за Антон седнал да говори как се свива.

# 2 477
"седенето на една маса с 13 жени и един мъж" 
Туй на "Тайната вечеря" ми заприлича с участието на Мара  Joy

То и у брака често услугите са почасово  Mr. Green

"Аз не виждам разлика между Мария с някой с милиони, и между Пенка от Две Могили с чичо Гошо от Русе, със заплата 1200лв... " ??? 
Пенка дали се мята на Г каручката за да си купи парцалки от "известна верига магазини" ?

Мара се държи точно толкова "деликатно",  колкото и шеф Петров  33uu

# 2 478
Начи, някой да не остане с впечатлението, че симпатизирам на Мегз! Нищо подобно Naughty Просто за себе си направих разбор на ситуацията и го споделих тук като как аз го видях.
Иначе, писах вече: присмял се щърбел на хърбел! И от един дол дренки са и двете. Stop

# 2 479
  • София
Така на слушане през телевизора, трябва да опраави бързоречието, ужасното Р и като цяло може да мине и да изчисти цялата реч, звуковете, които в бързината започва да изопачава. Тепърва едва ли ще тръгне да си слага шини с тези фасети, но поне с упражнения ще компенсира някак.

# 2 480
Мара първа даде тон с тези пари и подмятанията за лекия жанр и бизнеса. Май за Мегз е по-добре, че се случи така.
Да, Мара първа подхвърли за бизнеса, но и другата можеше да не скача веднага като махленска клюкарка - ти ли ма, я се виж, какви неща знам за теб...

# 2 481
  • София
Тя скочи след като дори доста мълча, Мара сто пъти направи намеци и натвърдъци пред всички и за всички, разигра цяла трагедия.

# 2 482
Meгз я следя във ФБ още от Къртицата.
Тогава наистина тя шиеше интересни дрехи, които бяха доста евтини. Беше много скромна и споделяше всичко във фб, като се държеше много човешки и земно. Като набра малко популярност почна да пробутва китайски дрехи от Алито, представяйки ги за свои.
Изведнъж явно получи "финансова инжекция" от някъде и хвръкна на високо, фризьорчета и гримьорчета редовно, интервенции, почна да се мъкне по Fashion week и разни събития и да води трупа от "свои" модели и да печели спорни награди. Тогава се появи и G класата..
Скрит текст:
Вече тотално ми падна в очите, когато в един сайт почнаха да валят нагласени (може би платени), възхваляващи я статийки. В същия сайт пише ПР-ката на НиЛо, която е и ПР на Мегз. Общо взето в него всички са лоши и зли, само НиЛо и Мегз велики.
Ами не ме кефи, изглежда злоба и завистлива, драпа на всяка цена да е известна и е доста лицемерна. Имам чувството, че страда от липса на внимание и няма никакво самочувствие.
Историята на Пепеляшка, която представя за себе си, може би е вярна в частта в която среща богатия принц. Инфо в интернет колкото искаш.
Може да и видите сайта, дрехите, които продава ги има в поне още 5 онлайн магазина с китайски дрехи, и не са на Мегз.
От скоро продава и китайска козметика (пак от Алито..или Илиянци), реплики на известни брандове, като дори самите те не произвеждат такива продукти, но Мегз ги продава с тяхното лого.

# 2 483
Точно така. Мария успешно и сама си се излага. Просто и на другата кокошка й се искаше да блесне в "диалога", и успя.

# 2 484
Промоциото за довечера

https://www.vbox7.com/play:a6810f62d1

# 2 485
Връщам си думите назад, че Мегз сама си шие продукцията. Пускала е обяви, че търси шивачки в Раковски срещу заплата от...400 лв.

# 2 486
Начи това скандалче са го нарязали като луканка, да има поне за месец по 5-10 мин. всяка вечер.

Един дол дренки са и двете, но нали и между тях преразпределение на "капитала". Я вижте Светлето!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 14:34 от Билян@

# 2 487
  • Бургас
И двете не стават за нищо.

# 2 488
Много се смях на коментарите. В скандала съм на страната на Мегз. Голямо недоразумение и карикатура е Мара и не спира да се излага.

# 2 489
  • Сандански
Меги има два бранда единият е за дрехи Мегз, които дрехи се шият в цехове в Раковски и не се внасят, Меги е правила видеа, в който е показвала кое къде се прави, другият предлага всякакви неща като гримове и др. и се казва купи си всичко. 

Общи условия

Активация на акаунт