Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 636
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 550
Мале какво зло гномче е Марчето! ooooh! Ми това си е заплаха, която не звучи никак в нейна полза, колкото и да е противен шеВ. Точно затова почна разправията, щото като някоя свекърва само подхвърля разни нещица такива едни злобнички и хапливички. Дребно човече, с дребна душица.

# 2 551
Аз не вярвам на Мара за това, че си била тръгнала със 100лв.
Според мен е успяла да скатае немалко пари, освен това лъже, че не била стъпвала в клуб 3 години!
Някой пусна във фейса видео с нейно интервю от 2016 в което тя казва, че: 'От година и половина съм си подновила участията в клубове.'
Просто я е било страх Гущеров да не я подгони да му връща някакви пари и да не я заплашва и е измислила това със 100-те лв. Да си мисли той, че тя е сиромах човек и да не я занимава. После си е събрала някаква част от бижутата и най-демонстративно ги е продала на място, от което после се е разчуло, та още повече да се потвърди версията, че е бедна и нещастна.
Това е според мен  Laughing

# 2 552
  • София
Ох, довечера наистина ще е грозно. Мария обаче сериозно се е помислила за голямата работа.  Rolling Eyes

# 2 553
Като гледам списъка с хонорарите....Мичето що тъй я пускат и на промоционална цена hahaha
А компетентните да кажат - от така обявените цени колко им прибира пайнер и колко остава за тях Crossing Arms

# 2 554
  • Бургас
Nikolijа,Мара никога не е била актуална,ама никога! Прави некачествени песнички,които след месец вече никой не помни!Не си запозната май,и кой и е хита от 2016,че не сгрявам? Толкова много песни бълва и се пъни да е топ но никога не го постигна и тя много добре знае,че винаги е била в сянката на някой друг. Даже песента и със Стан не стана хит,защото тя с виенето си я развали. Няма нито един хит тая пача,не може да се мери с актуалните си колежки като Галена, Анелия,Преслава/да не изброявам/

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 18:37 от Bright Crystal

# 2 555
  • Бургас
Като гледам списъка с хонорарите....Мичето що тъй я пускат и на промоционална цена hahaha
А компетентните да кажат - от така обявените цени колко им прибира пайнер и колко остава за тях Crossing Arms
някъде май бях чела, че на повечето им взимал 50%

# 2 556
  • Тра-ла-ла
Някой пусна във фейса видео с нейно интервю от 2016 в което тя казва, че: 'От година и половина съм си
По едно време това се тиражираше като причина Гущеров да я натири. Че вместо да си седи на д-то като омъжена жена - взела че пак хукнала да се гологъзи по клубове.

# 2 557
Не съм съгласна, че Мария не е име в жанра си. Много изгряха по времето, в което и тя стартира, но малко останаха. Беше и жури в Мюзик Айдъл, ако си спомняте, участвала е на всичките им фирмени турнета. Това казва Гугъл за нея. Проблемът й не е, че не изкарва добри пари за БГ и сама, а че парадира с прекалено високия си стандарт от край време, а той определено е над нейните възможности. При Мегз нещата са 1:1. Нея я гледах в Къртицата и още тогава не я харесах. Сега ми затвърждава мнението.

Друго се замислих днес за Мария. Добре де, все казва, че е най-важно как ще я види детето и. Значи пробрем е, че детето ще чуе какво говорят за майка му, но не е проблем как живее и какъв пример му дава същата тази майка. Двоен стандарт.

# 2 558
... Марчето се е омъжила 2 пъти и по това, което наговори оная вечер в спалнята, сигурно и 3ти път ще се омъжи.

"Закачам" се за това изречение да питам /може и да е обсъдено в началото на Брадъра, ако е- пропуснала съм и  се извинявам/, но се сещам, че Мара във визитката си казва, че има два брака и три предложения за брак. Дали третото е актуално?
Мария има едно предложение за брак още от времето , когато започваше кариерата си от тогавашния й приятел , но така и не стигнаха до сватба Hands V

# 2 559
  • Бургас
За мен не е никакво име,та това е смешно направо. Laughing

# 2 560
Знам, че писахте, щото вси- чко съм изчела, но Мара говори като вечно подпийнала. До сега трябва вече да се въргаля под масите. Или винаги така си говори? Но адмирации, ако е пила, че има време и реакция,  да премисли и избира думички по време на "диалога с нея".

# 2 561
Е, не видя ли как извади пачката с 3 хиляди, вързани с ластик. Mr. Green 50%.

# 2 562
Някой пусна във фейса видео с нейно интервю от 2016 в което тя казва, че: 'От година и половина съм си
По едно време това се тиражираше като причина Гущеров да я натири. Че вместо да си седи на д-то като омъжена жена - взела че пак хукнала да се гологъзи по клубове.

Тиражираше се и за изневяра от страна на Мара.

# 2 563
Знам, че писахте, щото вси- чко съм изчела, но Мара говори като вечно подпийнала. До сега трябва вече да се въргаля под масите. Или винаги така си говори? Но адмирации, ако е пила, че има време и реакция,  да премисли и избира думички по време на "диалога с нея".
Подпийнала е по време на всичките скандали, които води. Още на този с Александра се забеляза. Принципно не говори така.

Може някой вече да го е споменал, но Мегз продава и в чужбина, Румъния е назовавала конкретно. Наистина не й е никак малък бизнеса, не знам защо така се подценява.

Мария пък никога не е била топ име в жанра си - въртяла се е около топ 5 в дадени моменти, но като цяло не е била никога на нивото, на което сега е Галена, а преди бяха Преслава и Ивана, че дори и Емилия и Анелия.

И пак, ако от едно участие взима чисто 1000 лева (абсолютен минимум, вероятно са повече) и прави по 10 на месец, то тя завършва с 10 000 лева. Напълно достатъчна сума да си осигури и апартамент, и автомобил. Но тя не иска това, тя иска да носи haute couture, возилото й да е последен модел, детето й да учи в скъпо училище, да качва снимки от луксозни хотели на екзотични дестинации. Еми няма как да я съжаля.

# 2 564
  • Бургас
Точно,една Емилия и една Джена са много по от нея.

Общи условия

Активация на акаунт