Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 304 943
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Ню Йорк
Добре се е почерпила Марето Wink Шефа изппостява яко, не знам защо пред камера се държи по този начин, като на живо е съвсем друг човек  newsm78

# 2 671
И мене ме кефи смелостта и откровеността на Мара, ама бързо и резко завива и й лъсва тъпотията

# 2 672
  • София
Знаех си, че като му креснат на Шефа, и той млъква...
В този случай, направо и позволи да се разкрие...  Joy Абсолютно преднамерено...  Joy

# 2 673
Наистина ми е непонятно как жени могат така да се нафиркат, а да стане в ефир и то някой, който претендира, че е голямата дама, икона, майка и т.н. Това е пълна излагация и е във всеки брадър.

# 2 674
Мара наистина беше модна икона в някаква класация.
Може, ама последно, че не разбрах - със 100 лева ли е в джоба или с петима готвачи зад гърба?
Със 100 лв е била сигурно само в деня на раздялата.
И в Черешката готвач готви вместо нея, класата си е класа, сепак.

# 2 675
  • Испания
Марийка все добре започва, ама кофти свършва.
Също като с браковете й.

Виж сега! Жената има два брака и все с успешни мъже + едно предложение. Така че не ми търси диалог.

# 2 676
Мария определено злоупотребява с водката.
Не мога да си обясня на какво се дължи високото и самочувствие? Изобщо не ми се вярва да е сред топ имената в чалгата.

# 2 677
Много ме изкефи Мара! Натири го шеф гъз там, дето слънце не изгрява. И както беше отново подпалил, така подви опашка.

# 2 678
Какви мъже има в тоя сезон...баси меките китки дето мълчат като пънове. Само гледат сеира и никой не поставя тоя помияр Петров на мястото му. Мижитурки.

# 2 679
Не мога да преценя харесва ли ми комедията на Марчето.. newsm78.Дива селянка и комплексарка, язък че е от четвъртия по големина град в България.

# 2 680
  • София /Абсурдистан
От къде пък такова самочуствие извади Марийка. Сякаш е нобелов лауреат, а не чалгарка.

# 2 681
  • Бургас
Натрясканата дама,пълно падение. hahaha

# 2 682
Мара излиза по участия и на фризьор, 100 % знае какви са настроенията срещу шефчето. Прочела е, че навсякъде се възмущаваме как всеки му мълчи като мишка и не се обажда и изведнАж станА много смела и взе да го нарежда. А до вчера му беше дружка. Елементарна и жалка женица.

А ти вярваш ли си че другите са в пълно неведение.  Просто не им стига ни акъла ни куража да направят нещо. Аз обичам чепатите и огнени хора

# 2 683
Струваше си да видя физиономията на този противен готвач. Хич не я харесвам Мара, но ме изкефи. Този гнусар, който си позволява да обижда всички и се има за голямата работа, си намери майстора в лицето на едно пияно миньонче. И определено Мара е нещо повече от тоя злобен, невъзпитан и завистлив "шеф". Според мен.

# 2 684
Мара :
Сам-баа, сам-бааа , сам-бааа  Satisfied
Ох , щИ умра.
После се върна , защото имаше и още един цЕнен лаф за правенето на диалози .

Общи условия

Активация на акаунт