Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 304 960
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 685
  • София /Абсурдистан
Не мога да преценя харесва ли ми комедията на Марчето.. newsm78.Дива селянка и комплексарка, язък че е от четвъртия по големина град в България.
Много точно.

# 2 686
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Марийка все добре започва, ама кофти свършва.

Шашка е експерт по свършването, да я обучи  hahaha

# 2 687

Виж сега! Жената има два брака и все с успешни мъже + едно предложение. Така че не ми търси диалог.
И "не съм жена ти да те слушам". hahaha

# 2 688
Мара пекинез, ама като залае и "големия" шеф млъква hahaha А Антон завъртя интригите и сега гледа като наакан Sick

# 2 689
  • София
Мара има яки дефицити в самочувствието.  Тя съвсем открито напада, а си мисли, че така се защитава и показва колко е гоУема. Честно, не я виждам като самостоятеелна бойна единица, държи се като женско малцинство на пазара. С такива грубияни като готвача не става с такава истерична групост. Сещам за приказката  за ваденето на селото от човека, но  в случая заменяме селото с простотия. Язък й за брака с милионер - нищо не е научила поне как привидно да се държи в публични обстоятелства.

# 2 690
Не съм фен на Марчето, но ме изкефи яко , браво! Шефчето си намери майстора.
Мегз е тотално психо Shocked

# 2 691
Абе спора е крайно противен. Подпийнала дама и селски нагляр. Не мога да кажа кой подкрепям, защото и двамата са ми крайно противни. За мен също е загадка кога точно Мара е била в топа на чалгата, но пък и не се интересувам, няма от къде да знам. А и да е била, язък и за топа като се държи като хваната от гората.

# 2 692
Натрясканата дама,пълно падение. hahaha
Пълен цирк а Дамата. Тя алкохоличка ли е?
Не ми търсете диалог, ама Шефчето е яко нагло к.пеле.

# 2 693
  • София
Мара наистина беше модна икона в някаква класация.
Може, ама последно, че не разбрах - със 100 лева ли е в джоба или с петима готвачи зад гърба?
Патрашкова нали каза, че оназ драма дето я сервира на Цуни /и предназначена за нас!/ заслужава театрална награда... Браво Маре, още можеш... я им покажи какво е тва дама...   hahaha

# 2 694
  • София
А добър вечер!
ЦЕл ден не ми е празнично. кЪк да ми е, като снощи разбрах колко съм зле... На 56 години с един брак и то още действащ... А дамите с по два брака и два разбода. Те т'ва си е, селянка проста съм си...
Обаче, гледайки Мара започвам да си мисля, че съм била до някъде несправедлив към Ирина Тенчева...
Женорята в къщата са мани, мани... мъжовете още по...

# 2 695
  • София /Абсурдистан
Да се върна към това, че Мимето заедно с още 12 са обслужвали някакъв мъж. Моля някой да ме светне за какъв тип обслужване иде реч.

# 2 696
Чул ли си лоша дума от мен за тази циганка  Joy

# 2 697
  • Сандански
Какво се случи с бюджета тея си ядат и не се карат и не са поръчвали храна???? Защо повече пари ли имат????

!!!!!!!Дано не се изгуби коментара!!!!!!!!!!!!

# 2 698
Шефа е пълно психо😂

# 2 699
Шефа кърти: не съм обидил никой с една дума, ама може ли тая циганка.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт