Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 304 905
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 700
Да се върна към това, че Мимето заедно с още 12 са обслужвали някакъв мъж. Моля някой да ме светне за какъв тип обслужване иде реч.
Гумите са му сменявали!

# 2 701
  • Бургас
Никакъв топ не е Мара бе хора,и като я видя с тая цигара ми и иде да и изшия един.Супер дразнещо същество.

# 2 702
  • Испания
Да се върна към това, че Мимето заедно с още 12 са обслужвали някакъв мъж. Моля някой да ме светне за какъв тип обслужване иде реч.

Ако четеше темата, нямаше пак за това да говориш.

Хайде, Петров се прави на жертва. Като му кресна Марийка, му сви перките.

# 2 703
Ако това са ни дамите, аз не искам да съм дама!

Толкова ми е смешна като се наперушини Мария Joy  И като започне да ги реди глупост след глупост, че и си мисли, че плаши гаргите! Опитва се горката да звучи страшно и саркастично, ама все едно е в комедийно шоу!

# 2 704
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Не казаха обслужване, а седяла на една маса.

Пари го под опашката шопара, пари го  Joy

# 2 705
Баси наглостта ... тоя шеВ на мен ако дойде така да ми нарушава личното пространство и да ми надува главата, докато си мия зъбите, ще му завра главата в мивката.
Кречетало!
И Мара не е по-назад, де! Ама поне не върви подир другите да тътри.  Crazy

# 2 706
  • София /Абсурдистан
.

# 2 707
  • София
Мале, мале, Маро, Маро много си зле. Не 5-ти клас и детската градина си пропуснала...

# 2 708
Гумите са му сменявали!
На ...... ролса ? 😄

# 2 709
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Чул ли си лоша дума от мен за тази циганка  Joy
Култово.  Joy Joy Joy

# 2 710
  • София
Гумите са му сменявали!
Ти да видиш!

Уточнете за кои гуми става въпрос... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 711

Не казаха обслужване, а седяла на една маса.

Пари го под опашката шопара, пари го  Joy

Аз чух, че седяла на една маса с още 12/13 жени и с мъжът и, който през това време я унижавал пред другите.

# 2 712
Като цЕло, Тото ми се струва най с всичкия си, човек, с когото бих могла да обменя две нормални приказки. Всичко друго е трагикомедия. На мен са ми смешни, но като "лакмус" ме натъжават.
Тоз пък Повелителят на Боба я псува на майка. Имам чувството, че излъчват от центъра на Филиповци.

# 2 713
Чак ми е неудобно да гледам Антон Sick За пореден сезон в къщата мъже няма.

# 2 714
Антон ми е много противен. В снощния епизод скача срещу Мегз, ама срещу Шефа не смее да застане да защитава Мара.

Общи условия

Активация на акаунт