Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 308
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 2 805

Само дето чули недочули Доган ли, сина му ли... Laughing
Все тая! Нито с единия е била, нито с другия. Simple Smile
Е,тоя джип дядо Коледа ли и го донесе?

# 2 806
  • Брюксел / София
Алфонсо нещо ми се губи...Да не е излязъл?

# 2 807
Мария докато гладеше, в дясно върху дъската за гладене имаше телефон. Това позволено ли е?

Само ако дариш три бонки за някоя кауза на брадъра!!!  Naughty

# 2 808
О, дори не знам какво да коментирам. Карат се, сдобряват се, леят се обиди Flushed много им се забърза темпото, представям си екипът как доволно потрива ръце.

Роналдо с коментара за лещата и бюста на Сашка ме накара да си прекъсна вечерята Joy Никаква храна по време на Брадъра, само пиЧиета.

# 2 809
Тази Джулиана като я чуя и падам от смях. Много ме разсмива. ГолЕм сладур е.
Сашка и футболиста многУ се "уважават" Simple Smile

# 2 810
Едно време му викахме кварцова лампа и си печахме с него възпаления синузит Sunglasses ! Сега солариум за лице, по така фръц.
Направо с конкурс по простотия са ги събирали, не е истина колко тъп народ накуп! ooooh!

# 2 811
Понеже мъжете се оказаха безпишковци и няма какво да си мерят, жените си мерят циците. Ще ми ходи тая по-разголена от мен!

# 2 812
Все повече се чудя как това нещо Мегз ръководи такъв голям бизнес между гримирането, солариума, буболечките...

# 2 813
О, дори не знам какво да коментирам. Карат се, сдобряват се, леят се обиди Flushed много им се забърза темпото, представям си екипът как доволно потрива ръце.

Роналдо с коментара за лещата и бюста на Сашка ме накара да си прекъсна вечерята Joy Никаква храна по време на Брадъра, само пиЧиета.

Аааа, що така? Знаеш ли банкнотите, до които се докосваш всеки ден са били в нечий запОтен бюст. А може и на други места  Sick

# 2 814

Сашка като хамстерите си е направила таен джоб за леща  Smiley

# 2 815
Мегз демонстрира едно превъзходство, което тях явно ги дразни.
Тя се показва като уверена в себе си, постигнала голяма част от целите си, напълно способна да се оправя сама, харесвана, популярна..
Дори в действителност да не е точно така, на нея не й пречи да се държи по-високомерно. Видиш ли, "аз съм успешна дизайнерка, развила съм идея и тя работи добре, а вие само с цици и джуки прокопсате"

# 2 816
  • София

Само дето чули недочули Доган ли, сина му ли... Laughing
Все тая! Нито с единия е била, нито с другия. Simple Smile
Е,тоя джип дядо Коледа ли и го донесе?
Що, бе? Колко струва тоя пусти джип?  newsm78

# 2 817
Дали и плащат достатъчно на водещатата де се излага толкова много?

# 2 818
Мария докато гладеше, в дясно върху дъската за гладене имаше телефон. Това позволено ли е?

По-миналата година беше капачка от тертер.Просто под определен ъгъл изглежда като черен телефон.

# 2 819
Нали Сашка нямаше мъж?

Общи условия

Активация на акаунт