Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 295
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 165
Днес станах свидетел на разговор отнасящ се за рокля ма Мегз поръчана от сайта, момичето направо беше бясна, малко общо с тази на снимката и нищо общо с поръчания размер.Как я нареждаше само Laughing, а май за повод я била поръчала.
Стана ми интересно и посетих въпросния сайт, ако някой има нужда да се посмее може да прочете "Общи условия", няма начин да не ги е писала лично тя. Joy
Сигурно повечето ѝ роклета са боклучави, но има и читави. На племенника ми на сватбата, шаферките бяха с тази рокля и понеже бяха стройни момичета, на всичките им стоеше чудесно! Съвсем прилично ушита и от приятна материя.

# 3 166
Малко от феновете им ще ги видят на живо, а и на концерт разстоянието е голямо. От далече пайнерките изглеждат като барнати с фотошоп.

# 3 167

Имам аз едно питане, което малко не е по темата, но ми прави много голямо впечатление, покрай коментарите за Мария се сетих.

Защо масово тунингованите мадами наливат пари за силикони, скули, устни и пр., но една не се сеща да си оправи назолабиалните гънки, по дяволите, при положение, че ще им свалят поне 10г.? На всички снимки в Истаграм, на Мария в случая, са блърнати или изцяло заличени с фотошоп, а като я гледам в къщата все едно суратът й е свлечен на пода..

Енджито и тя яко е пипана, ама е пипана доста по-успешно, ако ще и на 45 да е, а Мария и Джулгани са много състарени.
Може ли като мноооого непросветена, с фото да ми кажете за кои гънки иде реч? Ще съм ви благодарна.

# 3 168
Днес станах свидетел на разговор отнасящ се за рокля ма Мегз поръчана от сайта, момичето направо беше бясна, малко общо с тази на снимката и нищо общо с поръчания размер.Как я нареждаше само Laughing, а май за повод я била поръчала.
Стана ми интересно и посетих въпросния сайт, ако някой има нужда да се посмее може да прочете "Общи условия", няма начин да не ги е писала лично тя. Joy
Сигурно повечето ѝ роклета са боклучави, но има и читави. На племенника ми на сватбата, шаферките бяха с тази рокля и понеже бяха стройни момичета, на всичките им стоеше чудесно! Съвсем прилично ушита и от приятна материя.

Да де, но ти показваш рокля от 60лв, а 95% са под 30лв, да не кажа около 20лв... в който и сайт да влезеш и да поръчаш, най-скъпите рокли са с в пъти по-добро качество... веднага ти давам за пример fashionnova... при условие, че имат 7-8-9 милиона не-знам-колко-си фена в инстаграм... коментарите са им същите - роклите от 12 долара боклук- от над 30долара - страхотни...

# 3 169

Имам аз едно питане, което малко не е по темата, но ми прави много голямо впечатление, покрай коментарите за Мария се сетих.

Защо масово тунингованите мадами наливат пари за силикони, скули, устни и пр., но една не се сеща да си оправи назолабиалните гънки, по дяволите, при положение, че ще им свалят поне 10г.? На всички снимки в Истаграм, на Мария в случая, са блърнати или изцяло заличени с фотошоп, а като я гледам в къщата все едно суратът й е свлечен на пода..

Енджито и тя яко е пипана, ама е пипана доста по-успешно, ако ще и на 45 да е, а Мария и Джулгани са много състарени.
Може ли като мноооого непросветена, с фото да ми кажете за кои гънки иде реч? Ще съм ви благодарна.

Понеже не мога да слагам в скрит текст, това са бръчките от носа към устата.

# 3 170
Скрит текст:

Labia - устни(лат.)  nasus - нос(лат.) от там назо-лабиални
Скрит текст:

# 3 171
Назолабиалните са тези около устата. Може би им е по-лесно да крънкат пари за цици и зъби и някак си не върви да кажат дай пари за бръчките.

# 3 172
  • София
Точно за 2 минути успях да намеря Енджи в регистъра на БЛС.
http://blsbg.eu/bg/medics/search?DocSearch%5Busername%5D=%D0%95% … D0%B5%D0%BD%D0%B5
Ох, благодаря ти, Ив... поне тази спекулация ще спре...   Hug

# 3 173
А как е дължината? Аз съм 175 см, добре ли ще ми е?

# 3 174

Като заговорихте за назолабиални бръчки, Сашето е направо Mr. Green, другите биват. Когато влезе в къщата, щерката вика- мамо, тази прилича на Зуека.

# 3 175
Скрит текст:
А как е дължината? Аз съм 175 см, добре ли ще ми е?
До кокалчетата ще ти е, не до земята. Всъщност, не съм ги питала дали са скъсявани. Племенницата ми е малко по-ниска от мен, аз съм 174 и с токчета не покриваше напълно обувките. Но като се събу после и обу ниски обувки, се влачеше по земята, но другите ѝ обувки просто бяха много високи.

Като заговорихте за назолабиални бръчки, Сашето е направо Mr. Green
Сашето е като разтопяваща се восъчна фигура... Стекла се е направо.

# 3 176
  • София
Да де, но ти показваш рокля от 60лв, а 95% са под 30лв, да не кажа около 20лв... в който и сайт да влезеш и да поръчаш, най-скъпите рокли са с в пъти по-добро качество... веднага ти давам за пример fashionnova... при условие, че имат 7-8-9 милиона не-знам-колко-си фена в инстаграм... коментарите са им същите - роклите от 12 долара боклук- от над 30долара - страхотни...
Божее, докъде стигна светът... мъжете разбират от рокли повече от нас...   Embarassed ooooh! Joy

# 3 177
Лятото излезе тази статия по много сайтове. Имах чувството, че е поръчана, защото тогава се разшумя за Демир Доган и МегзЪ.
http://retro.bg/dogan-posreshcha-strongsnakhastrong-v-saraitebr-nbsp_15402.html

# 3 178
  Няма смисъл, X-RayLily , Шушон, благодаря ви. Дет'се вика научих нещо!  bouquet

ПП в тази тема е невъзможно да се публикува, а днес няма ВБ, Shocked

# 3 179
Изобщо нямам претенции да знам какви са роклите на другите сайтове, които предлагат роклета в този ценови диапазон. Само казвам, че преди три месеца бях на сватба, роклите на шаферките бяха тези и бяха прилични. Не ми се е издигнала в очите Мегз с това, но като заговорихте за дрехите ѝ, си помислих дали пък не са от нейния сайт като е толкова популярна и се оказа, че е така. А роклите харесах, без изобщо да знам, че са от нейния сайт.

Общи условия

Активация на акаунт