Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 232
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 180
  • ЯМБОЛ
             Кой е този "Свинар"?Моля,пишете на лични.

# 3 181
Направих си труда да прегледам сайта на Мегз - само като прочетох ''перелина" ми стана ясно колко са грамотни списвачите там...

# 3 182
Мара е много върл пушач, а цигарите спомагат за разграждането на ХК, освен че самите мимики при пушенето задълбават назолабиалните гънки. Сигурно филърът няма да ѝ издържи и половин година, а на мен дерматолог ми е казвал, че не бива да се "боде" човек по-често от веднъж на 6 месеца. Пак ще си ходи с бръчки половината от времето.

# 3 183
  • густо майна Филибето
Колкото и да плюе Мария роклетата от "село" Раковски, и да се перчи колко готвача пърхат около нея, след 20 години Мегз ще печели от рокли все повече, Шефа може да има още ресторанти , а тя само мемоари ще пише.

# 3 184
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Като заговорихте за назолабиални бръчки, Сашето е направо Mr. Green
Сашето е като разтопяваща се восъчна фигура... Стекла се е направо.

Скрит текст:

# 3 185
Свинарят е новия мечо на Мара, който има бизнес с месни продукти, затова е с този прякор. Не е на 61, на 54 е. Няма негова снимка в нета, върти се из медиите една с Лепа Брена, на която не е той.

# 3 186
Мара е много върл пушач, а цигарите спомагат за разграждането на ХК, освен че самите мимики при пушенето задълбават назолабиалните гънки. Сигурно филърът няма да ѝ издържи и половин година, а на мен дерматолог ми е казвал, че не бива да се "боде" човек по-често от веднъж на 6 месеца. Пак ще си ходи с бръчки половината от времето.

Аз също съм страстен пушач и съм набор на Мария, но нямам такива гънки. Аз мисля, че това си е по-скоро ген.

# 3 187
Като заговорихте за назолабиални бръчки, Сашето е направо Mr. Green
Сашето е като разтопяваща се восъчна фигура... Стекла се е направо.
Скрит текст:

Ама верно прилича на Зуека hahaha  Имаме една баба в блока, дето да беше майка на Зуека, нямаше да си приличат толкова Crazy Сашка и е като сестра. Ма тя не е виновна жената, че и е толкова зле лицето, това си е природа. Като гледам няма мазнини по лицето, което е генетичен проблем и от там кожата и се е свлякла толкова.

Ген са гънките и според мен. Или пък от такъв проблем като при Сашка, без подкожни мазнини. Едно време разправяха, че супер моделите спят само по гръб, за да не получат именно такива дълбоки гънки.

# 3 188
Да, основно си е до ген - състояние на кожата и костна структура. При жени с по-тънка кожа и с по-скулесто лице, когато се получава хлътване в зоната около устата, по-често има назолабиални гънки. На някои съм забелязала, че им се появиха такива, след като си сложиха скули.

# 3 189
Имам снимка на Свинаря, но е по-секретна от скандалния видеоклип на Цуни, където целува мъжки достойнства, затова я показвам само срещу определена сума на мераклиите да го видят.

# 3 190
Триъгълните лица стареят най-бавно, защото с времето кожата се отпуска, а при хората с тази форма, най-малко се забелязва. На Сашка е правоъгълно.

# 3 191
Ох, аз си ги имам от младини, не пуша, не пия 😂 (Защото съм дама).

# 3 192
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Много забавни коментари за ББ, особено по-долния за влизането. И как соли Мара, че е все пияна  hahaha hahaha hahaha

https://www.youtube.com/watch?v=18PG_6v7O44
https://www.youtube.com/watch?v=YcP8nZNzqUM

Станах му фенка.  Blush

# 3 193
Ох, аз си ги имам от младини, не пуша, не пия 😂 (Защото съм дама).
Щом не пиеш и не пушиш, сигурно по мъже ходиш  Joy, друга логична причина няма Joy Joy

# 3 194
Тоя на Перез Хилтън БГ ли се прави?! Tired

Общи условия

Активация на акаунт