Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 302 196
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 195
Да, основно си е до ген - състояние на кожата и костна структура. При жени с по-тънка кожа и с по-скулесто лице, когато се получава хлътване в зоната около устата, по-често има назолабиални гънки. На някои съм забелязала, че им се появиха такива, след като си сложиха скули.

По скоро е до костна структура и състоянието на мускулния тонус на лицевите мускули. Ген, вид кожа и начин на живот, също са много важни, но не и първоопределящи.

# 3 196
Е, погледнете този нежен младеж от последните два клипа какви назолабиални гънки има. Аз също съм така, де, от млада.

# 3 197
На Марето структурираната, обмислена, добре подредена реч  Laughing

# 3 198
Имам снимка на Свинаря, но е по-секретна от скандалния видеоклип на Цуни, където целува мъжки достойнства, затова я показвам само срещу определена сума на мераклиите да го видят.

Колко искаш за клипчето? Joy

# 3 199
3 хилки....колко. Айде носи чантата...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 200
Аз имам скули, но нямам изразени назолабиални гънки. Не знам дали съм дебелокожа.  Mr. Green

# 3 201
Добър вечер. Тъй като назад в мненията, многократно се споменава "Свинаря", новия на Мария, то името му е Ангел Тенев, собственик на http://www.ajax.bg
Снимки на него, в нета - бол.

# 3 202
3 хилки....колко. Айде носи чантата...Stuck Out Tongue Winking Eye

Да внасят чантите и ти ги даваме! Това простите - я да видим УМНИТЕ ОТ ФОРУМА колко ше дадат??? Joy Хич да не се крият - знаем че четат!

# 3 203
Аз имам скули, но нямам изразени назолабиални гънки. Не знам дали съм дебелокожа.  Mr. Green
Не ходиш по мъже, и ти като мен,стари сме вече Joy

Вместо да се надцакваме за клипчето на свинаря да направим ВСК, да се лишим от сутрешното кафе Joy

# 3 204
Ангел Тенев, собственик на http://www.ajax.bg
Снимки на него, в нета - бол.
Намери 1-2 и ни ги хвърли насам.

# 3 205
Аз имам скули, но нямам изразени назолабиални гънки. Не знам дали съм дебелокожа.  Mr. Green
Аз съм дебелокожа ама имам си, ноооо аз спя или по корем или настрани, и може да са от там, както и друга имам от спането ама хайде няма да ви казвам къде е да не ви стресирам.

# 3 206
  • Бургас
ами пусни снимка да го видим де, иначе по-уместно е да го наричаме Месаря май

# 3 207
Начи явно съм идиот на тема Свинари, собственици на Аякс, щото ни една снимка не открих, освен оная, на която не бил той и шушон 10 пъти повтори, че не е на 61, а на 54 Thinking

Дорче, стари и дебелокожи, викаш! Крокодили демек Mr. Green Joy

# 3 208
  • Бургас
Наистина на Сашка лицето е ужасно,аз лично и съчувствам. Rolling Eyes

# 3 209
Имам снимка на Свинаря, но е по-секретна от скандалния видеоклип на Цуни, където целува мъжки достойнства, затова я показвам само срещу определена сума на мераклиите да го видят.

Колко искаш за клипчето? Joy

За клипчето на Цуни ли? Той е дал 20 хиляди, за да не му го правят публично, значи поне толкова бих искала да го публикувам, ако го имах  Mr. Green

Снимка на Ангел Тенев има в списанието Животновъдство БГ, ама няма да казвам в кой брой, че да се потрудят малко журналята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт