Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 414
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 585
И в Испания ли е любовен сезонът?

# 3 586
  • Испания
Минимум... Цуни.

И в Испания ли е любовен сезонът?

Не. Казва се "Революция". Направиха революция, няма що. Да видим дали ще поддадат.

# 3 587
Така е, като вися тук да чета, а не гледам.. Ама Мара и за този, както и за Мечо казва, че си ляга ДО него.

Е, а да ви видя, коя куражлийка ще легне ПОД Мечо.Joy

# 3 588
Така е, като вися тук да чета, а не гледам.. Ама Мара и за този, както и за Мечо казва, че си ляга ДО него.

Е, а да ви видя, коя куражлийка ще легне ПОД Мечо.Joy
Може. Ако е на два етажа леглото. Е, пак има риск, .....

# 3 589
Впечатлих се, че Марчето ревала като магаре за новия Мечо, а не за детето си Rolling Eyes Ванчето Щерева изглежда запленена от Мичето hahaha

# 3 590
Не е ли време да излиза Мария, то не остана нейна думичка и мимика необсъдена и осъдена, и под чаршафите се разходихме, а някои и нощни лампи са ѝ били.

Маргарита Хранова ми е интересна, но тя май само хапва и мишкува.

# 3 591
Ванчето Щерева също е много комерсиална и само пачки са й в главата, но поне е умна, за разлика от Мичка Джуката. Маргарита Хранова само хърка и плюска, скучна като миналогодишно поизтъркано сабо. Апропо, т.нар. Сезон на любовта досега се пълни със скандали и мизерии, та май либоффф няма да има. Ако има нагласен секс Петканов-Алекс няма да се впечатля, ще ме загубят като зрител.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 18:51 от bulgram

# 3 592
Не е ли време да излиза Мария, то не остана нейна думичка и мимика необсъдена и осъдена, и под чаршафите се разходихме, а някои и нощни лампи са ѝ били.

Ами гледай това.....разбрах, че намираш за неприлично да обсъждаме думи, мимики и да надничаме някъде си... Rolling Eyes

# 3 593
Аз Ваня не я намирам за особено умна. Творчеството и изобилства с клишета. За мен си е неуспяла певица/актриса.

# 3 594

Ами гледай това.....разбрах, че намираш за неприлично да обсъждаме думи, мимики и да надничаме някъде си... Rolling Eyes
Неприлично -не , по-скоро ми е досадно, едно също се повтаря с дни.
Може би аз бъркам смисълът на темата, но ми е по-интересно да обсъждаме какво правят и казват вътре.

# 3 595
Да си припомним ..МАРИЯ говори за новата колекция на МЕГЗ.  Laughing

https://www.facebook.com/azobichamzodiatasi/videos/500417693639124/

# 3 596
Ами обсъждаме я Мара...щот е Дама. Mr. Green
На Маргито Хранова какво да обсъждаме, като дума не обелва горката....поне пее ли вътре...

# 3 597
Изпя един куплет и припев. Трябва да ни е достатъчно.

# 3 598
Цитат:" Най големия интригант и лицемер не само в вип брадър 2017 но и в България се казва арогантния гей шеф свиня Борис Петров"-тез "мили" думички,ха познайте на кого са ?! LaughingНашата мила Златинка се появила във фейса,съвсем случайно открих. ShockedСладурана,само... пу пу тук да не се довлече Naughty Mr. Green

# 3 599
  • Испания
Цитат:" Най големия интригант и лицемер не само в вип брадър 2017 но и в България се казва арогантния гей шеф свиня Борис Петров"-тез "мили" думички,ха познайте на кого са ?! LaughingНашата мила Златинка се появила във фейса,съвсем случайно открих. ShockedСладурана,само... пу пу тук да не се довлече Naughty Mr. Green

Ще се появи да ни светне кой ще е победителят и кога е финалът.

Общи условия

Активация на акаунт