Vip Brother 2017 - тема 3 (18.09 - 25.09)

• 301 386
  • 3 701
  •   1
Отговори
# 3 615
Скрит текст:
Говорила Мара....  Аз като ви казвам, че за някои неща нямате капацитет, ми се връцкате тука. Вие, като толко внимателно я слушате, да чухте да казва: Ангел, Свинаря, Генерала, Ала-бала? Мъж казва, нов мъж, до когото си ляга. Ни професия, ни име, ни номер на обувките. Със същия успех може да е мъжа на всяка една от вас. Щото по кои отличителни белези, споменати от Мара, познахте, че е този? Жълтите сайтове я спрягат с него, ма ако прочетете пак, ще видите, че спрягат връзката им за приключила. Може и да не е, обаче никой не знае със сигурност, освен Мара и мъжа, до когото си ляга. Но аз не чух от никого устно изречено нито името и нито едно потвърждение, че това е човека, най-малко пък от Мара.
Аре, загоря ви лещата. Grin

Начи хич не внимаваш! Grinning
Две съфорумки в компроматните теми са видели Марчетo и Свинаря през Август. Едната на частно парти, другата която писа и тук, ги е видяла на морето...помниш ли, джип, горили, фотограф влачещ багажа на Мими. Та баш са си заедно. За един месец да са се разделили, и тя да е намерила поредната си голяма любов...дори за Марчето е бая бързо...  That's All!
Август беше през август. Твърде бързо може да ти изглежда, но невъзможно ли е? На мен ми е все тая с кого е, но въпросът е, че тя не каза име и вие не знаете в момента с кого е наистина. Може, ако фърлите един боб па да знаете, знам ли... 🤔 Всъщност, на леща се гледа тук. 😁

# 3 616
  • Бургас
И моето мнение е,че в къщата тази година няма нито един вип.Определено слаб сезон.

# 3 617
Ако вие набарате мъжа на живота си, който е богат, джентълмен и т.н., ще го оставите ли за месец-два, за да влезете в риалити и да рискувате да ви го гепи друга?

# 3 618
В тая оборотна среда... М? Grin

# 3 619
Докато течеше монолога на Мичето за Свинаря, забелязахте ли как присмехулно гледаше Цуни и за да не се издаде, покри устата си с ръка. Ако за момент си представим че Мичето е Шеф Петров, а Цунито е Тони Стефанов - идентична ситуация. Някой говори глупости и друг му се присмива. Добре, че Мара няма очи на гърба си, не го забеляза. Иначе щеше да го #2gunfire

# 3 620
Ъъъ, всъщност две съфорумки са  видяли Мара с мъж, но те не познават господина Ангел Тенев, та няма как да знаят, че е била с него. В тази връзка много се тръбеше по едно време, че гущера я е хванал с някакво юпи от Бенчмарк.

Тук му пише и имената, като го гугълнах - не е за изхвърляне. В един от сайтовете, които намерих даже пишеше, че от Папараци са имали клип как страстно се натискат, но дали е пускан от предаването, не знам.

Скрит текст:
Кой разби семейството на Мара Отварачката и Християн Гущеров? – се питат хората, които отблизо следят отношенията им.
Оказа се, че прът в брака на двойката сложил 47-годишният борсов играч Веселин Генчев – разкрива в. „Уикенд“. Бракът на Християн Гущеров и Мария ще бъде разтрогнат по бързата процедура до не повече от месел, след като съпругът се сдобил с неопровержими доказателства, че колекционерката на милионери се е пренесла в чуждо легло – отбелязва изданието.

Измаменият съпруг се усъмнил в благоверната си и наел частни детективи да я следят. Само след седмици те му доставили неопровержими доказателства, че Мария му кръшка с Веселин Генчев. Преди него певицата му изневерявала с атлетичен фитнес инструктор. За да осигури алибито си, Мара Отварачката си уреждала срещи с него в апартамента на стилистката си. Така дори и за бодигардовете останала в тайна отношенията й с мускулестия мачо.

Сега обаче чашата на търпението на Християн Гущеров преляла. Още повече, че Веселин Генчев е от близкия приятелски кръг на милионерската фамилия. Говори се, че той дори бил сред гостите на сватбеното тържество на Гущеров и Мария. Така съпругът си поискал годежния пръстен обратно.
А на някои снимки двамата изглеждаха щастливи...

А на някои снимки двамата изглеждаха щастливи…

Кой е Веселин Генчев?
Роден е във Варна. Изпълнителен директор на инвестиционния посредник „БенчМарк Груп“. Компанията му управлява инвестиции за десетки милиони евро, търгува с валути, злато, акции и облигации.
Той е финансов консултант на някои от най-големите български корпорации и най-вероятно като такъв е контактувал с фамилията Гущерови. Пикантната клюка го свързва още с бившата манекенка Деси Зидарова и с колежката на Мария от „Пайнер“ – Анелия. Заради огромното си благосъстояние мултимилионерът нямал намерение да се развежда официално с жена си, за да не дели богатството си наравно с нея. И така от от 2 милионерски стола изпълнителката на „100 нюанса розово“ най-вероятно ще се окаже на земята – коментира изданието.

# 3 621
  • Бургас
Мара ронеше сълзи сега в рекламата за утре,да видим що реве!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 19:45 от Bright Crystal

# 3 622
Мичето търси тлъсти банкови сметки за източване, а не готин интерфейс. Сълзите й са някаква постановка, при тази жена няма празно, всичко е премислено четири хода напред.

# 3 623
Мичето търси тлъсти банкови сметки за източване, а не готин интерфейс.
Пък и мазен и грозен, че и дърт по трудно ще ти отмъкнат докато си във реалитито...
Ако вие набарате мъжа на живота си, който е богат, джентълмен и т.н., ще го оставите ли за месец-два, за да влезете в риалити и да рискувате да ви го гепи друга?

# 3 624
ЗА МЕН, има логика да влезне в ББ, каквото и да си говорим тук, повечето след края на формата получават повече работа и по-големи хонорари, в зависимост от сферата в която се намират. Нищо че са се изложили и сме им се присмивали тук или във фейса. Мара миналата година е взимала 6000 лв, тази взима 4200 лв. Това за нея си е провал, не е в топа на лекия жанР. А егото и не може да допусне това. Мога да се обзаложа че участията и, и хонорара и ще скочат ако вече не е. Колкото до това да я застави някой да не говори за него, като и гледам характера, трудна работа, пък може така да го е омаяла че да е съгласен на всичко... Нали уж и Гущерови я заплашвали с 100 000 лв глоба, ако ги спомене, но всички чухме за принцеса-парцалеса. Отделно сякаш подготвя почвата да излезе на светло с него...
Интересен играч е Мария, ..многопластова, Joy затова и я коментираме толкова...

Последна редакция: нд, 24 сеп 2017, 19:50 от Cersei

# 3 625
А, защо, златотърсачки с лопата да ги ринеш, два месеца са си голям срок за такива взаимоотношения. То всъщност кога се очаква тя да излезе? Струва ми се, че може и наполовина да са разделили престоя им с другата звИздЪ.

Но и на мен не ми се връзва, уж вече има спонсор, уж демонстрира някакъв безумен и лъскав стандарт, а в същото време приела да се изложи в брадъра. Чак пък такава реклама да ѝ трябва!

# 3 626
  • Бургас
Че ние почти само Мария обсъждаме. Grinning

# 3 627
Ако визирате флирта на Мичето с финансиста Веселин Генчев, не е имало развитие.

# 3 628
  • Бургас
Мичето сама си призна, че се борела за времето със спонсора и ревяла като се разделяли, демек не се срещат много често и редовно, явно  всеки си живее живота и от време на време дамата е на повикване, така че местенцето й никак не е сигурно, явно получава парички, но засега ни пръстен, ни палат... така че за нея всяка реклама е добре дошла

# 3 629
Ако визирате флирта на Мичето с финансиста Веселин Генчев, не е имало развитие.

А други подробности знаете ли? Гледам, че сте доста осведомен и компетентен...

Общи условия

Активация на акаунт