Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 373
  • 675
  •   1
Отговори
# 135
  • малкия йеросалим
в момента съм с маската.за четвърти път.този път сложих мед и аспирин.и смятам да постоя повечко.не ми се омазнява по бързо както казват някой мами.и преди и сега си мия косата два пъти в седмицата.иначе косата ми вече има страхотен блясък.

# 136
в момента съм с маската.за четвърти път.този път сложих мед и аспирин.и смятам да постоя повечко.не ми се омазнява по бързо както казват някой мами.и преди и сега си мия косата два пъти в седмицата.иначе косата ми вече има страхотен блясък.
А защо аспирин? Rolling EyesСигурно съм пропуснала нещо newsm78 Какво стана с косопада?Оправяш ли се вече? Купи ли прогестерон?

# 137
  • София
Аспирина съм чувала, че е много полезен за косата, ама точно с какво - не знам.
Аз пък се чудя дали може да се добави и хининова вода?

# 138
А защо аспирин? Rolling EyesСигурно съм пропуснала нещо newsm78 Какво стана с косопада?Оправяш ли се вече? Купи ли прогестерон?
На мен специално са ми казвали,че е за разтеж, но дали е така...незнам newsm78

# 139
Аспирина съм чувала, че е много полезен за косата, ама точно с какво - не знам.
Аз пък се чудя дали може да се добави и хининова вода?
Мисля, че може  Thinking

# 140
  • София
Да, и аз мисля че може, макар че аз си варирам със съставките. Гледам да не слагам много. Така съм чела, че не трябва много съставки да се слагат в маските, защото не могат да се усвоят всичките полезни в-ва от всички съставски и става излишно.
Ще пробвам и с хининова вода.
А иначе алкохолът се слага не за да изсуши мазна коса, а зада отвори космените фоликули и да улесни проникването на другите компоненти в дълбочина.

# 141

Вела, къде продават прогестерон?
Скъсала съм се да търся...  Cry

# 142
Да се отчета и аз:
 Два пъти се мазах само с Тривитаминол, а вчера си правих маската, но без газ. Казвам ви, ефекта от маската е поразителен и то само с едно намазване.  Никога не съм имала толкова лъскава и плътна коса. Благодарности на Деси.

# 143
  • малкия йеросалим
и аз знам че аспирина е за растеж.а за прогестерох не съм си купила още.мисля че в аптеките го продават.днес ако не забравя щи си купя и другият път ще си го сложа в маската.всичко ще пробвам,защото откакто родих косата ми капе зверски.а от проба глава не боли нали Grinning

# 144
  • малкия йеросалим
а хининовата вода за какво е?

# 145
а хининовата вода за какво е?
Пак за разтеж май   chef

# 146
Намазах се най-накрая. PartyСпазих пропорциите, но косата ми по дължина остана почти суха, защо така, не е от най-дългите, малко под средата на гърба ми е .Сложих найлонова шапка и плътен тюрбан отгоре,след 2 часа ще се измия и ще докладвам.
Но кажете вие, с по-дългите косички, намокря ли се обилно косата ви със забърканата смес или остава полусуха?

# 147
Намазах се най-накрая. PartyСпазих пропорциите, но косата ми по дължина остана почти суха, защо така, не е от най-дългите, малко под средата на гърба ми е .Сложих найлонова шапка и плътен тюрбан отгоре,след 2 часа ще се измия и ще докладвам.
Но кажете вие, с по-дългите косички, намокря ли се обилно косата ви със забърканата смес или остава полусуха?
ами аз гледам да намажа най добре корените и което остане го слагам по дължина

# 148
Знаете ли дали газта има някакъв срок на годност  newsm78
Имам едно шишенце, ама сигурно седи от 3-4 години вече   Thinking
Правила съм маската преди години /без тривитаминол, само с вит.А/ и наистина има поразителен ефект   bowuu Спира и косопада  Peace Всъщност, аз я правех заради последното.

# 149
  • Бургас
не казваме, че Деси е открила топлата вода, като й благодарим. Разбира се, че други също го прилагат, но аз лично това не го знаех.

Не си ме разбрала Wink Не упреквам Деси, напротив, аз също от нея научих за витамините, дори си купих вече. Исках да кажа, че запознатите с действието на витамините ги използват отдавна и не са навредили никому.

Вела, къде продават прогестерон?
Скъсала съм се да търся...  Cry

В аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт