Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 350
  • 675
  •   1
Отговори
# 180
KADE V KARLOVO MOJE DA SE NAMERI TRIVITAMINOL?KADE IMA VETERINARNA APTEKA?

# 181
  • Димитровград
Добре де,маската е супер,спор няма,ама на мен фризьорка ми е казвала,че алкохола уврежда косата.Защо???Ако има някой запознат да отговори.
Аз бих я направила със зехтин,вместо мас.Правехме маска едно време с майка ми -десет съставки бяха,но сега не ги помня,стоеше в хладилника и само жълтъка се слагаше преди употреба.Едната от съставките беше Витамин А.Мисля,че розова вода се слагаше и бадемово масло.Пак става.Аз четох,че жожобата много добре действа,а не съм се намазала още.

# 182
Момичета, да ви кажа, първия път като си правих маската добавих жълтък и маста се изми без проблем. Вчера като я приготвях се оказа, че яйцата са свършили и не сложих. Мазното не се изми, дори след оцетения разтвор, с който се полях 2 пъти, коста остана мазна, на клечки, долния пласт. Отгоре изглежда измита и суха, но отдолу ....  ooooh! Следващия път ще сложа дори 2 жълтъка! Имат измиващи свойства Peace  Мисля, че стават за всеки цвят коса. Можете да пробвате и вие, дали ще има разлика, въпреки че всяка коса е индивидуална  Wink
Абсолютно, преди го бях писала май....Един жълтък е достатъчен.
Момичета точно на 7 дни ли я правите, или на повече. newsm78

# 183
Аз бих Ви препоръчала горещо маската за коса на Avon от серията Plaent Spa с екстракт от маслина. Много е добра. Аз лично седя с нея поне половин час и после само я изплаквам. Цената и е към 12 лв., но пък е голямо количество и определено си заслужава.

# 184
Аз бих Ви препоръчала горещо маската за коса на Avon от серията Plaent Spa с екстракт от маслина. Много е добра. Аз лично седя с нея поне половин час и после само я изплаквам. Цената и е към 12 лв., но пък е голямо количество и определено си заслужава.

Да,ама не става за всички.Аз въобще не я харесвам.След нея косата ми става суха и опъната и я мия след два дни по принуда.
Но пък има наистина много доволни от нея.

# 185
Искам да споделя с вас и задоволството си от течниа балсам на Gliss Cure без отмиване. Страхотен е за чупливи и сухи коси. Дори има и ефект на пяна. Аз съм супер доволна от него. Впръсква се в косата (избягват се корените) след измита и леко подсушена коса. После анмачквате леко косата и готово. Sunglasses

# 186

Ако си сложа такава масла на главата ще ми окапе косата  ooooh!
Имам много чувствителен скалп и немога да ползвам какво да е  Rolling Eyes Дори в началото се замислих дали да пробвам и тази маска с Тривитаминола.  Thinking

# 187

Ако си сложа такава масла на главата ще ми окапе косата  ooooh!
Имам много чувствителен скалп и немога да ползвам какво да е  Rolling Eyes Дори в началото се замислих дали да пробвам и тази маска с Тривитаминола.  Thinking
Сестра ми е представител, толкова я хвали, тя по 2 си взима -слага си по цяла шепа Mr. Green-но аз не съм доволна.Косата си става толкова суха, че не мога да я трая.
Различни коси,различни маски Mr. Green.
Та кажете сега-не е ли множно на нормална коса да се слага маската с тривитаминола всеки 7 дни? newsm78

# 188
Danissa79 - май Деси беше споменала че първата година я е правила 2 пъти седмично, и аз така почнах, но може и грешно да съм разбрала ....

# 189
  • Варна
И аз така видях, че е написала - 2 пъти в седмицата. Аз до сега си правих маска от Тривитаминол, бадемово масло, оцет, хининова вода / тя е някаква миришеща на спирт, така че вместо алкохола я полвам/, мед и жълтък. Три пъти съм я правила. Но миризмата на овчото лекарство не ми понася, гадна ми е. И не знам какво да направя. newsm78 Дали ще продължа или с какво д убия миризмата, която и на следващия ден я усещам.
А Деси и там който я е ползвал по дълго под гъста имаш предвид, че е започнала повече коса да ти расте, спряла е да ти пада ли / аз такова чуство имам при мене/ или структурата на косъма се е изменил и е стала по плътен по дебел? Иначе аз дължина и блясък докарвам, но самата коса ми е тънка и мека.
И Деси според тебе действието основното от Тривитаминола ли е или самата комбинация на маската, в частност маста?

# 190
  • sofia
Аз правя маската с тривитаминола през 3-4 дни, когато и по принцип трябва да си мия косата. Т.е. преди всяко миене на косата.

# 191

А Деси и там който я е ползвал по дълго под гъста имаш предвид, че е започнала повече коса да ти расте, спряла е да ти пада ли / аз такова чуство имам при мене/ или структурата на косъма се е изменил и е стала по плътен по дебел?
И мен това ме интересува, нали отскоро я правя.Двуразово седмично май е множко, ще се огранича до веднъж, но Деси да каже ВИДИмО кога косата се е променила?

# 192
Danissa79 - май Деси беше споменала че първата година я е правила 2 пъти седмично, и аз така почнах, но може и грешно да съм разбрала ....
Точно така - маската правих 2 пъти в седмицата, защото миех косата два пъти в седмицата тоест преди всяко миене, след това започнах да мия косата само веднъж следователно и маската започнах да слагам веднъж.

# 193
И аз така видях, че е написала - 2 пъти в седмицата. Аз до сега си правих маска от Тривитаминол, бадемово масло, оцет, хининова вода / тя е някаква миришеща на спирт, така че вместо алкохола я полвам/, мед и жълтък. Три пъти съм я правила. Но миризмата на овчото лекарство не ми понася, гадна ми е. И не знам какво да направя. newsm78 Дали ще продължа или с какво д убия миризмата, която и на следващия ден я усещам.
А Деси и там който я е ползвал по дълго под гъста имаш предвид, че е започнала повече коса да ти расте, спряла е да ти пада ли / аз такова чуство имам при мене/ или структурата на косъма се е изменил и е стала по плътен по дебел? Иначе аз дължина и блясък докарвам, но самата коса ми е тънка и мека.
И Деси според тебе действието основното от Тривитаминола ли е или самата комбинация на маската, в частност маста?
Не знам дали повече коса ми расте, но тази която расте е качествена - косъма е здрав, по-плътен и не се къса.
Според мен действието е комплексно от всички съставки, но и не съв пробвала само с тривитаминол, може би пак ще има ефект...незнам

# 194

А Деси и там който я е ползвал по дълго под гъста имаш предвид, че е започнала повече коса да ти расте, спряла е да ти пада ли / аз такова чуство имам при мене/ или структурата на косъма се е изменил и е стала по плътен по дебел?
И мен това ме интересува, нали отскоро я правя.Двуразово седмично май е множко, ще се огранича до веднъж, но Деси да каже ВИДИмО кога косата се е променила?
При мен драстична разлика в плътността на косъма имаше след около година.

Общи условия

Активация на акаунт