Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата за маската за коса, спомената в публикациите?
Какви са мненията за добавянето на бирена мая в маските за коса?
Какви са препоръките за измиване на маската с оцет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата за маската за коса, спомената в публикациите?
-
Какви са мненията за добавянето на бирена мая в маските за коса?
Мненията относно добавянето на бирена мая в маските за коса варират. Някои потребители съобщават положителни резултати, като по-плътни и блестящи кичури, докато други изразяват опасения относно неприятната миризма и сухота, които може да причини. От съществено значение е да се извърши индивидуално тестване, за да се определи реакцията на конкретния тип коса.
-
Какви са препоръките за измиване на маската с оцет?
-
Какви са мненията за добавянето на прогестерон към маската за коса?
-
Какви са мненията за добавянето на хума в маските за коса?
. Аз така я мия тая маска. При мен маската не мирише от маста, незнам вие каква маз ползвате но най добре си намерете един буркан от някой познат, който гледа прасета или има познати които глезат; тая маз, която я взимате от магазина май не е много хубава съдейки от отговорите.
Само сега дето ми мирише малко от жълтъка и наче на нищо друго не мирише. То при жълтъците е така мн.силна миризма имат и трудно се измирисва поне при мен де и пак не е някаква силна воня, съвсем лека миризма.
/ Само това ми е проблема - ама нямам изход. Косата ми има такъв блясък, че няма да спирам маската заради това.
)Искам да попитам обаче,ако може някой да ми отговори,защо да не слагам газ и ракия (понеже косата ми е руса).А иначе аз си правя маската с "Виалитон" и въобще не мирише.
Понякога детайлите са много важни.Благодаря ти още веднъж за информацията 
А някой ползвал ли е Виталион като заместител?