Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 363
  • 675
  •   1
Отговори
# 150
Знаете ли дали газта има някакъв срок на годност  newsm78
Имам едно шишенце, ама сигурно седи от 3-4 години вече   Thinking
Правила съм маската преди години /без тривитаминол, само с вит.А/ и наистина има поразителен ефект   bowuu Спира и косопада  Peace Всъщност, аз я правех заради последното.
На моето шише пише 24 месеца от датата на производство  Grinning

# 151
Благодаря!
Значи ще търся да купя Grinning
Къде ли продават газ  newsm78

# 152
  • Бургас
Преди няколко години съм правила, следната маска против косопад:

1 ампула прогистерон
1 ампула вит.А
1 жълтък

Ако косата е много дълга, дозата е двойна.
Маската се прави 4 пъти за 1 месец. Наистина имаше ефект.

Къде ли продават газ  newsm78

В магазините за желязария.

# 153
Миленика, мерси!   bouquet

# 154
Стела, като намериш газ, кажи къде, че и аз и се каня на тази маска Grinning

# 155
 Газ се продава по железариите,и по магазините за бои,лакове и химикали.

# 156
  • out of space
Мацки, кажете ми, моля, къде точно се намира тази аптека на Шипченски проход?

# 157
Стоях близо 2 часа, мих с шампоан 3 пъти, 2 пъти облях с оцетена вода и сега ми намирисва ле-е-еко на масчица. Laughing
Газ не сложих, естествено руса съм, не съм се боядисвала в близките няколко години, но добре, че не сложих, косата ми се поизсуши малко.Защо ли? newsm78
Вече е изсъхнала напълно, мека , хубава е, ще си правя маска ежеседмично. Peace
Газта има ли си заместител в маската?

# 158
Деси, поздравления!
Вече два пъти се мазах и имам въпросче - първо да изясня, че съм руса, използвам само професионални бои, не се обезцветявам, но ми стана прекалено суха косата - чак скърца Rolling Eyes
Първият път сложих жълтък, втория и кисело мляко, без газ. Незнам какво да добавя за да не се изсушава толкова.

# 159
  • София
Аз мисля, че за да не се изсушава тр. да се намали алкохола.

# 160
Момичета, сори ако вече сте го обсъждали, но откъде пазарувате мас?

# 161
Аз мисля, че за да не се изсушава тр. да се намали алкохола.
При другата маска,която слагах с вит.А, хин.вода и ракия, последното е в тройно количество и косата не ми става суха.Днес стана суха и `летяща`...Замазах положението с крем без отмиване.Маската си е страхотна,спор няма,косата е плътна,лъскава...но ми се ще да си изясня от къде идва изсушаването, като не се и боядисвам. newsm78

# 162
  • София
На мен също първият път ми стана доста суха, но вторият и третият път - не.
Може пък да е от оцета, аз първият път се облях обилно с вода и оцет/смес/

# 163
На мен също първият път ми стана доста суха, но вторият и третият път - не.
Може пък да е от оцета, аз първият път се облях обилно с вода и оцет/смес/
Да, възможно е , последното обливане с оцета даже не го отмих. Rolling Eyes Другата седмица ще измия и вода накрая. Simple Smile

# 164
Не се заяждам, просто искам да дам следната информация за бременните жени:

Research has shown that there can be a problem with high doses of retinol (the animal form of vitamin A) during pregnancy. A study in the New England Journal of Medicine found that pregnant women who take high doses of retinol on a daily basis increase their risk of having a handicapped baby. The danger threshold appeared to be daily doses in excess of 10,000iu, which give you a 1 in 57 chance of having a baby with birth defects. Interestingly, also the study also supported the fact that beta-carotene (the plant form of vitamin A) is a safer alternative to vitamin A. Apparently the retinoids (in the animal version) and not the carotenoids (in vegetable version) are the cause of birth defects. Even at high doses beta-carotene does not raise vitamin A levels in the body sufficiently to cause defects in an unborn baby.

Ама тук е БГ,не съм длъжна да разбирам английски нали?.Може ли някой да го преведе това,че ми стана интересно.Между другото,направих си маската и ми допада.Предполагам че с постоянство ще има ефект.А да -  и съм бременна в 6 месец,та затова бих искала някой да ми го преведе това.Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт