Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 200 308
  • 675
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Не искам да те плаша - ти си знаеш, но все пак ето малко ИНФО

Иначе, от фризьорката ми знам, че има ефект. Правят се фрикции в корените и не се отмива. Зависи от рецептата, която са ти дали все пак. Аз имам ето тази "50 г чемерика, 250 г винен оцет и 250 г вода врят, докато течността остане наполовина. Отварата се прецежда. През вечер с нея се правят фрикции на косата. "

И пак да кажа за себорала - той е воден извлек от чемерика и е точно против/за/ косопад. Вместо да си играеш да вариш разни неща направо мажеш. Ето инфо и за него.

Thank you за инфото!
Ще пробвам първо със СЕБОРАЛ ФОРТЕ и ако и това не помогне... Sad
Само имам един въпрос - косата не мирише ли лошо след като себоралът не се отмива?

# 286
аз ж момента не мога да си напражиа маската за6тото зам бременна.но изкам да жи попитам,дали на изрусяжана коса гаста триабжа да иа изклу4а.

# 287
Да.
Както и ракията.

Въпрос: като отворите шишенцето, къде го съхранявате newsm78

# 288
Тук ми е надеждата ,пробвах какво ли не -хапчета,хининова вода,себорал форте и какви ли не маски и шампоани за тънката ми косица която расте бавно.Сега ще пробвам и аз да стана самодива.Нямам си овчица но си имам едно аганце в къщи-дого аржентино и чичо му доктор ми обеща да ми съдейства за тривитаминола.Веднага му стана ясно за какво ми е EmbarassedЩе пиша за резултатите.

# 289
Стеф,тя Десислава е написала-съхранява в хладилник,но не отваря шишенцето,а си изтегля необходимото количество със спринцовка.

# 290
  • out of space
Да се похваля, най-сетне и аз си направих маската и съм доста приятно изненадана в предвид първоначалната ми песимистична настройка. Само дето забравих да сложа оцет  ooooh!
Шишето го държа в хладилника с лекопласт отгоре

# 291
Шишето и аз го държа в хладилника, но както беше казала Деси, си вадя със спринцовка и така. Маската е супер, не знам дали си въобразявам, но още след първия път ми спря започналия обикновен за мен по това време на годината косопад. Много съм доволна. Деси, благодарности!!!   bouquet

# 292
  • Стара Загора
Нямам силички да изчета всичко и дано да не ме хокате за въпроса ми newsm17:
Вторник се връщам в БГ и по-специално в Стара Загора.Знае ли някой къде точно има там ветеринарна аптека, от където да си купя 3витаминол?И още нещо-косата ми е дълга до подмишниците.Едно шишенце горе долу за колко време стига, за да знам колко да се запася Blush.

# 293
Нямам силички да изчета всичко и дано да не ме хокате за въпроса ми newsm17:
Вторник се връщам в БГ и по-специално в Стара Загора.Знае ли някой къде точно има там ветеринарна аптека, от където да си купя 3витаминол?И още нещо-косата ми е дълга до подмишниците.Едно шишенце горе долу за колко време стига, за да знам колко да се запася Blush.

Може би трябва да решиш колко често ще я правиш маската. Но едно шише за 1 месец някъде. Аз да ти кажа гледам основно в корените да имам от маската, пък за другото до където стигне.

# 294
  • Стара Загора
Добре ли е, ако я правя 2 пъти в седмицата -3 месеца или 6 месеца?

# 295
Освен оновните съставки в рецептата в началото пише да се добави и жълтък или кисело мляко в зависимост от косата.Кое за каква коса е? Моята е суха, кое ще е по подходящо? Газта не мирише ли много  newsm78 Благодаря предварително   Hug
Ветеринарна аптека  в Стара Загора се сещам че има на спирката на Алана, ако се сетя за друга ще ти пиша. Аз не съм си купла още, ще чакам да се роди бебко и тогава. Сега водя само записки  Grinning че много за четене има

Последна редакция: ср, 31 май 2006, 12:08 от ive1ina

# 296
  • Стара Загора
Мерси.Ще поогледам на Алана да намеря аптеката и ще се позапася.Още един път-благодаря Hug  bouquet

# 297
  • Бургас

Само имам един въпрос - косата не мирише ли лошо след като себоралът не се отмива?

Не, самия лосион няма миризма.

А на тези които им става суха косата след маската, защо не пробвате да сложите в маската 1-2 с.л. балсам за коса или бадемово масло?

# 298
Хайдееее, и аз влизам в стадото Laughing Голямо шоу във вет. аптека. Записаха си рецептата, но казаха, че ще я пробват, когато отида за втора опаковка тривитаминол.  Аз по принцип съм с къдрава коса, но я изправям. Избъзиках се че и ако се накъдри hahaha
Сега си я слагам и утре обаждам резултата. Обаче без да искам поизтървах газта - т.е. не е 2-3 капки, а 7-8. Иначе съм чернокоса и се надявам да няма необратими последици. И още 1 въпрос - тази гас която купувате специална ли е или за осветление?

# 299
Да се похваля, най-сетне и аз си направих маската и съм доста приятно изненадана в предвид първоначалната ми песимистична настройка. Само дето забравих да сложа оцет  ooooh!
Шишето го държа в хладилника с лекопласт отгоре
А не така с тоя писимизъм   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт