Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 199 952
  • 675
  •   1
Отговори
# 465
Аз си купувам тривитаминола за 4.10.Не знам защо някъде го продават на двойна цена(обирджии #2gunfire).А по въпроса за маската,вече я правя 7 пъти,но много бързо ми се омазнява косата.Първия ден е страхотна,но още на втория почва да става като на клечки.Апреди ми издържаше поне три дни.Някоя от вас има ли го тази проблем?

# 466
  • София
Аз също си взех Тривитаминола за 4лв. от ветиринарната аптека с/у басейна близо до 4ти километър... как се казваше този басейн  Thinking

Аз лично пропуснах газта и маста и въпреки това косата ми вонеше на жълтък... май ще се замисля преди да си направя маскта втори път... или просто ще си я правя в петък вечер, че до понеделник да се измирише  Embarassed
Момичета, не се ли притеснявате, че воните на околните... аз цял ден се извинявах на колежките след тази маска  Sick

# 467
  • Варна
Nad-tab и аз сто пъти питах и разпитвах тук не им ли мирише, защото и на мене ми мирише ужасно и ме е кофти от мъжо, а и на следващия ден като ме духне вятъра и ми се скапва настроението от миризмата, не ползвам мас, но се оказа, че самия тривитаминол мирише гадно и аз за това рядко я правя маската и общо взето като свърша шишенцето ще се откажа, не виждам кой знае какъв ефект. Съжалявам. Блясък и дължина имам, трябваше ми обем, но не на цената да мириша. Sick

# 468
  • София
Nad-tab и аз сто пъти питах и разпитвах тук не им ли мирише, защото и на мене ми мирише ужасно и ме е кофти от мъжо, а и на следващия ден като ме духне вятъра и ми се скапва настроението от миризмата, не ползвам мас, но се оказа, че самия тривитаминол мирише гадно и аз за това рядко я правя маската и общо взето като свърша шишенцето ще се откажа, не виждам кой знае какъв ефект. Съжалявам. Блясък и дължина имам, трябваше ми обем, но не на цената да мириша. Sick
Чесно казано Тривитаинола не ми е проблем, но миризмата на жълтък ме убива  Embarassed явно всеки има непоносимост към различни мирзми  Sick

# 469
Здравейте на всички,които правят такива жертви,за да имат наистина хубави коси Wink
Радвам се,че споделяте за тази маска,защото аз наистина се нуждая от нещо,което да направи чудо с моята коса след отмъщението на една "добра"фризьорка,която ме накъдри като овца  Cry
Сега се въстановявам,но за 7 месеца не ми е пораснала много затова от утре и аз започвам да се мажа,че то по-лошо от това незнам дали може да стане.

# 470
Ами не знам вече, направо ви се чудя. Тривитаминола, който аз имам не мирише на нищо почти, нито като го подуша директно от шишето, нито на главата ми. Аз не си прилагам нищо повече от маската, която е посочила Деси. Правя я едно към едно. Никакви жълтъци, мед и т.н. Слагам само 3-4 капки газ, която трябва от всичките съставки май най-много да мирише. Тази миризма от газта, която е остатъчна след 4-5 пъти миене с шампоан, дори не поливам с оцетена вода, изчезва след като косата ми изсъхне. Аз винаги я суша със сушоар, не мога иначе да стоя да я чакам да съхне сама. Правя маската за 6-ти път вече и с всеки изминал път косата ми става все по-хубава. Но никого не съм се извинявала, че ми мирише косата, защото на нищо лошо не мирише, ако беше така имам си доста прями колеги, щяха да ми кажат, а и мъжа ми щеше да отбележи, сигурна съм. Аз слагам и маска без отмиване на Глис Кур, тя също мирише страхотно и е със силна миризма, затова даже косата ми мирише хубаво.

# 471
  • София
Ами не знам вече, направо ви се чудя. Тривитаминола, който аз имам не мирише на нищо почти, нито като го подуша директно от шишето, нито на главата ми. Аз не си прилагам нищо повече от маската, която е посочила Деси. Правя я едно към едно. Никакви жълтъци, мед и т.н. Слагам само 3-4 капки газ, която трябва от всичките съставки май най-много да мирише. Тази миризма от газта, която е остатъчна след 4-5 пъти миене с шампоан, дори не поливам с оцетена вода, изчезва след като косата ми изсъхне. Аз винаги я суша със сушоар, не мога иначе да стоя да я чакам да съхне сама. Правя маската за 6-ти път вече и с всеки изминал път косата ми става все по-хубава. Но никого не съм се извинявала, че ми мирише косата, защото на нищо лошо не мирише, ако беше така имам си доста прями колеги, щяха да ми кажат, а и мъжа ми щеше да отбележи, сигурна съм. Аз слагам и маска без отмиване на Глис Кур, тя също мирише страхотно и е със силна миризма, затова даже косата ми мирише хубаво.
Уф... то затова се чете... а аз като пълен идиот се намазах с жълтък  Sick тези дни ще пробвам и оригиналния вариант... и на мен Тривитаминола не ми мирише на нищо  Mr. Green

# 472
  • Пловдив

Аз правя маската по оригиналната рецепта на Деси и добавям жълтъка, първо защото е много хранителен за косата /не помните ли едно време майките ни, че се миеха предимно с яйчни шампоани/ и второ много лесно се отмива маската и с едно измиване с шампоан нямате никакви проблеми.Газта наистина изобщо не се усеща, а пък тривитаминола не мирише кой знае колко лошо.Ако толкова Ви е проблем си сложете на финала наистина някой балсам или маска без отмиване, които да миришат хубаво.В края накраищата всеки сам си преценя какви "жертви" може да изтърпи в името на красотата.И аз доскоро нямах проблеми с вида на косата си, но сега съм готова да изтърпя, за да и върна предишния вид!
А на Деси едно голямо БЛАГОДАРЯ наистина!  bouquet 

# 473
  • под жаркото слънце
Отчет и от мен  Laughing Направих си маската без газ, но с жълтък, двойна доза от всичко. Изрусявам се от 3години и косата ми беше суха, без блясък.  Щом и мъжът ми забеляза промяна - тенк ю, Деси!!!  Hug Надявам се и на по-бърз растеж...

# 474
Уф... то затова се чете... а аз като пълен идиот се намазах с жълтък  Sick тези дни ще пробвам и оригиналния вариант... и на мен Тривитаминола не ми мирише на нищо  Mr. Green

В оригиналната рецепта на Деси жълтъкът е даден като част от маската,естествено по желание.Според повечето мами обаче той много помага за лесното измиване на косата,а и като се замисля,че то ако жълтък не сложа,сместа е толкова малко-едва стига за корените ми.На мен също от жълтъка ми мирише кофти,с другите съставки няамам проблем Simple Smile Пробвай после да си пръскаш косата с някакъв балсам без отмиване-миризмата почти не се усеща   bouquet

# 475
Постоянство е ключа за палатката. С всеки изминал път, когато правя маската, косата ми става все по-хубава, има формата, която искам, обема, който искам и е много лъскава и тежка.

# 476
  Аз пък слагам жълтък и не ми мирише после-вярно,в началото се усеща,но като сложа овлажняващ балсам за разресване,а после и парфюм,няма и помен от някаква лоша миризма Rolling Eyes

# 477
миризмата се търпи,но аз трябваше да се измия 2 пъти защото трудно ми се изми Whistling
А искам да питам слага те ли балсам или само с шампоан?
Днес косата ми е страхотна,по принцип се омазнява много бързо но сега ще вида
колко ще издържи.
 newsm10

Последна редакция: пт, 16 юни 2006, 22:25 от terissa_1984

# 478
Аз си купувам тривитаминола за 4.10.Не знам защо някъде го продават на двойна цена(обирджии #2gunfire).А по въпроса за маската,вече я правя 7 пъти,но много бързо ми се омазнява косата.Първия ден е страхотна,но още на втория почва да става като на клечки.Апреди ми издържаше поне три дни.Някоя от вас има ли го тази проблем?
и при мен се наблюбава този проблем и незнам замислям се да сменя маската, защото съм сигурна,че от маста ми се получава така.  Ако м някаква готова маска сложа тривитаминол се чудя дали ще има пак ефект за растеж newsm78, тя моята коса си е доста гъста, на дължина трябва да я докарам само. Ако някой е пробвал този вариант да пиши, дайте съвет  Heart Eyes

# 479
  • burgas
Привет на всички разкрасяващи се !
Аз вчера за втори път си направих маската и съм очарована от нея. Още от първия път имаше ефект! Обикновенно си мия косата през 2 дни, а този път косата ми стоя прекрасно цели 5 дена. Сега и моя мъж се зареби, та тази вечер и него ще нацапам с нея .
Зная че продават някакви ампули за косата против косопад и за растеж на косата, моля ако някой е ползвал такива нека сподели какви точно и дали има ефект

Общи условия

Активация на акаунт