Тайната на дългата и гъста коса - 2

• 199 938
  • 675
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, нека дам и аз своята лепта в информацията за тази маска... Hug

От вас се зарибих здраво преди два дни и днес си намерих витамина. По случайност ветеринарят, който държи аптеката, се оказа познат. И много любезен... Flutter

И се оказа, че той продава този витамин от няколко години на много фризьори – светила, а и на обикновени жени, докопали се до тайната. Директно ми цитира маската, която леко се разминава с оригинала на авторката. Искам да ви я споделя:

Витамин AD3E – 5 мл. (даде ми и спринцовка – да ми е лесно отмерването)
1 лъжица кисело мляко
1 жълтък – абсолютно чист
и
5 мл. ЕКЗЕ-ФАРМ.
Последното е препарат специално за растеж на косата (козината, съответно... Mr. Green), използва се и за фрикции. За ваша информация струва 1,50 50 мл. Ако го няма, може да се замени с водка.

Може на някои момичета тази рецепта да допадне повече...

Аз директно го попитах и за цитираната от Деси маска. Неговият анонс беше, че оцетът не трябва да се използва с витамина – няма да остане кьорав витамин като последица; не препоръча също така и маста в случая, тъй като ще запуши порите. Мас, газ и оцет е друга комбинация.

Но и неговото мнение е, че маската е убиец. И я знае от много години. Деси, дълбоки благодарности и от мен... Heart Eyes

Дано съм ви била полезна и аз, както вие на мен... Hug

# 481

1 лъжица кисело мляко
и
5 мл. ЕКЗЕ-ФАРМ.
Последното е препарат специално за растеж на косата (козината, съответно... Mr. Green), използва се и за фрикции. За ваша информация струва 1,50 50 мл. Ако го няма, може да се замени с водка.

Този препарат ЕК3Е-ФАРМ пак ли от ветеринарна аптека се купува и на какви животни се прилага ако е така
Ако съм разбрала правилно според този вариан маската е 1с.л АД3Е+1с.л кисело мляко+1 жълтък+1 с.л водка(ракия) или въпросния ЕК3Е newsm78

# 482
Правилно си разбрала комбинацията, но ветеринарят изрично уточни - водка, ако не искаш този продукт. Както споменах, личен приятел е на мои приятели и много детайлно ми обясни нещата. Знаел ги от години.

Да, този препарат - ЕКЗЕ-ФАРМ, е пак от ветеринарната аптека. Цената я казах, вътре имало страхотни съставки, които правят косата да полудява от растеж. Естествено, лекарство е за животни... Mr. Green, но е факт, че се използвало именно за косите, и то много.
От тези, които са светнати. И исках да го споделя с вас.. Hug

# 483
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Привет на всички разкрасяващи се !
Аз вчера за втори път си направих маската и съм очарована от нея. Още от първия път имаше ефект! Обикновенно си мия косата през 2 дни, а този път косата ми стоя прекрасно цели 5 дена. Сега и моя мъж се зареби, та тази вечер и него ще нацапам с нея .
Зная че продават някакви ампули за косата против косопад и за растеж на косата, моля ако някой е ползвал такива нека сподели какви точно и дали има ефект

Аз си мислех, че само аз съм лудата  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, но снощи и аз правих маската на моя любим, даже ако трябва да съм честна той сам изяви желание, защото не си чувствал добре косата. Той е с много гъста коса и расте бързо, но нещо пърхот има напоследък, пък казва че му падала, та изяви и той желание.
Направих естествено Twisted Evil. След измиването му беше много мекичка и пръхкава. Зарибен е утре пак да я правим. Ще докладвам....

# 484
Хайде да се отчета и аз:

Правя маската от 05.05.2006 г., т.е. вече 40 дни или правила съм я 11 пъти /поиграх си да сметна Laughing/. Косата си боядисвам на 70 - 80 дни, като точен критерий за това, кога да я боядисам е вида й и личната ми преценка. Вчера като се вгледах в косата си, си помислих че трябва да я боядисам. Погледнах и видях, че от последното ми боядисване са минали също 40 дни....
С тези факти само искам да кажа, че косата ми е расла 2 пъти по-бързо и за 40 дни е израснала 2,40 см.
Това са факти, а останалото се вижда!!!!!

Нищо не виждам аз.... Sad

# 485
Хайде да се отчета и аз:

Правя маската от 05.05.2006 г., т.е. вече 40 дни или правила съм я 11 пъти /поиграх си да сметна Laughing/. Косата си боядисвам на 70 - 80 дни, като точен критерий за това, кога да я боядисам е вида й и личната ми преценка. Вчера като се вгледах в косата си, си помислих че трябва да я боядисам. Погледнах и видях, че от последното ми боядисване са минали също 40 дни....
С тези факти само искам да кажа, че косата ми е расла 2 пъти по-бързо и за 40 дни е израснала 2,40 см.
Това са факти, а останалото се вижда!!!!!

Нищо не виждам аз.... Sad

Ами не знам защо...В момента на публикуването и аз не ги виждам, но сега се вижда чудесно..и други да кажата дали виждат снимката???

# 486
Ето я, надявам се да се вижда! Добре изглежда! Ако пак не се вижда - десен бутон на Х-чето, копи свойства, пейст на google и я виждате! Grinning

# 487

1 лъжица кисело мляко
и
5 мл. ЕКЗЕ-ФАРМ.

Аз да питам, може ли да заменя водката с мастика, пак е алкохол, че само това имам в къщи? Това само докато си намеря това чудо ЕКЗЕ-ФАРМ.

Иначе от косата на katyadjin и аз нищо не виждам, ни снимка, ни хиксчета. Ако може пак да я сложиш, плийз.

# 488
Ако и сега не се види тая хубава руса коса, няма да си признавам никъде, че разбирам от компютри! Косата е на katyadjin !

Е, как е, вижда ли се????

# 489
Ако и сега не се види тая хубава руса коса, няма да си признавам никъде, че разбирам от компютри!

Embarassed Embarassed Embarassed Благодаря labrex,!!!  bouquet
И аз си я харесвам по принцип, ама след маската, вече съм си влюбена в косата... Laughing
Биси, аз знаеш ли какъв трик имам:
Правя се, че ще отговарям на този, който има снимка и аз не я виждам, като натискам "Цитат". После виждам адреса там, копирам го и го вмъквам в нов отворен прозорец. Пробвай така!!! Действа на 100 %

# 490
  • София
е добре де сега коя от двете маски да ползваме Simple Smile при мен действа супер само дето мн бързо се омазнява може да измислиме нещо средно:)или един пат едната маска другия пат другата да правиме:)дали ще има ефект?

# 491
  • София
забравих да попитам дали може да се спи с маската?или трябва точно 4ас да се седи с нея?

# 492
По-принцип маската е на принципа колкото повече, толкова по добре, ако ще ти е удобно и няма да ти причи найлоновата шапка и хавлията според мен можеш да си спиш. Аз днес си прових маската по следния начин 2 с.л тривитаминол, 2 жълтъка и 1с.л водка, кисело мляко някам и не сложих,другия пат мисля да сложа 1 с.л, резултата е същия при мен мека и бяскава коса Party. Мисля мас да не слагам,че нещо много бързо взе да ми се омазнява косата, а от оцета понамирисва Blush. Вчера ме наваля малко дъжда и така ми се размириса косата ужас  Embarassed голям срам

# 493
  • София
Ако и сега не се види тая хубава руса коса, няма да си признавам никъде, че разбирам от компютри! Косата е на katyadjin !

Девойки, давате линкове със снимки, а преди това сте си влезли с паролите... няма как другите да ги видят!

Вчера фризьорката ми, ми каза да не слагам в никакъв случай кисело мляко... изсушавала прекалено агресивно косата, дори и мазната.
Нейния съвет е вместо жълтък или к.мляко да се слага белтък(ако косата е мазна) изсушавал достатъчно без да мирише  Wink

Ето и моя вариант, през седмицата ще го пробвам, според фризьорката нямало да мирише  Mr. Green
Тривитаминол, ЕКЗЕ-ФАРМ, белтък и бадемово масло....

# 494

Девойки, давате линкове със снимки, а преди това сте си влезли с паролите... няма как другите да ги видят!

Вчера фризьорката ми, ми каза да не слагам в никакъв случай кисело мляко... изсушавала прекалено агресивно косата, дори и мазната.
Нейния съвет е вмести жълтък или к.мляко да се слага белтък(ако косата е мазна) изсушавал достатъчно без да мирише  Wink

Ето и моя вариант, през седмицата ще го пробвам, според фризьорката нямало да мирише  Mr. Green
Тривитаминол, ЕКЗЕ-ФАРМ, белтък и бадемово масло....

Тя стана историческа тази снимка моята.. Но нямам парола, определено...но както и да е.....

Общи условия

Активация на акаунт