Паническо разстройство - 29

• 66 945
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Как сте! Да се оправяме!
Бях в София миналата неделя. Видях се с онзи мой приятел. Ей, върнах се с месеци наред. От вратата почна - задника ти е колкото тази маса. После обиди, обиди, 3 дни не знаех къде съм, дересия, депресия. А, бях и болна. Отидох на работа и всичко си дойде на мястото.
Така че, който ви депресира не се срещайте с него, каквото не ви харесва да правите, не го правете.

Аз сега, след втора смяна си сипах вино.

# 511
Здравейте, как се чувствате в почивния ден? Искам да ви попитам дали ви се случва когато повървите повече или се движите повече да получавате замаяност и дезориентация? Аз ходя на танци и в началото не е така,но по към средата започва това чувство.

# 512
  • софия
Винаги съм така,за това отказвам трениране и дълги разходки,незнам,защо се получава така.

# 513
  • София
Благодаря за приема Simple Smile Аз пък се чувствам много добре от физическите упражнения, ходя на фитнес и на пилатес. За сметка на това изпадам в ужас ако трябва някой да ме вози в автомобил, пия хапчета и тогава се качвам. Напоследък ми е трудно и сама да шофирам, затова почти съм спряла.

# 514
Здравейте, как се чувствате в почивния ден? Искам да ви попитам дали ви се случва когато повървите повече или се движите повече да получавате замаяност и дезориентация? Аз ходя на танци и в началото не е така,но по към средата започва това чувство.
По същия начин съм Ива. И аз ходя на танци и се чувствам по същия начин. Аз си го обяснявам от неправилно дишане и хипервентилация. Също вечер като се прибирам от работа, когато вървя горе-долу бива, но когато се прибера и се започва адско замайване.

# 515
  • София
Момичета, много ли е гаден Атаракса ? Нещо не мога да спя и тази нощ беше ПА след ПА...чудя се дали мога да прибягна до него при нужда вечер Thinking

# 516
Венчо, за мен не е бил никога гаден. Даже той стопира гаденето. Не е упоиващо или наркотично. Също е и противоалергично. Аз пия по 2 на вечер, че за 7 години пиене, на организма ми му е малко 1. Не се привиква към него.

# 517
  • София
Венчо, за мен не е бил никога гаден. Даже той стопира гаденето. Не е упоиващо или наркотично. Също е и противоалергично. Аз пия по 2 на вечер, че за 7 години пиене, на организма ми му е малко 1. Не се привиква към него.
Мерси, Джери, ще пробвам Simple Smile

# 518
Здравей!Моята приятелка я спаси от тези мъки-ПА,безсъние,фобии,раздразнителност,безпокойство и какво ли още не,един мъж-Крум със сеанси и техники за дишане,с които не премахва симптома,а причината.Беше стигнала до психиатричното отделение с шепа лекарства!Сега е напълно нов човек,изпълнена с жизнени сили,ищях за живот,спокойна,уверена в себе си!
От нея знам,че работи в София и Кюстендил.Тел.за записвания е:0898538333.Ще се радвам с тази информация да помогна на повече хора!

# 519
  • София
Здравей!Моята приятелка я спаси от тези мъки-ПА,безсъние,фобии,раздразнителност,безпокойство и какво ли още не,един мъж-Крум със сеанси и техники за дишане,с които не премахва симптома,а причината.Беше стигнала до психиатричното отделение с шепа лекарства!Сега е напълно нов човек,изпълнена с жизнени сили,ищях за живот,спокойна,уверена в себе си!
От нея знам,че работи в София и Кюстендил.Тел.за записвания е:0898538333.Ще се радвам с тази информация да помогна на повече хора!
Здравей, може ли да споделиш повече информация за този човек. Какъв - психолог, психиатър, хомеопат ? Има ли за него инфо в нета ? Благодаря Simple Smile

# 520
Това,което знам за него е,че не е психиатър,нито психолог,не е и врачка и екстасенс.От дълги години се е занимавал с тибетски и балийски техники за правилно дишане,с комплекс упражнения и честотни/вибрационни/ сеанси-без контактни,с които се освобождава и премахва блокажа и дисхармонията у човека на клетъчно и енергийно ниво.По този начин се премахват и външни намеси,влияния,зависимости и...Моята приятелка я заведе мъжат й при него/той също го посещава заради псориазиса си/.Ако с нещо друго мога да ти бъда полезна-ще разпитам за подробности.Това,което знам със сигурност за нея е,че тя:не можеше да стои сама вкъщи,не можеше да пътува сама със самолет/а бизнеса й го налагаше/,не искаше да разговаря дълго време с никой/просто не вдигаше тел.дори на най-близките й хора/-и...да не изброявам!След този човек е неузнаваема!Изпълва ми душата като я гледам!!!Дори не иска за миг да се сети за този кошмар,който изживя-аз също!!!Просто е вече в далеечното минало!И сега-напред!А този,Крум и аз я питах къде мога да прочета нещо за него,тя ми каза,че той работи предимно с близки и приятели,с техните приятели и така,че не му било нужно да си прави реклама.Аз го споделям с теб и всички,които имат такава нужда,защото съм пряк свидетел  на нейната,меко казано-промяна.

# 521
Машала Крум. Никак не са лоши пълните промени. Те принципно се случват на хора, които си им е заложено да са активни и контактни ама незнайно защо не излизат много.

# 522
  • София
Мила, благодаря за информацията Simple Smile можеш ли да ми кажеш горе-долу колко пари взима на посещение ? Колко време й отне процеса на лечение на приятелката ти ?

# 523
Момичета, напоследък всяка сутрин ми се гади и повръщам. Стомахът ми е в ред, мисля, че е от нерви. Някой друг с гадене и повръщане сутрин?

# 524
Мила, благодаря за информацията Simple Smile можеш ли да ми кажеш горе-долу колко пари взима на посещение ? Колко време й отне процеса на лечение на приятелката ти ?
Мисля,че беше 60лв.Тя се оправи сравнително бързо.

Общи условия

Активация на акаунт