Паническо разстройство - 29

• 67 938
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Как сте?

Благодаря много на всички за хубавите думи и подкрепата. Искам да знам вие как сте - надявам се по-добре. Успявсте ли да си стъппире на краката. Помага ли ви натоварването и тренировките? Мисля че движенията много помагат, но понякоа е трудно защото само ти се лежи и нищо не ти се прави. Как се справяте с това?

Дарси, мерси мила за обяснението, мисля че една две седмици ще са терсена сега с новите АД но дано помогнат

# 151
Ако някой има нужда за нещо на среща съм

# 152
Поздрави

# 153
Silvi, това със ставането от леглото се оправя с лекарства, ако е мн тежко състоянието. И после ти си знаеш, срещи, спорт, приятелки. Дано скоро ти подеистват ад и да си добре. Не си прави експерименти. Пий си редовно лекарствата. Трябва поне 6 мес мин без прекъсване. Успех!

# 154
  • София
На родителска среща съм от 19 ч, още от сега съм се панирала. Най- много да си тръгна.

# 155
На родителска среща съм от 19 ч, още от сега съм се панирала. Най- много да си тръгна.
И аз съм уж на хубаво събитие, полежах вкъщи, че имах време и сега ми е умаляло, гадно ми е, пръснах рескю, в голяма паника съм #2gunfire

# 156
Трансформирането на ПА в упражнения, особено тежки си е един затворен кръг.
Имам предвид, както се получава при мен. И ясно го осъзнавам.. По 2 часа съм в залата с тежки програми от инструктор,  след ПА съм ходила, като изцеден лимон и не знам откъде съм намирала сили. Даже понякога се връщам и вечер. Да, оправям се, настроението ми е екстра. Но претренирането води до (цитирам един сайт): депресия, продължителна умора, проблеми със съня, повишена дразнимост, повишено ниво на хормона на стреса, мудност,
Демек се връщам на същото, което оправих със спорт.

Силви, имам случаи, не мога да стана от леглото (гадене, виене на свят, абе отврат), набирам се по някакъв начин, пия аповете, пия кафе и почва лека полека да ми просветва. Поровя в нета, тръгна на работа, там хора, проблеми, разсейваш се.

Та какво влезах да кажа, моята пси каза да вдигам золофта, за сега на 2,5 и включи флуанксол.

# 157
Лени, как мина?

# 158
  • София
Все още съм на род. среща, но до тук всичко е добре, нищо ми няма Simple Smile, ще оживея.

# 159
Момичета, имам въпрос - спрях АД Ремирта преди 10 дни, продължавам да пия Есобел и Левид.Но се появи тревожност, гадене, безапетитие. Да започна ли пак Ремирта или да пробвам да потуша нервността с Ривотрил? И ако започна пак Ремирта, трябва ли да я започна пак с четвъртинки, като както съм я започнала отначало или да продължа да си пия половинката - дозата, на която бях?

# 160
  • София
Все още съм на род. среща, но до тук всичко е добре, нищо ми няма Simple Smile, ще оживея.
Ох, май се почна....присви ме корема, ходи ми се до тоалетната, искам да си ходя.

# 161
  • София
Ох, май се почна....присви ме корема, ходи ми се до тоалетната, искам да си ходя.
Можеш ли да отидеш до тоалетна и ако се успокоиш да се върнеш ?

# 162
Leni, изкара ли до края? Какви сатези род.срещи толкова дълги? тук са по 10 мин със всеки родител поотделно.
Карла, ремирта не е ли билково? На фона на др лекарства едва ли е действало чак толкова,4е да имаш симптоми на  отнемане.

# 163
  • София
Мина родителската среща, час и половина. Съвсем леко ме хвана ПА , но успях да остана до края. Гледам другите родители, спокойни, задават въпроси, а аз си дърпам тайничко косата, причинявам си болка, за да мисля за друго. По едно време си мисля - абе само на моето дете ли майката ще е психо, я се стегни, осъзнай се.
И така, мина днешното изживяване. Тръгнах си пеша, 10-15 минути до вкъщи, но по пътя ми нямаше нищо. Това е от мен за днес. Лека вечер ви желая и да успеете да се наспите Simple Smile.

# 164
  • София
Лека, браво, че си успяла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт