Паническо разстройство - 29

• 67 961
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Венчо, браво, май си попаднала на точния човек! Много се радвам! Скоро съм сигурна, че ще имаш подобрение :*

# 241
Момичета, отдавна не ми се беше случвало...
С ММ от сутринта се караме за глупости и много се напрегнах и ме стегна главата.
Премерих си кръвното-150/100. Меря го вече 20 пъти /знам, че не трябва/ и е около това. Принципно ми е 115/80. И колкото повече го меря, вдигам пулса. И ме е страх...
Това ми се случваше от 2009 до 2011г., после се успокоих. И сега пак.
Пих няколко глътки уиски, смуча валидол. Сега е 144/92. Мразя да съм така, мразя да ме е страх....Ходих 10 пъти до тоалетна, а почти не съм пила вода.
Знам, че ще мине, но си мисля как ще умра..глупаво е но..

# 242
  • София
Момичета, отдавна не ми се беше случвало...
С ММ от сутринта се караме за глупости и много се напрегнах и ме стегна главата.
Премерих си кръвното-150/100. Меря го вече 20 пъти /знам, че не трябва/ и е около това. Принципно ми е 115/80. И колкото повече го меря, вдигам пулса. И ме е страх...
Това ми се случваше от 2009 до 2011г., после се успокоих. И сега пак.
Пих няколко глътки уиски, смуча валидол. Сега е 144/92. Мразя да съм така, мразя да ме е страх....Ходих 10 пъти до тоалетна, а почти не съм пила вода.
Знам, че ще мине, но си мисля как ще умра..глупаво е но..
Мен също като ми е така ме удря на позиви за тоалетна без да съм пила вода, но си налагам да пия в това време на малки глътки. Опитай и ти, че май с обезводняване става по-зле

# 243
  • София
Венчо, браво, май си попаднала на точния човек! Много се радвам! Скоро съм сигурна, че ще имаш подобрение :*
Мерси, Деска Simple Smile чакам и ти да споделиш др седмица за твойта среща с пси :*

# 244
Благодаря, ще пия малко вода.

# 245
Момичета, само аз ли съм тази дето пие много вода? Rolling Eyes Непрекъснато се наливам, защото иначе си мисля, че ще ми стане нещо Grinning

# 246
  • София
Благодаря, ще пия малко вода.
Пробвай с още един валидол или ако имаш на капки валериан. Дай си малко време да ти мине, всички знаем, че не минава за 5 мин. Дишай дълбоко, дори и да не те отпуска, просто , за да вкараш кислород в организма. Виж ,вече тъгата от караницата за тъпотии може да остане, за това ще се разберете с твоя човек, но сега туширай напрежението Flowers Hibiscus

# 247
  • София
Момичета, само аз ли съм тази дето пие много вода? Rolling Eyes Непрекъснато се наливам, защото иначе си мисля, че ще ми стане нещо Grinning

Блазе ти, аз с толкова малко живея, че винаги на пкк ми излиза завишен хематокрит от дехидратация. Мога и с 1/2 литър на ден, но напоследък се наливам напук, защото разбирам колко е важно

# 248

Блазе ти, аз с толкова малко живея, че винаги на пкк ми излиза завишен хематокрит от дехидратация. Мога и с 1/2 литър на ден, но напоследък се наливам напук, защото разбирам колко е важно
И аз преди пиех много малко, но откакто ме хванаха пустите паники започнах да пия много.. Е, май са и полезни за нещо Grinning Особено лятото, когато е горещо си викан не пия ли много вода, край ще припадна. Докато си тръгна към 17;30 от офиса съм изпила поне 2-2,5 литра. На мене, за да ми е по-лесно и да следя по колко пия си сипвам в шишенче от минерална от 500 мл. Опитай - видиш ли, че е свършила отивай за нова и малко по-малко. Ще свикнеш Kissing Face

# 249
Пийте вода, бе хора. Нормално трябва да изпиваш по 2 литра. За нас, такива по 40-80 кила.
Аз не пиех по-рано много, спортът ме научи. Много ме кефят контейнерите вода в работата, все си пълня по някоя чаша. Но над 5 литра вече е вредно, я освен ако не е милион градуса и ниска влажност.

Венчо
, мерси! Али нека се появи, тя е най-компетентната по стимилотона (не че е за хвалба Heartbeat)

Така, 2 ден на новата работа. Не съм зад решетките и с усмирителна риза, не съм полудяла, не съм колабирала от паника и ужас.
Ами събудих се в понеделник сутринта и си казах - давай, Танче, ти си на ход.
И социална фобия нямам, много хора сме, с всеки се запознавам, усмихвам се.
Една седмица повече ще ме обучават.
Много ми харесва. Много отзивчиви, предразположени хора, страхотна апаратува, за която само съм си мечтала, а от вън е една зеленина. А, ядеш на корем - 2 лв. Flushed

# 250
  • София
Аз пия по 2,5 - 3 литра на ден, просто обичам да пия вода. Това не е лошо Деси, според мен не е добре ако не пиеш.

# 251
Vencho 82, благодаря ти много за одеве!
Добре, че минава все пак Simple Smile
Вече съм почти ок, разходих се, кръвното е 137/82, пулса се оправи.
Страха е голяма работа...

# 252
  • София
Vencho 82, благодаря ти много за одеве!
Добре, че минава все пак Simple Smile
Вече съм почти ок, разходих се, кръвното е 137/82, пулса се оправи.
Страха е голяма работа...
Радвам се ! Kissing Heart

# 253
  • София
Пийте вода, бе хора. Нормално трябва да изпиваш по 2 литра. За нас, такива по 40-80 кила.
Аз не пиех по-рано много, спортът ме научи. Много ме кефят контейнерите вода в работата, все си пълня по някоя чаша. Но над 5 литра вече е вредно, я освен ако не е милион градуса и ниска влажност.

Венчо
, мерси! Али нека се появи, тя е най-компетентната по стимилотона (не че е за хвалба Heartbeat)

Така, 2 ден на новата работа. Не съм зад решетките и с усмирителна риза, не съм полудяла, не съм колабирала от паника и ужас.
Ами събудих се в понеделник сутринта и си казах - давай, Танче, ти си на ход.
И социална фобия нямам, много хора сме, с всеки се запознавам, усмихвам се.
Една седмица повече ще ме обучават.
Много ми харесва. Много отзивчиви, предразположени хора, страхотна апаратува, за която само съм си мечтала, а от вън е една зеленина. А, ядеш на корем - 2 лв. Flushed
Браво, Джер, супер си ! Давай все така Heart

# 254
leni_rad, наистина е много полезно за всяко едно нещо. Е, разбира се, не бива и да се прекалява.
bubkab, радвам се! Дано без повече такива неща Kissing Face
Jerry F, браво на тебе! Според мен на новото място много ще се разсееш и няма да мислиш лоши неща, стискам палци :* и как така 2 лева? Искам и аз там да работя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт