На море в Гърция 2017 - IV

• 120 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Търся информация за плажа пред Elinotel Apolamare - Ханиоти. На снимките изглежда хубав, но на един сайт на туроператор прочетох, че е едър с камъчета на влизане. Някой има ли лични впечатления? Търся хотел на плажа с хубав пясък.

# 451
  • Хасково
MammaMM, в Ханиоти целият плаж е каменист, но на мен лично ми харесва като място за спане - има магазини, ресторанти, барчета. На плаж ходим на 10мин по-надолу в Пефкохори или на Голдън бийч Палиури. На мен лично този плаж ми е фаворит. Ходим и на плажа на един 5* хотел Alexander the Great, който също е мн хубав, но там трябва да си платиш десет евро за два шезлонга и чадър. За сметка на това напитките са по-евтини отколкото на другите плажове и шезлонгите са разположени мнооого далеч един от друг, няма дупе до дупе.

# 452
Значи сме в Сарти  Party Благодаря много за мненията, дами Simple Smile

# 453
  • UK
И на мен никъде не ми отговарят на имейлите и звъня по телефона вече направо. На едно място ми отговориха, че приемат резервации от март Grinning

# 454
Търся информация за плажа пред Elinotel Apolamare - Ханиоти. На снимките изглежда хубав, но на един сайт на туроператор прочетох, че е едър с камъчета на влизане. Някой има ли лични впечатления? Търся хотел на плажа с хубав пясък.
Плажът при влизане е каменист, с не съвсем малки камъни,но е поносимо, влизах и без аква обувки.
Хубав хотел, пясъчен плаж ,камъните са изчистени от хотела и отлично обслужване,препоръчвам Olimpyon sunset във Фурка.

# 455
Ох, хора, съпружието е направило в петък резервация за някакъв хотел Lesse май беше в Ханиоти, набързо така, щото бързо се организирали с познати да ходим заедно. А еди кой си, казал на познатите ни, че било супер оферта за парите и те дали жега. Излишно е да казвам, колко обичам организации, в които решенията не взимам аз Simple Smile Побеснях и вдигнах на ура ситуацията. Сега съм се поуспокоила и се чудя да отменям ли всичко в понеделник, все пак е само за седмица, другите хора, ала баба... Бил ли е случайно някой във въпросния хотел, с кола колко е до по-широките пясъчни плажове?
Чудесен хотел. Били сме там 4 пъти и имаме пак за там резервация. Големи стаи, паркинг и чудесна храна (!!). Единственият минус е че няма интернет в стаите и тв каналите са скапани. Има и плаж наблизо, но ние ходим с кола на плажа Палиури. На края на Ханиоти е и е малко далеч от кръчмите. Няма да съжалявате

# 456
  • България
Здравейте,ние ходим три поредни години на Тасос,но искаме да видим и нови места.Търсим тихо местенце с градина и барбекю и красив плаж.Много бих се радвала,ако ми споделите идеи за такива места.

# 457
Здравейте,ние ходим три поредни години на Тасос,но искаме да видим и нови места.Търсим тихо местенце с градина и барбекю и красив плаж.Много бих се радвала,ако ми споделите идеи за такива места.
Можеш ли да споделиш хубаво място на о.Тасос?

# 458
  • България
На Тасос ходим на Skala Panagia.Плажа е много красив,със ситен пясък.Морското дъно е пясъкливо,без камъни.

# 459
  • Bristol
Като се заговорихте за Северноегейските острови се сетих, че  на хазайката ни от Гърция, много й беше допаднал Лемнос. Горещо го препоръчва. Тази година не можахме да стигнем до него, за догодина, живот и здраве, ще мислим.  bouquet
Аз за тази година също се чудя за този остров. Но казват, че било духливо. Иначе като гледах повечето плажове са пясъчни. Четох разказа на Vivi за там от предходна тема. Пробвах и да видя за билети за ферибота, за да си направя сметката, но нещо нищо не ми излиза. Чудех се, дали не съм подранила с търсенето им 🤔 

# 460
  • софия
Духливо е на изток, островът има необясним чар и атмосфера, които трудно се пресъздават. Още преди години имаше момичета от темата, които бяха успели да го направят, което мен ме вдъхнови да отидем. И ще отида някой път отново.

# 461
  • Розовата долина
Ще ви предложа едно нелошо, откъм цена предложение на Торони, Ситония, казаха ми, че плажа там е много хубав.
marea apartments <marea-apartments@hotmail.com>

Блгодаря за споделното инфо.Така и не намерих коментари за тези апартаменти, но и те са нови от 2016 и се надявам всичко да ОК.Та запазих си места за там за началото на септември.До сега все на Касандра сме ходили, но съм сигурна че и на Ситония ще ми хареса.

# 462
  • Плевен
Кои са най-подходящите селца за отсядане на остров Лемнос? Да не са прекалено безлюдни, да не духа и да има хубав плаж? Столицата им подходяща ли е? В село Калиопи имало българско сърф училище. Моля да сподели, който е посещавал острова и е по-ориентиран.

# 463
  • софия
Аз бих отседнала в Мирина, плажът не е добър, но вечер е хубаво. Наблизо (10-20 мин. с кола) са Танос и Плати. На изток е по-духливо. Островът е малък. От Мирина до Плака се стига за около 2 часа.

# 464
  • София
Пробвах и да видя за билети за ферибота, за да си направя сметката, но нещо нищо не ми излиза. Чудех се, дали не съм подранила с търсенето им 🤔 
Приготви приблизително 200 евро за ферибот. За двама с кола май беше около 180 евро. За трима -малко над 200.

Общи условия

Активация на акаунт