iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 89

• 55 957
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Тази седмица е като Коледа за мен - освен че любимият ми Andalou Naturals е отново в акция, пуснаха и нов код, който действа и за техните продукти!  Grinning

BBSALE - 6% отстъпка за продукти за баня и красота

активен до 20:00 ч. на 3-ти октомври

# 211
За съжаление БГ пощи не го признават този тракинг.
Освен да чакаш или пак да ходиш на митница и в поща да ги караш да проверят, не знам друго какво може да направиш

Код за 5 % отстъпка от iherb.com - SDB331

Пусни жалба  Peace
jalbi@BGPOST.BG  
Посочи адреса, пощенския клон, опиши случая, посочи сумата на поръчката, направи скрийншот на проследяването и маркирай / за да се вижда/, кога пратката е влязла в БГ.
От тук:  
http://www.bgpost.bg/bg/312
- направи справка за:  ПК Пощенски код и ПС Пощенска станция
Много е важно да са точно посочени.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Много благодаря за отговорите!
Жалба не ми се иска да пускам,тъй като сме малък град и хората,които работят в пощата на 70% са ми познати.Просто искам да си получа пратката,но уви засега без успех.
Вчера отново бях в местния ни пощенски клон,преобърнахме всичко,но не намерихме никаква информация/документация за пратката..В понеделник отново ще отида до митницата,дано този път имам успех.Това ми беше първата поръчка от iherb и се надявах да мине добре,но вече 24 дни след влизането на пратката в БГ аз не мога да си я получа...
Разочарован съм,но в никакъв случай изненадан,тъй като за съжаление,тези неща в нашата държава са нещо съвсем нормално.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 11:14 от razr88

# 212
Май идва време да включа и вит.Д, дали добре ги приемам всичките добавки:
Сутрин след закуска: МВ  Paradise Herb, вит.Д 1000 на Нау и 2 капс Омега 3 /обикновената на Мадре/

След обяд:  2 капс Омега 3, 1 табл. Магнезии на Др Бест

Вечер: 1 табл. Магнезии на Др Бест

Нещо не съм сигурна дали така е най правилно. Сега ще пусна и Nature's Way, Alive! B-Complex, Cherry Flavor, него кога мога да го взимам? А това, че ги приемам с прекъсване, късно поръчвам и докато дойдат 3-4 седмици изпускам или няма кой знае какво значение? Благодаря.
Схемата на прием, е правилна.
B-Complex може да приемаш след някое хранене /но, дозите на този, който си избрала, са много ниски (в 2 Gummies), може изобщо да не го усетиш - дозите са детски/
Значи ще поръчам от тези, където ми беше препоръчала:))  Този на Алайв ми го препоръчаха, че бил хубав Joy Благидаря ти . Започвам ги по тази схема Hug

Код за 5% отстъпка - ROS0023

# 213
някой им ли наблюдения за колко време идва известието от ПК след като пратката излиза със статус Пристигнала в София?

# 214
  • София
някой им ли наблюдения за колко време идва известието от ПК след като пратката излиза със статус Пристигнала в София?
При мен идва до два дена, случвало се е и на следващия. Доволен съм от моя пощенски клон, нищо не ми се е губило до сега.

код за 5% в iHerb - ROV5021

# 215
  • София

Много благодаря за отговорите!
Жалба не ми се иска да пускам,
Скрит текст:
тъй като сме малък град и хората,които работят в пощата на 70% са ми познати.Просто искам да си получа пратката,но уви засега без успех.
Вчера отново бях в местния ни пощенски клон,преобърнахме всичко,но не намерихме никаква информация/документация за пратката..В понеделник отново ще отида до митницата,дано този път имам успех.Това ми беше първата поръчка от iherb и се надявах да мине добре,но вече 24 дни след влизането на пратката в БГ аз не мога да си я получа...
Разочарован съм,но в никакъв случай изненадан,тъй като за съжаление,тези неща в нашата държава са нещо съвсем нормално.
Жалбата пускаш до БГ Пощи - София /управлението/, защото пратката е влязла в БГ, но не е стигнала до твоето населено място - това, едва ли би обидило пощенските служители, които познаваш.

-----------------

Концентрат за пиене, натурално подсладен:

$ 0.50     Боровинки      $ 0.50  Малини
Могат да се поръчат и двата, на промо цена  Peace

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 13:59 от denis.

# 216
  • софия
Денисче как ти беше кодът за -5%,не ги излиза в подписът

# 217
Тази седмица е като Коледа за мен - освен че любимият ми Andalou Naturals е отново в акция, пуснаха и нов код, който действа и за техните продукти!  Grinning

Благодаря, този код ми намали и колаген на Д-р Бест, като добавих и такъв за -5% цената стана още по прилична.

# 218
  • София
Да препоръчате нещо изпробвано за кости и стави?
А за разширени вени дали има добавки?

# 219
  • София
Да препоръчате нещо изпробвано за кости и стави?
А за разширени вени дали има добавки?
За кости и стави:
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin … 20-Capsules/40604
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Hydraplenish-Hyaluronic-Ac … -Veggie-Caps/3317
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-P … -1-oz-200-g/19109
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Bone-Up-Powder-Drink-Mi … 14-oz-396-g/64279
За вени - от добавките, няма да се свият, но ще укрепнат стените на самите кръвоносни съдове - подобряват тяхната еластичност, устойчивост и здравина. 
https://www.iherb.com/pr/doctor-s-best-best-vein-support-with-di … veggie-caps/12422
https://www.iherb.com/pr/country-life-gluten-free-bio-rutin-comp … g-90-tablets/1650
https://www.iherb.com/pr/solgar-quercetin-complex-100-veggie-caps/8836

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 220
  • София
Сутрин на гладно около 20 мин преди кафето пия хилоронова киселина.Мисля да започна и спирулина.Може ли на един прием с хилорона?

# 221
  • София
Сутрин на гладно около 20 мин преди кафето пия хилоронова киселина.Мисля да започна и спирулина.Може ли на един прием с хилорона?
Не.
Спирулината след кафето, защото тя си вид суперхрана, а ХК е добре да се приема на гладно / не с храна/.
Спирулината е богата на протеини, ЕМК и т.н., но за да се усвои максимално, също е добре да се приема на гладно / кафето в случая не е проблем/- поне час преди хранене.

# 222
Времето захладня и моята хрема отново се обади. Всяка година продължава все по-дълго, удря ме в ушите, кашлям. Спасявам се с инхалации и физиотерапия (когато стигне до синусите и започне да боли). Обикновено това става през декември, но тази година рано рано ме споходи.
От добавките в България ми помага Геломиртол. Има ли нещо подобно в iherb, което някой да е изпробвал и да работи? Искам да го ползвам за превенция или за стопиране още при първи симптоми.
Само да не е хомеопатия, не ми помага.

# 223
Тази седмица е като Коледа за мен - освен че любимият ми Andalou Naturals е отново в акция, пуснаха и нов код, който действа и за техните продукти!  

Харесах този комплект https://www.iherb.com/pr/Andalou-Naturals-Get-Started-Age-Defyin … 5-Piece-Kit/50943 не съм ползвала тази марка, моля за мнение Simple Smile /имам суха кожа и съм към 40-те Wink / като цена ми излиза 20,94лв. /дава ми безплатна доставка/, заслужава ли си?
Благодаря!

# 224
VIVIQN1980, комплектът е добър вариант за проба на продуктите. За суха кожа и за възраст над 35 е препоръчителна лилавата им серия. Но в комплекта са в много малко количество. Аз ползвам Resveratrol Q10 Night Repair Cream и съм много доволна. Около твоята възраст съм и също със суха кожа, но освен това и чувствителна, или поне беше чувствителна доскоро, докато не промених кардинално козметиката и навиците си  Grinning Така че вече подхождам към покупката на козметика много сериозно, не купувам нищо, преди да разуча състава. Не всички кремове на Андалу ми допадат. Някои имат съставки, които леко ме смущават и не смея да рискувам, например кремът от лилавата серия с DMAE. Други са пък с по-прости съставки в сравнение с аналози на същата цена, например водещо масло е слънчогледовото, което не ми се вижда чак толкова атрактивно. Така че и двата, които ползвам в момента, съм ги подбирала доста време и съм страшно доволна - този от лилавата серия, който споменах по-горе, и оранжевия с пробиотик и витамин С. Считам, че дневният розов също е добър, нощният не толкова. Заслужава си да се обърне внимание и на маската им с тиква и гликолова киселина, както и розовата пяна за лице - на това намаление тях ще поръчам. Бях питала преди време и Денис отговори, че на 2-3 месеца правят намаление. Така че можеш действително първо да пробваш комплекта и ако ти хареса да поръчаш продукт в пълен размер след време. Досега винаги са били с много ниска, често безплатна доставка дори и на намаление, така че това едва ли ще се промени.

*само да допълня, че аз ги дебна по намаления защото правя поръчки до 30 лв, а кремовете им са около 35 редовна цена. Заслужават си и на тази цена, но не ми се замотава с митници.
Код за 5% отстъпка в iHerb: PAR2643

**Докато се наканя и тиквената маска свърши. Ще поръчам другият крем от лилавата серия, с пептидите. Дава безплатна доставка дори и с една протеинова напитка за 17 стотинки от трайъл продуктите Simple Smile За съжаление със сиропчетата от боровинка и малина не се получава, доставката става 2 и нещо. Добавям и едни бонбонки с цинк, ехинация и витамин С и пак се вмествам до 29 лева Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 18:00 от Тъмнозелена

Общи условия

Активация на акаунт