Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 80 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
друг път на светлината....
И в повечето случай, когато става дума за отношенията на гл. герои.  Twisted Evil

# 301
  • Разпиляна във въображението
Времето трябва да е макс два, два месеца и половина от погребението до този момент.

Не виждам Наталия да има корем. Мисля, че блузата й създава такаво впечатление у вас.

# 302
Е, кога да е забременяла Наталия, като не ставаше от диванчето и само се дърляше с Калин!
Е как кога? Тя да не е била девствена на сватбата си я..

# 303
  • Другата България
Е, кога да е забременяла Наталия, като не ставаше от диванчето и само се дърляше с Калин!
Е как кога? Тя да не е била девствена на сватбата си я..
Мдааа, възможно е да е от преди сватбата.

# 304
Много ми хареса сцената между Калин и Янко. И силно се надявам след този разговор Калин да спре да губи посоката и като се върне Наталия да продължат напред. Врабчев ме кефи все повече и повече. Явно наистина има чувства към Стаменова.

# 305
  • София
Ако е забременяла преди сватбата, щеше да разбере преди да си тръгне. Абе пак ще гледаме недомислици с времето, ама вече си свикнахме.

# 306
Довечера май за пръв път ще видим Банков извън образа му на директор.

# 307
Ако е забременяла преди сватбата, щеше да разбере преди да си тръгне. Абе пак ще гледаме недомислици с времето, ама вече си свикнахме.

Абсолютно! А и в деня когато се навършваха 40 дни от смъртта на Генадиев, Наталия се жалваше пред Калин, че сега вместо да се радва на спомени от медения месец и на бременност, тя трябва да ходи на помен. Т.е. 40 дни след сватбата все трябва да е била наясно, ако е бременна...Rolling Eyes

# 308
  • София
Аз съм последният, наистина последният човек, който ще защитава сценаристите, но да речем, ако е забременяла точно преди сватбата, има нередовен цикъл, решила, че и закъснява от стреса, има някаква възможност да е разбрала след 40 дни, после като е разбрала може да е била объркана, да се е чудила какво да прави. Има как да го извъртят, но дано да е поне малко достоверно.  Simple Smile

# 309
  • ту тук, ту там
Наистина има много недомислици, но и аз мисля, че за някои неща твърде много се вглеждате! Peace
Разбира се, че е възможно да не е разбрала за бременността си покрай всички вълнения, било добри или лоши! А и е в депресия момичето, съдите я твърде строго според мен! С което не искам да ви размахам пръст, разбира се, просто имам представа как би могла да се чувства тя в тази ситуация! Hug

# 310
Много плоско беше това Пеци и Галя да се целуват в кабинета пред пациент Rolling Eyes

Не се загледах много, но не ми се видя Наталия с корем, ако е в чак в толкова напреднала бременност, ще е странно наистина. Галя Стилянова до 7мия месец си ходи плоска като дъска, Биляна роди в 6тия месец бебе на поне 3-4месеца, сега ако изтупат Наталка с корем ще е върха 😃

# 311
  • Там,където се събуждам щастлива.
Водят, водят и изглежда доста непрофесионално, ама да се видят отстрани, вкл. сестрите бучат, когато ги няма лекарите и ги нареждат яко, а пред тях са по-тихи от водата. Ако надушат слабо звено в стадото го оглозгват до кокал. Колеги си говорят зад гърбовете, в това поне са доста реалистични, даже бих казала, че дават лайт версия. Peace

Напълно вярно. Миналата година ми трябваха три дена като придружител, за да разбера какво мислят сестрите за лекарите или лекарите за сестрите. Видя ми се много непрофесионално.

# 312
Където и да отида, ако има чакане сред служители, искам-не искам научавам подробности за личния живот на персонала и клиентите.
Непрофесионално е, ако объркат диагнозата, не лекуват правилно или съсипят здравето на някого. Ако им помага за справяне със стреса, изобщо не ми пречи да си говорят всякакви щуротии.

# 313
 ooooh! шефът на отдел кадри пита доктор дали ще уволнят колега, който е в неплатен ooooh! ooooh!
направо надминават себе си сценаристите!

# 314
  • София
Много ми беше смешно като го дадоха в близък план преди да си спомни, за детето.

Общи условия

Активация на акаунт