Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 121
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Романова защо откачи? Изглеждаше нормална женица.
Тук имаше линк към статия, в която пише, че Романова ще разбере за изневярата на мъжа си. Съдейки по репликата ѝ в снощното промо, вероятно любовницата ще е някоя млада.

Чак сега се виждат. Наталия не се беше сетила за баща си дори и на собствената си сватба.
Мдаа, вярно, дори не беше поканен, а е бащата на булката! А после изчезва, живее при него, всички други са ѝ черни, само той ѝ е мил. Много логично, няма що!

В кой сезон е било това с обира, че ми се губи? И вярно, но гък за наследството на Генадиев... Вероятно са забравили сценаристите, но като прочетат тук (99.9% съм сигурна, че някой от екипа го прави) ще го включат по-натам с цел някоя интрига.

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 09:51 от Аня♥♥♥

# 661
  • София
Те с това четене тук и донагласяване, се оплитат още повече!

# 662
  • София
Добре де, в някой от предните сезони бащата на Наталия не беше ли приет в болницата, тогава не го ли преглежда Калин или съм се заблудила?

# 663
  • София
Калин го оперира, но не помня тогава с Наталия в какъв етап бяха. Но, да, поне визуално трябва да го знае баща ѝ.

# 664
Мен ме дразни бащата на Наталия (по-скоро актьора) как говори. Явно целта е да говори като страдащ от болестта човек, но на мен ми прилича все едно пиян говори. Един такъв алкохолен глас вади, много ми е противен.

# 665
Юрий Ангелов така си говори. Гледали сме го и в други сериали, тембърът му е такъв просто.

# 666
Юрий Ангелов така си говори. Гледали сме го и в други сериали, тембърът му е такъв просто.

Той просто играе себе си

И в 7 часа разлика играеше така

# 667
  • Русе
Романова защо откачи? Изглеждаше нормална женица.
Тук имаше линк към статия, в която пише, че Романова ще разбере за изневярата на мъжа си. Съдейки по репликата ѝ в снощното промо, вероятно любовницата ще е някоя млада.

Чак сега се виждат. Наталия не се беше сетила за баща си дори и на собствената си сватба.
Мдаа, вярно, дори не беше поканен, а е бащата на булката! А после изчезва, живее при него, всички други са ѝ черни, само той ѝ е мил. Много логично, няма що!

В кой сезон е било това с обира, че ми се губи? И вярно, но гък за наследството на Генадиев... Вероятно са забравили сценаристите, но като прочетат тук (99.9% съм сигурна, че някой от екипа го прави) ще го включат по-натам с цел някоя интрига.

Когато нападнаха Биляна в апартамента на Генадиеви и после беше болна от някакъв екзотичен вирус. Тогава Алаксандър и Калин я спасиха.

И на мен ми е много нелицеприятен актьорът/баща на Наталия.
Интересно ми е Виолета и Добрева какво ще намислят.

# 668
Абе вярно къде изчезна Жекова? Да не е с Банков в Германия 😃😃😃😃

# 669
Страхотна тема!!! Аз съм голяма фенка на сериалчето и с интерес ще следя и коментиращото се тук. Simple Smile))

# 670
  • София
lubito, благодаря, сетих се за нападението над Биляна, но съм пропуснала това с взетите пари.

# 671
Абе вярно къде изчезна Жекова? Да не е с Банков в Германия 😃😃😃😃
На криуз в скандинавските страни с Владо Пенев.

# 672
Тоя дъртия, изведнъж му стана лошо, когато започна да не му изнася.

А Романова ме уби. Joy

# 673
Изобщо не харесвам Юрий Ангелов, надявам се скоро да приклчюи участието му. Едвам му понасям говора, точно все едно гледам 7 часа разлика и налудничавия му образ на мафиот там.

Отделно, че със Стаменова са възможно най-нелепата двойка на света. Simple Smile

# 674
Абе, тази Романова началник на нейното отделение ли е, или е нещо като Банков?
Защо така се държи със Стилянова, от къде й дири сметка, ясно е, че е бясна на младите хубавици, ама е изтрещяла.
Давали ли са някога съпруга й? Поне бива ли го, или е някой дърт чичо? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт