Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Аз не очаквах ,че ще загледам този сезон и затова съм пропуснала 1-2 епизода , когато Калин се е държал  толкова "непростимо лошо" . Ама като е натопорчена на Калин и го наказва с изчезване , защо не се обади  и на майка си ? Нали се бяха сдобрили и затоплили  отношенията си ?
С три  думи - Наталия ме дразни  /в този сезон / .
Чакам довечера  на майка и да и писне и да я отреже , за да и дойде  малко акъл . Надявам се неизлечимо болния побойник да не го гледаме до края на сезона   Praynig , за да се вразуми момичето . Мръсникът умира и пак я манипулира  и отмъщава - голяма гадина  Twisted EvilЗа съжаление има такива изроди  Crossing Arms

# 556
Няма как да е била бременна, във вчерашната серия беше в 5-6 г.с.

# 557
  • София
Аз бих я попитала дали внезапната й любов не е, защото татенцето е заможен, а не му остава много.
Хмм, интересно, не се бях сетила. Дава го загрижена, но може и това да ѝ е на ум.

# 558
  • София
Няма как да е била бременна, във вчерашната серия беше в 5-6 г.с.
Да, казаха, че следващия път ще чуят сърчицето.

Да не се окаже, че е забременяла, докато беше в неизвестност Joy (имам предвид тайминга във филма, дето куца от време на време).

# 559
  • Разпиляна във въображението
Наталия я е нямало няколко дни. Калин го каза. Изненадах се, защото според показаното би трябвало повече време да е минало. Това може би означава, че е забременяла около сватбата и може да обясни, че не е знаела, че е бременна, когато изостави съпруга си, халката си и му каза да си продължи живота напред и с друга жена.

Калин се държа лошо с нея след сватбата, когато й каза да свали сватбената рокля при условие, че се готвеха за погребение. Викна й и когато отговаряше на смс-си по време на погребението, а той се занимаваше с майка си. След това ги даваха как си викат взаимно.

Според страничката на Дария, не знам дали тя лично пише там, ми отговори,
Скрит текст:
че скоро ще й дойде акъла
Grinning

За мен Банков е противоречив. И го харесвам, че е някакъв принципен, симпатичен, а от друга страна ми е смешен като селска клюкарка, която виси по ъглите. Сега пък слухти в залата с близалка в устата.
Търчи след докторите да им държи сметка, спуска им СОП-ове, а накрая онези си правят каквото искат.

# 560
Сигурен съм, че Банков ще претърпи сериозно развитие и по някакъв начин българската действителност ще успее да го пречупи. Това няма как да стане много бързо като знаем откъде идва и каква трагедия изживява поради което няма да е реалистично и да се появи в близко бъдеще някаква жена до него. Значи залагам на Калин да забележи симпатичната д-р Огнянова когато се умори да чака всяка сутрин Наталия с чаша кафе за изхвърляне.
PS: След днешния епизод вече не съм сигурен с кого точно ще я замесят Огнянова. Банков ми се връща като възможност, а дори се добавя и трета опция Захариев.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 21:52 от Анонимен

# 561
С Банков ще я сватосат Огнянова.

# 562

Според страничката на Дария, не знам дали тя лично пише там, ми отговори,
Скрит текст:
че скоро ще й дойде акъла
Grinning

пиши й да заведе за наша сметка сценариста, който й списва ролята на психиатър щото яко го тресе шизофренията - по-скоро има раз-троение на личността заради абсурдите, които и дава да играе!

# 563
  • Разпиляна във въображението
Не ми се разправя. Ще се оправят с Калин. Душичката той какво трябва да изтърпи заради нея.

# 564
  • Mediterraneo
С Банков ще я сватосат Огнянова.

Много открита свалка от страна на Банков, пък не знам. Ако я сватосат с друг, язък му за мерака на директора!

# 565
  • София
Огнянова е секси. От докторките и изобщо жените в сериала най-много ми харесва визуално Simple Smile
Аз недоумявам как не вкараха една секси сестра по която да залитат докторите...  Grinning

# 566
При положение че Банков е загубил наскоро жена си и детето си не ми се вижда никак реалистично толкова скоро да прояви интерес към друга жена. Иначе Огнянова се откроява значително сред лекарките и сестрите и няма как да не бъде забелязана.

# 567
  • София
А, Наталка за пореден път с отвратителна реакция спрямо Генадиев. Нямам думи просто...
Калине, Калине, на какъв мазохизъм се подлагат хората от любов... Тц тц тц  Confused
Сега е ясно, че Калин ще му удължи живота на онзи боклук, да я видим тогава пиарката как ще реагира.  ooooh!

# 568
Баща -Велизар Ангелов, майка-Стаменова, а Наталия е Павлова. Не че няма такива семейства с различни имена, но това си е недомислие.

# 569
И ние сме така. Не е недомислие. 😉

Общи условия

Активация на акаунт