Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 158
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
...Наталия още отначало далеч не беше романтично момиченце, чакащо принца на бял кон и планиращо от малка приказната си сватба. Ето защо ми е странно да психяса толкова заради независещи от никого обстоятелства.
Наталия в началото на сериала ,ако някой "сценарист" го помни , си беше  направо доста отворена пача - друсаше се и  казваше на Сашко ,че е навита  само на с-кс/спорт/. Това изперкване , че някой се е осмелил да умре  на сватбения и ден е  направо нелогично . Лигавенето с  умиращия баща -садист също много ме дразни .
Чакам само да видя отзвука на клюката за семейството на Банков  Thinking

# 541
На нея и дойде в повече не че някой умрял на сватбата и, а че Калин се държеше лошо с нея след това.

# 542
Кога са дали, че Калин се държи лошо с нея? Пропуснала съм го.

# 543
  • София
На нея и дойде в повече не че някой умрял на сватбата и, а че Калин се държеше лошо с нея след това.
Аз изтървах началните епизоди, ще ги видя, но предвид обстоятелствата - е извинен донякъде, макар че и той е нервак и не всяка би го изтърпяла.
Наталия в началото на сериала ,ако някой "сценарист" го помни , си беше  направо доста отворена пача - друсаше се и  казваше на Сашко ,че е навита  само на с-кс/спорт/. Това изперкване , че някой се е осмелил да умре  на сватбения и ден е  направо нелогично . Лигавенето с  умиращия баща -садист също много ме дразни.
О, да, Наталия си заплю Сашо и се набута в кревата му, без той да проявява особен интерес. А и той не се държеше много любвеобилно с нея, ако не бъркам, но него си го търпеше.

# 544
и аз не съм видяла лошо отношение на Калин, де го?

# 545
  • София
Тези сценаристи официално ги обявявам за шизофреници. Досега гледахме Наталия, как се жалва на всички в тоалетната, че видиш ли Калин не я иска, пък тя горката бебе ще му ражда. А сега го подминава като малка гара бърз влак, когато я чака с кафето пред болницата. И както беше намразила баща си, сега пак при него се вре. Моля ви, гледайте си предишните серии, преди да сътворите подобни глупости.

# 546
  • Ню Йорк
Калин се държеше с разбиране и любов към Наталия след сватбата, въпреки че трябваше да е точно обратното, все пак неговия баща почина. Според сценаристите Наталия изпадна в това безумно състояние само защото сватбата и се била провалила. Вероятно има и толкова повърхностни жени, за които едно провалено празненство е краят на света, но Наталия не я представяха в такава светлина до момента.

# 547
Е, така започна първи епизод на този сезон, Калин и' крещеше, че баща му починал, а тя вечно с телефона в ръка, отговаряйки на пресата...

# 548
ама...тя лапнала телефона-да не вдига! той и бил крещял
аааааа

# 549
Аз пък се изненадах, че Наталия е едва в 6-7 г.с. Нещо пак има проблем с тайминга. Не ми е ясно кога точно е забременяла предвид, че откакто изпадна в депресия седеше на дивана и отказваше близост с Калин. После пък изчезна безследно (предполагам за поне 2 седмици)... Нещо не ми се връзва...

# 550
Имаше един епизод, от първите, когато Калин наистина се държеше ужасно. И аз не бих търпяла такова отношение. Тя се обажда, урежда погребения, отменя сватбено пътешествие, а той  й крещи като луд. Но чак пък такава реакция. Големи хора са, могат да поговорят. Добре замина, но как така се върна и просто имала нужда от почивка? А защо поиска развод? Защо се държи студено? Само, защото Калин се съмнявал? Явно покрай Банков не им е останало време за другите герои и всяка серия си е за себе си...

# 551
  • София
Аз пък се изненадах, че Наталия е едва в 6-7 г.с. Нещо пак има проблем с тайминга.
Да де, трябва да е изчезнала почти веднага след зачеването.
Била мислила и се чудела, преди да разбере че е бременна - това не е продължило повече от 10 дни

А Генадиев жена и син нямаше ли си, та снаха му ще урежда погребение...

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 14:11 от Cuckoo

# 552
и аз не съм видяла лошо отношение на Калин, де го?
Ами крещеше и да изключи телефона, а тя отговаряше на съболезнователни съобщения в качеството и на ПР, и още 1-2 пъти и се развика. А, Дейза е описала точно.

# 553
Ок, това беше кризисна ситуация, не е показател, ама хич. Че и повод за напускане, драми и развод.
Иначе да, и седмиците не са ги изчислили, вчера си мислех, че ще се види повече на ехографа, пол ще казват едва ли не, а то още сърчице не се виждало, брях.

# 554
  • София
Да, Калин крещеше и нервничеше на Наталия, а тя (тогава) си вършеше работата. Калин беше груб първите серии, но Наталия вече прекали! Тя по принцип не искаше предложение, пръстен и т.н. в миналия сезон, а после се депресира, че сватбата ѝ се е провалила. Освен да е била бременна още преди сватбата и затова тези промени, но то чак налудничева работа!

Общи условия

Активация на акаунт