Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 170
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
И аз харесвам играта на Антонов.
Колко серии е този сезон?

# 526
  • София
И на мен ми харесаха сцените между Банков, Захариева и Андонов. Как я прати за захар само! Simple Smile

И ми стана тъжно за Банков. И сякаш пак има разминаване, подразбира се, че жена му и дъщеря му са загинали в Германия, нали се е върнал, за да започне на чисто? А в линейката с дъщеря си ѝ говореше на български и беше май със същия млад доктор, който съобщи на Кръстева за смъртта на Камбуров. Т.е. в България.

А Наталия става още по-нелогична. Искала да избяга от смъртта около тях, а отишла при умиращия си баща?! Човек като иска да се разсее се захваща с нещо приятно.

# 527
Аня♥♥♥, имаш много хубав аватар  Heart Eyes

# 528
Да, Антонов май не сме го хвалили досега, но актьорът се справя много добре.  Peace
Така е!

# 529
Случайно ми попадна реклама на друго предаване, което ще се излъчва в петък /13.10/ от 20 ч. Да не би да свършва сезонът?

# 530
  • София
Аня♥♥♥, имаш много хубав аватар  Heart Eyes
Благодаря! 😍 С четирима мъже в къщи само тя ми е дамската компания!

# 531
Не разбрах само  защо Лорчето е толкова неграмотна и проста , че въпреки предупреждението ,че организмът и трябва да си почине , пак си купи нелегално хапчета  /хормони/ и започна да се тъпче  newsm78
А Антонов ми е толкова мазен и противен , че явно артистът го играе превъзходно  Peace

# 532
Наистина Наталия ми стана толкова противна вече, че нямам никакво желание повече да гледам сцените с нея. Не мога да схвана още каква е идеята на такова преобразяване в сценария. Добрева все още се търпи докато е в отпуска.

# 533
ето че Банков оцени Тасев като е сам Simple Smile  Радвам се за него, че малко поне се сбилижава с хората.
Наталия в началото на депресията и я съжалявах. Хайде, сватбата и развалили, кое момиче би искало да му се случи.  Но никой не избира кога да умре (дори в живия живот Simple Smile Хайде Калин обръща внимание на майка си. Ама е един син, тя на кого да разчита, дори на събитието "помен" някой трябва да и помогне. Хайде изчезна, заряза го... да си се депресираше някъде сама. А то при баща си, който сама се убеди, че е малтретирал майка и. И го заклейми, сега изведнъж близки си станали, обърна се не само срещу майка си, ами и срещу Калин.. То ясно, че като пратил билет на майка и, тя ще трябва да се върне и при него, не само при нея. Само дето не обвини майка си за тумора на баща си накрая. Хич не ми харесва образа, който и развиха. Или по-точно казано завиха.

# 534
... Само дето не обвини майка си за тумора на баща си накрая. Хич не ми харесва образа, който и развиха. Или по-точно казано завиха.
Има време , утре ще я обвини , а Калин ще е длъжен пък да дундурка дъртия побойник  ooooh!
На този сериал пак започнаха да са ми интересни само  промо-клиповете . Явно ги прави някой истински сценарист , а не  жената  на вуйчото на чичото на стринката и т.н.

# 535
И на наталка и на татенцето ми идва да им сложа диагноза и да ги усмъртя во веки за този сериал. Непоносими, развалят всичко.

# 536
А Антонов ми е толкова мазен и противен , че явно артистът го играе превъзходно  Peace
Антонов е толкова реалистичен като манталитет, че няма къде повече... както впрочем беше и Генадиев и може би затова беше толкова противен на аудиторията.

# 537
  • София
... Само дето не обвини майка си за тумора на баща си накрая. Хич не ми харесва образа, който и развиха. Или по-точно казано завиха.
Има време , утре ще я обвини , а Калин ще е длъжен пък да дундурка дъртия побойник  ooooh!
На този сериал пак започнаха да са ми интересни само  промо-клиповете . Явно ги прави някой истински сценарист , а не  жената  на вуйчото на чичото на стринката и т.н.
Промо клиповете събират в по-малко от минута най- интересното от 45-минутна серия, затова са интересни. А поне във вчерашната серия останалите 44 минути бяха пълнеж и боза.
Продължава развитието към лошо на Наталия - ще зяе на майка си и ще се мазни на Калин. Майка й добре я отсвири, аман от нейните депресии.
Аз бих я попитала дали внезапната й любов не е, защото татенцето е заможен, а не му остава много.
Наталия още отначало далеч не беше романтично момиченце, чакащо принца на бял кон и планиращо от малка приказната си сватба. Ето защо ми е странно да психяса толкова заради независещи от никого обстоятелства.

# 538
  • тук, на мястото си
Ако трябваше да има непременно някой психясъл дъртак защо убиха двама в една серия, че сега да вкарват бащата на Наталия.
Иначе поздравявам сценаристите за образа на Банков. И играта, и образа прилягат на Вергов, той и Буковска са страхотен тандем. Да можеха Калин и Наталия да ги извадят от тази дупка в която са ги напъхали.

# 539
Е, как защо,   единият  проектира с 40 години по- млада от него. Няма време.
Виж Камбуров можеше да не го убиват, но той май е зает в другият сериал на Милошев, с приятелката.

"Дяволкото гърло", мисля, се казва.

Общи условия

Активация на акаунт