Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Той в кой сериал играеше, май някакъв руснак, оттам ми е неприятен.

В "7 часа разлика"
И в "Sex, лъжи и телевизия - 8 дни в седмицата" по ТВ 7. И там беше лошият.

# 586
  • София
Юрий Ангелов се казва. Дано не бъркам човека, но мисля, че той като беше при Гала беше казвал, че бил удрял един или два пъти бившата си жена.

# 587
  • Mediterraneo
При положение че Банков е загубил наскоро жена си и детето си не ми се вижда никак реалистично толкова скоро да прояви интерес към друга жена.

А кой твърди, че наскоро ги е загубил?! Някога стана ли въпрос кога се е случило това? Не мисля.

# 588
Без значение колко точно месеца или години са минали щом темата му е прекалено болезнена (в което се постараха да ни убедят че е така) за мен не е нормално да започне да се интересува от друга в това психическо състояние на силно страдащ по загубата. В противен случай доста ще се разминава от представите ми за принципен човек какъвто ни го представят да е.

# 589
На мен също ми се струва, че му е рано за нова тръпка, ама то както казват това не пита!
Мисля си че наскоро е загубил семейството си, защото в спомена с линейката външния му вид си беше същия, т.е. не са се опитали да го подмладят. Макар, че Стаменова нали му разгадаваше травмите от рентгеновата снимка, за някаква специална операция той каза, че е от преди 5г, но като се има предвид, че е моторист знае ли се....

# 590
Може и да не съм разбрала, но лично аз мисля, че не се е случило скоро. Не знам и аз защо, просто сякаш го носи в себе си и се е примирил с това. Ако беше се случило наскоро нямаше да му е толкова лесно според мен.

# 591
При положение че Банков е загубил наскоро жена си и детето си не ми се вижда никак реалистично толкова скоро да прояви интерес към друга жена.

А кой твърди, че наскоро ги е загубил?! Някога стана ли въпрос кога се е случило това? Не мисля.

Аз затова попитах дали се знае преди колко време се е случило, може на мен да ми е убегнало. Иначе за сцената с линейката и детето, нищо не пречи да и било и преди 6-7 години, например, няма какво толкова да му променят. Вергов изглежда по един и същ начин от години назад.

# 592
Днес няколко пъти засичам реклама на Съдби на кръстопът - нов сезон от 13 октомври в 20 ч. Вижда ми се много странно, да не намалят епизодите на седмица?

# 593
Може да изместят Откраднат живот в 21ч, нали миналия сезон така стана.

# 594
Вип Брадър няма да свърши до 13.10. Ще има и All Stars сезон.

# 595
Сега гледам сериите от седмицата. Най-важно за мен е, че разбрах защо е умряла горкичката туя на входа на болницата - Калин всеки ден я е поливал с кафе.

Сетих се защо стои там покафенялата туя - за да оправдае тези 200 000 лв,  които Виолета и Антонов са предвидили за озеленяване. 😂 😂 😂

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 11:49 от Ензим

# 596
Героят на Вергов ще подхване романс с героинята на Д. Димитрова.

# 597
  • Варна
Това звучи заинтригуващо.. Като се има на предвид неговото отношение за любовните романси на работното място.. Да видим принципите му дали ще се декларира пред Генадиева.... Ще е забавно  да видим някаква любоффф с директУра..

# 598
  • Разпиляна във въображението
Банков/Вергов няколко пъти се заглежда и говори с някои от докторките прекалено заинтересовано и заинтригувано и някак собственически. Първо със Стаменова, после близкият интерес от персоната на Добрева /о, не знаех, че ходите с Тасев/, сега и на уроложката /някой й дал шоколад/. Добре че знаем, че е вдовец и още страда, иначе щях да си помисля, че има палави очи.

# 599
  • София
Нашият доктор Василев снима други сериали, явно затова го няма тук.
Загледах един нов сериал Absentia и какво да видя - познат доктор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт