Смешки от форума 28

• 129 514
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
Цитат
Аз като чуя за момиче Рая, всеки път се смея, щото синът ми е Ангел:) и е вече въпрос в колко Рая ще има да влиза:)
Ужас. Интересно ми е обаче, ако се окаже, че някой ще влиза в Ангел, дали ще си спомни какво си е мислила и писала.

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 18:38 от Sensuality

# 421
  • София
пляс  ooooh!

а т'ва за мъжете зебри е готино и подозирам чие е  Laughing

# 422
  • Пловдив
Цитат
моя приятелка кара вече четвърта година само на плодове и чиста вода.Нищо друго.Първата година така отслабна.Много,много зле изглеждаше-бледа. А после разцъфна като от пепелта.Твърди дори,че нов бюст,като на 20 г. се е появил.Изглежда много свежа и твърди ,че е в пълно здраве.

# 423
  • Ямбол
Цитат
Аз като чуя за момиче Рая, всеки път се смея, щото синът ми е Ангел:) и е вече въпрос в колко Рая ще има да влиза:)
Ужас. Интересно ми е обаче, ако се окаже, че някой ще влиза в Ангел, дали ще си спомни какво си е мислила и писала.
Или пък да разбере къде е Адът с някой Огнян.

# 424
  • Шотландия
Цитат
моя приятелка кара вече четвърта година само на плодове и чиста вода.Нищо друго.Първата година така отслабна.Много,много зле изглеждаше-бледа. А после разцъфна като от пепелта.Твърди дори,че нов бюст,като на 20 г. се е появил.Изглежда много свежа и твърди ,че е в пълно здраве.

Абе тези хора сериозно ли? newsm78

# 425
Само плодове и вода?! Значи тази приятелка е военна с желязна дициплина. Няма за нея Коледа, Рожден Ден или сватба на най-добрата ѝ приятелка.... 
Това успя да ме усмихне.
И даже на зеленчуците спасява живота Joy

# 426
Както я е подкарала, тази приятелка скоро ще мине на фотосинтеза. Поне евтино ще мине- маже се с една кутия зелена боя и застава на слънце. Mr. Green

# 427
Цитат
А за готвенето няма какво да се бърза, повечето жени предпочитаме ресторант пред това мъжът да се вихри в кухнята, освен ако не е готвач или готвенето не му е много сериозно хоби. Повечето мъже, дето знаят да готвят, го докарват като сценката с бай Ганьо и рибата - мислят, че като насолят хубавичко една манджа, като я напиперят здравата и накрая я натъпчат с кисели краставички и запекат с кашкавал, са готови да покоряват женски сърца.

Laughing

# 428
Цитат
Да, сякаш и на мен повече ми допадат идеите за Холографската Вселена. Подходът е по-научен, по-логически и за мен е по-лесно смилаем.

Nerd

# 429
  • Пловдив
пляс  ooooh!

а т'ва за мъжете зебри е готино и подозирам чие е  Laughing
Всичките са от същия автор. Мамасита.

# 430
  • out of space
Цитат
Мисля,че положението в нашите затвори е рай ,за разлика от това в другите държави -например в Одрин.

# 431
Явно авторът ги посещава редовно  Party

# 432
Цитат
Докато се усетя какво са намислили и ми обърнаха кофите с главата надолу. При което аз се разярих, много мразя да ми се бърка в кофата за боклук, особенно във външната. това е интимно място според мен, все пак там хвърляш неща, които не всеки трябва да ги види- например превръзки, нампони за чистене на грим и т.н.

Flutter

# 433
  • Ямбол
А да и секундното лепило се казва Ц200.

# 434
Коя е темата?

Общи условия

Активация на акаунт