Злати добре дошла и благодаря много за преведената серия ,след малко се заемам да я изгледам
Снощната серия беше много добра,честно казано очаквах и рейтинга да е малко по-висок,но имайки предвид мачовете и така е добре.
Не знам какво трябва да направи Назлъ та да се осъзнае
Първо му каза че не е намерила любовта,той взе та че и изпя песента.След това стана и си тръгна,видя я как прегърна тя самата Ферит в ресторанта,помоли я да слезне от автобуса и тя отказа.
Явно трябва да му каже в прав текст и пак е под въпрос дали ще се откаже от нея докато го насърчава лудата му сестра.
Не знам какво трябва да направи Назлъ та да се осъзнае
Първо му каза че не е намерила любовта,той взе та че и изпя песента.След това стана и си тръгна,видя я как прегърна тя самата Ферит в ресторанта,помоли я да слезне от автобуса и тя отказа.
Явно трябва да му каже в прав текст и пак е под въпрос дали ще се откаже от нея докато го насърчава лудата му сестра. 

Когато искаше да плати неустойката по договора Ферит му каза да не се бърка и Назлъ дали знае.И той пак нагъл
Аз не видях Ферит да се занимава с Дениз и не мога да разбера защо всеки път Дениз казва -Да ги остави намира двамата ,като те не са едно.Направо не искам да мисля за серията щото още повече палим. 
пред нас е само един сериал .. така че за мен рейта е добър 
ясно е че Ферит търси някой , аз пък си мисля да не би да търси човека който е повредил колата на Демир, но може и да са отвлекли някой
то това е типично за турско дизи

спомена. Искам си аз Фатош и Тарък. Много хубаво реабилитираха "златотърсачката" Фатош - как не иска скъпи продаръци и върна колието! Браво.Препоръчани теми