DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 4

• 56 432
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро момичета  HugЗлати добре дошла и благодаря много за преведената серия ,след малко се заемам да я изгледам bouquetСнощната серия беше много добра,честно казано очаквах и рейтинга да е малко по-висок,но имайки предвид мачовете и така е добре.

# 271
Злати  wavey Heart Eyes благодаря за серийката ама аз направо останах без думи от този рейтинг  smile3505 може ли такъв голям спад  newsm78 ooooh! дори не искам да го повярвам  ooooh! "гледам и не вярвам на ушите си " Tired Tired

# 272
  • По света и в нас.
Снощи си легнах,че така ме беше яд на Дениз WhistlingНе знам какво трябва да направи Назлъ та да се осъзнае  ooooh! Първо му каза че не е намерила любовта,той взе та че и изпя песента.След това стана и си тръгна,видя  я как прегърна тя самата Ферит в ресторанта,помоли я да слезне от автобуса и тя отказа. Thinking Явно трябва да му каже в прав текст и пак е под въпрос дали ще се откаже от нея докато го насърчава лудата му сестра. Whistling

# 273
  • Плевен / София
Снощи си легнах,че така ме беше яд на Дениз WhistlingНе знам какво трябва да направи Назлъ та да се осъзнае  ooooh! Първо му каза че не е намерила любовта,той взе та че и изпя песента.След това стана и си тръгна,видя  я как прегърна тя самата Ферит в ресторанта,помоли я да слезне от автобуса и тя отказа. Thinking Явно трябва да му каже в прав текст и пак е под въпрос дали ще се откаже от нея докато го насърчава лудата му сестра. Whistling
И това при условие, че не иска никой да "управлява" живота му... Wink
Злати благодаря за линка...

# 274
  • По света и в нас.
Колко пъти Ферит му каза и в предните серии и сега ,да не стане пишман с тези негови изявления и той се не усеща. Whistling Когато искаше да плати неустойката по договора Ферит му каза да не се бърка   и Назлъ дали знае.И той пак нагъл ooooh! Аз не видях Ферит да се занимава с Дениз и не мога да разбера защо всеки път Дениз казва -Да ги остави намира двамата ,като те не са едно.Направо не искам да мисля за серията щото още повече палим. Mr. Green

# 275
# 276
  • Враца
Добро утро и от мен Whistling
Честно казано за мен е добър рейта при все , че е имало мач  : Peace пред нас е само един сериал .. така че за мен рейта е добър  Peace
Относно откъса съм малко объркана  newsm78 ясно е че Ферит търси някой , аз пък си мисля да не би да търси човека който е повредил колата на Демир, но може и да са отвлекли някой Whistling то това е типично за турско дизи  Laughing
Снощната серия ми хареса, но си имам сцена фаворит и тя е когато малчо ги хвана и двамата за ръка .. бяха като семейство
Желая ви хубав макар и дъждовен ден

# 277
Здравейте. Щом казвате, че не е завещание, а предложение, вярвам ви, макар че реално Ферит пак скри от съда документите - няма значение колко процента са били и какво са можели да допринесат. Вярно е, че е далеч от стореното от Асуман, но не и от това от Назлъ, така че, хич да не се прави на света вода ненапита. Страхотен откъс от 14 епизод. Вие защо мислите, че ще има отвличане? Не съм гледала снощната серия, чакам я с бг субтитри. Какво от нея ви наведе на тази мисъл? Спорен ден!

# 278
Цитат
Вие защо мислите, че ще има отвличане? Не съм гледала снощната серия, чакам я с бг субтитри. Какво от нея ви наведе на тази мисъл? Спорен ден!
Рускините така мислели. Но може да търси човека, причинил умишлената катастрофа.

# 279
  • Варна

Не мисля, че това беше завещание! Това беше предложение от Демир да даде 5% на сестра си, но не беше съгласувано от съвета и подписано от Ферит бей!

Не беше завещание, пък и с 5 процента, Хакан и Демет изобщо нямаше да имат глас.Освен това каквото и да е направил Ферит, не го е направил на Назлъ и Асуман, те двечките на практика ухапаха ръката която им дава хляб. Обратното не може да се каже в никакъв случай

И аз мисля, че беше желание , което е искал да реализира Демир, но заради инцидента не успя.  И според мен няма силата на завещание. Но ако беше й дал 5% и с тези от попечителството - Хакан и Демет щяха да имат над 50% и тогава - горко му на Ферит!

# 280
Привет! Hug Hug Hug

Благодаря за посрещането и споделените коментари! Hug Hug Hug Hug Hug

Ето и др. руски превод на TURKSINEMA
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video375170440_456239069%2Fee8 … _-83475167_424726

Хакан Курташ съм го гледала в сериалите: A.Ş.K.-с Хазал Кая,Каан Урганджъоолу,Аслъ Тандоан и Bir Çocuk Sevdim-с Гюлджан Арслан,Бюлент Инал,Четин Текиндор! Peace

Булутчо в действие... Laughing

Изпълнението на Алиа.....
Dolunay 13. Bölüm - Sezen Aksu - Onursuz Olmasın Aşk

Приятен следобед! bouquet

# 281
Привет, девойки! Hug
 Злати, много се радвам да те видя и тук. Твоите линкове към преводи са незаменими! Hug

Догледах серийката днес, че снощи спрях по-рано онлайна. Много сюжетни развития в този епизод. Най ме впечатли в снощия епизод играта на Хакан Курташ (Дениз)! Шапка му свалям за изграждането на образа на Дениз и особено снощи.

Много ми хареса букета от чесън, за който Вариния  Hug спомена. Искам си аз Фатош и Тарък. Много хубаво реабилитираха "златотърсачката" Фатош - как не иска скъпи продаръци и върна колието! Браво.

# 282
  • София
Здравейте!
Не мога да се сдържа да не изразя и своето мнение и по-точно, за образа на Дениз....Още като се появи знаех, че ще бъде неприятния персонаж, с тази неприятна физиономия и много неприятни уста и зъби...Такъв тип хора са най-непредвидими, защото крият много злоба и жажда за мъст!....Според мен той тепърва ще се развихри!

# 283
Аз не можах да се ядосам на Дениз, изпитах съжаление към него. Малко непораснало момче, артистична натура, емоционален тип и затова любовта не го прави по-добър, а по детски глупав и лош. Спря да мисли, да взема разумни решения и се отдаде на емоциите си. Иска да провокира Ферит да говорят за чувствата си към Назлъ, но Ферит е истински мъж, владее емоциите си. Дениз беше смешен като каза "Остави НИ на мира!" Няма никакво НИЕ, но той се вживява в някаква романтична роля.

Но не ме ядоса Дениз наистина, дожаля ми, защото той не иска да върши лошотии, просто не може да се побере в кожата си, че Ферит е някакъв фактор в живота на Назлъ! Все си мисля, че новината, че колата на Демир е била "саботирана", може да му помогне да се върне отново в реалността.

# 284
Добър вечер на всички!
Пак сте писали много хубави съждения и коментари.
Злати, добре дошла и благодаря за линковете ! bouquet
гостенка68 , благодаря за пояснението bouquet

Общи условия

Активация на акаунт